2 évnél régebbi cikk

Csütörtökön indul a Fehérvár Hero tavaszi fordulója
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fehérvár Hero
Csütörtökön indul a Fehérvár Hero tavaszi fordulója

Május 20-án kezdődik és 45 napig tart a Fehérvár Hero tavaszi fordulója. A napi pontgyűjtő játékban rengeteg garantált nyeremény talál gazdára, a fődíj pedig egy 70 ezer forint értékű kényeztető székesfehérvári élménycsomag lesz.

Néhány nap múlva indul a tavaly ősszel kipróbált Fehérvár Hero tavaszi fordulója, írja a játék honlapja. A pontgyűjtő játékban bárki részt vehet, aki regisztrál a Fehérvár Hero applikációban, és teljesíti a várossal kapcsolatos napi feladatokat.

A játékosok minden teljesített kihívás után pontokat kapnak, amiket garantált nyereményekre válthatnak be. Már 1000 elért pont után is jár egy matrica mindenkinek, aki pedig 3500-nál több pontot ér el, menet közben gazdagabb lehet egy kitűzővel, egy arcmaszkkal, egy vászontáskával és egy bögrével is.

Ezúttal minden fotós-videós feladatért 100 pont jár, míg a helyszíni bejelentkezések 80, az önigazolásos hőstettek pedig 40 pontot érnek. Az őszi fordulóhoz képest újdonság, hogy a barátok meghívásával is lehet pontokat szerezni. 

A Fehérvár Hero ranglistája nyilvános, minden felhasználó láthatja az applikációban az aktuális állást. A másfél hónapos játék végén az összesítésben első három helyen végző hős sorrendben 40, 50 és 70 ezer forint értékű kényeztető székesfehérvári élménycsomagot nyer.

A lokálpatrióta játék tavaszi fordulója május 20-án 0 órakor kezdődik és július 3-án 23 óra 59 perckor ér véget.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek