2 évnél régebbi cikk

Vasárnap nyit a városi uszoda, de csak védettségi igazolvánnyal látogatható
Vasárnap nyit a városi uszoda, de csak védettségi igazolvánnyal látogatható

A városi uszodát csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Vasárnap megnyitja kapuit a Csitáry G. Emil Uszoda. Május 2-ától az edzésre vagy sportrendezvényre érkező, versenyszerűen sportolók és az őt felkészítő sportszakemberek mellett immár a koronavírus ellen védett, védettségét okmánnyal igazoló személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy is látogathatja az uszodát. Kísérőjegyet csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülő (kísérő) válthat - írja az ÖKK.

A beléptetést megelőzően a versenyszerűen sportolónak, valamint az őt felkészítő sportszakembernek igazolnia kell ebbéli minőségét. Aki jogosultságát nem igazolja, annak belépését az uszoda személyzete megtagadja. A tizennyolc év feletti, nem versenysportolóknak a koronavírus elleni védettség igazolásakor a védettségi igazolványt, valamint ezen okmányon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt is be kell mutatniuk.

A sportoló, az őt felkészítő sportszakember és a tizennyolc év feletti védettségi igazolvánnyal rendelkező vendég nem köteles maszkot viselni a létesítmény területén.

Az uszoda nyitva tartása:

Hétfő-péntek: 5:30-22:00
Szombat: 6:00-20:00
Vasárnap: 7:00-20:00

Ezen idő alatt az uszoda medencéit és a szaunákat is használhatják a belépésre jogosult vendégek. A Köfém Tanuszoda továbbra is zárva tart.

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek