2 évnél régebbi cikk

Kültéri pihenőhelyet adományoztak a fehérvári mentősöknek
Fehérvár Médiacentrum fotója
HufbauBraun
Kültéri pihenőhelyet adományoztak a fehérvári mentősöknek

Kültéri pihenőhely készült a Hufbau Braun Építőanyag Centrum közreműködésével a székesfehérvári mentőállomásnak. A hangulatos fa építményt Porteleki Gábor ácsmester készítette el a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola ács tanulóinak bevonásával.

Régóta dédelgetett álma válhatott valóra a székesfehérvári mentőállomás vezetőjének, Fodor Ádám Örsnek.

Május 26-án, szerdán egy fedett kültéri pihenőhelyet adtak át a a Székesfehérvári Mentőállomás ResQ Alapítványának részére.

A megvalósításban az anyagokat a Hufbau Braun Építőanyag Centrum, a munkálatokat pedig Porteleki Gábor Ácsmester készítette el a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola ács tanulóinak bevonásával.

Fontos megemlítenem, hogy a közös projektre való megkeresés tavaly, pont a koronavírus járvány kezdetekor érkezett Ádámtól, és örömmel tölt el, hogy most, a járvány lecsengésekor a végleges állapotában, fedéssel együtt átadásra került.”- nyilatkozta Porteleki Gábor ácsmester.

„A mentőállomás idén ünnepli fennállásának 75. évét, így ez egy remek évfordulós meglepetés volt a kollégák számára is és valóban egy régóta vágyott projekt volt ez, ami most megvalósult" - fogalmazott Fodor Ádám Örs, mentőállomás vezető.

35 éve vagyunk a Fejér megyei köztudatban építőanyag kereskedésként, fehérvári vállalkozásként nagyon fontos számunkra a helyi társadalmi felelősségvállalás. - mondta Kindl Virág,a Hufbau Braun marketing vezetője. - A járványhelyzetben a mentősöknek is nagyon helyt kellett állniuk. Így nagyon fontosnak tartom, hogy a kevés pihenőidejüket ami két kiszállás között van, azt a pár percet megfelelően kényelmes, fedett kültéri helyen tudják eltölteni. Örömmel tölt el, hogy a megvalósulásnak a Hufbau Braun is részese lehetett.” 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek