3 évnél régebbi cikk

Nemzetközi online konferencia az 50 év felettiek digitális készségeinek fejlesztési lehetőségeiről
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Nemzetközi online konferencia az 50 év felettiek digitális készségeinek fejlesztési lehetőségeiről

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség és az Innoskart Vállalkozásfejlesztési Nonprofit Kft. szeretettel vár minden érdeklődőt az eDigiStars projekt nemzetközi online konferenciájára.

A 2021. április 13-án, kedden 13 órakor megrendezésre kerülő online rendezvény célja olyan hazai és nemzetközi jó gyakorlatok, módszerek bemutatása, melyek a projekt célcsoportjának digitális készségfejlesztését és munkaerőpiaci helyzetének megerősítését célozzák.

A rendezvény előadói osztrák, bolgár és magyar példákon keresztül mutatják be, hogy az egyes országokban milyen kezdeményezések vannak az 50 év felettiek munkaerőpiaci lehetőségeinek javítására, s vitatják meg közösen, hogy tapasztalataik miként építhetők be az eDigiStars projektben résztvevő országok jelenlegi gyakorlataiba, képzési programjaiba.

Az előadások magyar és angol nyelvűek lesznek, a rendezvény teljes időtartama alatt angol-magyar szinkrontolmácsolás biztosított.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, mely az alábbi linken elvégezhető: https://zoom.us/webinar/register/WN_-5FCy0CpRUm-XiHHVRLPbA

A részletes program pedig az Ügynökség honlapján érhető el: http://www.kdriu.hu/edigistars-infoday/

A projekt a Duna Transznacionális Programból az Európai Fejlesztési Alap támogatásával,
az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Magyar partner részvétele a projektben a Magya Állam társfinanszírozásával valósul(t) meg.
Project co-funded by European Union funds (ERDF, IPA, ENI).

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek