2 évnél régebbi cikk

Európa-bajnoki címnek is örülhettek a rocky táncosok
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tar Ádám
Európa-bajnoki címnek is örülhettek a rocky táncosok
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined

Mozgalmasan telt az elmúlt pár hét megyénk rocky táncosai számára. A KID Rock and Roll SE tagjai számos arany-, ezüst- és bronzérem mellett még Európa-bajnoki címet is szereztek.

Érden, az Országos Bajnokságon bizonyítottak legutóbb a KID Rock and Roll SE tagjai. A táncosok az ország lekiválóbb formációival és párosaival mérték össze tudásukat. Az Országos Akrobatikus Rock and Roll versenyre az egyesület kilenc formációja és egy párosa kvalifikálta magát. Végül hét KID-es csapat jutott a döntőbe.

OB-n jártak a KID Rock and Roll SE tagjai

Tar Ádám

A versenyen ezüstérmet szerzett a Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció (ranglista 2. hely) és a Baby dolls ladies contact style nagyformáció (ranglista 2. hely). A Prodigy Project ladies contact style kisformáció (ranglista 3. hely) bronzérmet táncolt össze.

5. helyen végzett a Hells Angels girls nagyformáció, 6. lett a Sweeties juveniles kisformáció és a Fancies juveniles nagyformáció. A 7. helyet a Wonder Girls children kisformáció szerezte meg, a 8. helyet Radnai Kristóf és Nagy Noémi juveniles párosa, a 10. helyen pedig a Ciao Bella ladies dance kisformáció végzett.

A fiatalokat Kalmár Dóra, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel készítette fel az OB-ra.

A táncosok az ország legkiválóbb formációival és párosaival mérték össze tudásukat

Tar Ádám

A táncosok korábban Ajkán léptek a zsűri elé a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen. A helyi Sportcsarnokban megrendezett területi versenyen az egyesület tíz formációja és egy párosa táncolt döntőt.

Az aranyérmet a Baby dolls ladies contact style nagyformáció (ranglista 1. hely) hozta el.

Szépen táncoltak a lányok a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen

Tar Ádám

Ezüstéremnek örülhetett a Sweeties juveniles kisformáció (ranglista 2. hely), a Fancies juveniles nagyformáció (ranglista 2. hely), Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles párosa (ranglista 2. hely) és a Hells Angels girls nagyformáció (ranglista 3. hely).

Bronzéremmel jutalmazták a Flame Princess children nagyformáció (ranglista 3. hely) és a Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció (ranglista 1. hely) produkcióját.

5. lett a Ciao Bella ladies dance kisformáció, 6. a Wonder Girls children kisformáció (ranglista 4. hely), 7. a Dolly Rolls children kisformáció és a Pinkies juveniles kisformáció, a 8. pedig a Rock – It! ladies dance kisformáció.

A KID Rock and Roll SE tíz formációja és egy párosa táncolt döntőt Ajkán

Tar Ádám

Másnap Balatonfüreden, az MLTSZ Európa Bajnokságon részt vett a KID Rock and Roll SE részéről a HeartRock children csoport, mely az aranyérem mellett átvehette az Euróba Bajnoki címet is.

A két nap fellépőit Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Bondor Virág és Bánhidi Dániel és Köbli-Mohr László készítette fel a versenyekre

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek