2 évnél régebbi cikk

Szép sikereket értek el Fejér megye rocky táncosai
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined
Szép sikereket értek el Fejér megye rocky táncosai
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined

Az utóbbi hetek sem múltak el verseny nélkül a KID Rock and Roll SE tagjai számára. A sportolók a Világkupán, a Megyei Bajnokságon és a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen is remekül helyt álltak.

Élete második Világkupáján ismét középdöntőt táncolhatott a KID Rock and Roll SE tehetséges párosa, Radnai Kristóf és Nagy Noémi. A fiatalok a hétvégén Grazban jártak, ahol az ASKÖ Stadionban bizonyíthatták be tudásukat.

A sportolók juveniles páros kategóriában indultak, s a 37 párosból végül a 11. helyen végeztek. (A középdöntőnél a 9. helyen álltak.)

„Produkciójuk nagyon szép volt, kiegyensúlyozott” – nyilatkozta a verseny után edzőjük, Bondor Virág. – „Teljesítményükön meglátszik, hogy hetente háromszor edzenek 1,5-2,5 órát és minden energiájukat erre a sportra irányítják. A következő nagy megmérettetésük most szombaton lesz Krakkóban, ahol minden bizonnyal ismét csodás eredménynek örülhetünk majd.”

Radnai Kristóf és Nagy Noémi a 11. helyen végzett a Világkupán (Fotó: Bondor Virág FB-oldala)

Természetesen az egyesület többi tagja sem tétlenkedett az utóbbi hetekben. Az egy héttel korábban tartott Megyei Bajnokságon fantasztikus táncokat mutattak be a bíráknak, akik 19 érmet is kiosztottak számukra.

A veszprémi utánpótlásversenyen aranyéremmel gazdagodott a Tengerészrock (ovirocky), Kiss Lorette Liza (children szóló), a Crazy Girls (children trió),  Tóth Levi - Tóth Lara (children C páros), Hári Olivér - Hebó Vivien (children A páros), Molnár Ádám - Nagy Enikő (children B páros), Behina Róbert - Lencsés Alexandra (juveniles páros), a Sárkányrock (cildren B kisformáció), a Wonder Girls (children A kisformáció), a Flame Princess (children nagyformáció), a DreamTeam (juveniles kisformáció) és a Rock-it! (ladies dance kisformáció).

Az egyesület tagjai remekül szerepeltek a Megyei Bajnokságon (Fotó: Bondor Virág FB-oldala)

Ezüstérmet szerzett a Little Stars (children B kisformáció), Vántsa Zalán - Csepely Cintia (children C páros), a Szupercsajok (children nagyformáció), Ringhoffer Ádám - Rados Amina (children B páros), Esztergomi Ádám - Nagy Enikő (children A páros) és a Dolly Rolls (children A kisformáció).

Bronzéremnek a Princess Team (children B kisformáció) Örülhetett.  

A táncosokat Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Gönczöl Regina, Halász Gréta, Barta Noémi és Bondor Virág készítette fel a versenyre.

A KID-esek részt vettek a második félév első Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyén is, ahol 8 érem is született számukra. Az Ikrényben megrendezett területi versenyen az egyesület tíz formációja és egy párosa jutott a döntőbe. A fiatalok felkészítéséről Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel gondoskodott.

A KID-esek részt vettek a második félév első Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyén is (Fotó: Bondor Virág FB-oldala)

A bírák aranyéremmel jutalmazták a Csinizsarukat (ladies dance plus kisformáció - ranglista 1. hely) és a Baby dolls-t (ladies contact style nagyformáció - ranglista 1. hely).

Ezüstérmet vihetett haza a Prodigy Project (ladies contact style kisformáció - ranglista 2. hely), a Sweeties (juveniles kisformáció - ranglista 4. hely), Radnai Kristóf - Nagy Noémi (juveniles páros - ranglista 3. hely és a Flame Princess (children nagyformáció, ranglista 3. hely).

Bronzérmet kapott a Wonder Girls (children kisformáció - ranglista 3. hely) és a Ciao Bella (ladies dance kisformáció). A 4. helyen végzett a Hells Angels (girls nagyformáció), a 7. helyre pedig a Dolly Rolls (children kisformáció) és a Pinkies (juveniles kisformáció) tudta feltáncolni magát.

Borítókép: Bondor Virág FB-oldala
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek