2 évnél régebbi cikk

2021 legmeghatóbb karácsonyi reklámjai
·Kultkarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Disney UK
2021 legmeghatóbb karácsonyi reklámjai
·Kultkarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Pár röpke nap és beköszönt a várva várt karácsony. Ennek fényében már jóval a hangolódás előtt ellepték a világhálót a különböző pofás és megindító reklámok, hogy amilyen gyorsan csak lehet, ráhangolódjunk a szeretet ünnepére. Ezek közül válogattuk ki a kedvenceinket!

John Lewis & Partners

A John Lewis 2007-es karácsonyi reklámjával hagyományt teremtett, így az évek során egyre több márka követte az áruház példáját. A lényeg, hogy minden évben kiadnak egy ünnepi promóciót, amely egy megható karácsonyi történetet mesél el, így annyira beleéled magad a szívbemarkoló felvételbe, hogy szinte fel sem tűnik: jól meg lettél reklámozva.

Az idei évben egy űrutazó, Skye szemén keresztül tapasztalhatjuk meg a karácsony varázsát: miután leszállt a Földre, egy helyi kisfiú, Nathan veszi szárnyai alá, majd bevezeti a külhonit az ünnepi készülődés rejtelmeibe.

Disney

A Disney ünnepi kisfilmje abszolút az idei kedvencem - és nem csak azért, mert élek-halok a stúdió mesés és élőszereplős alkotásaiért.

A történet a 2020-as reklám cuki unokájának, Nicole sztoriját viszi tovább, aki időközben felnőtt, családot alapított (két gyereke is született, Max, illetve Ella), és éppen a nagy karácsonyi hacacáréra készülődnek mostohaapjukkal, Mike-kal. A reklám középpontjába ezúttal Max kerül, aki vér szerinti öregének a meséivel kápráztatja el az egész famíliát - és persze minket, nézőket is.

Erste Group

Az Erste Group az évek során számos karácsonyi reklámot vezényelt már le, ám egyik sem sikerült olyan erősre, mint a 2019-es produkciójuk, amelyben egy apró sünike ünnepek előtti megpróbáltatásainak lehettünk szem- és fültanúi.

Persze idén sem adták alább a szintet: egy kislány és csörgős macijának a mindennapjait követhetjük nyomon, amely során a kissé félénk lurkó finom jelzésekkel figyelmezteti édesapját apró, ám fontos dolgok észben tartására. Ezzel teremtve egy szebb jövőt...

Aldi

Idén sem maradt le az Aldi karácsonyi reklámja a listámról, ugyanis 2021-ben is olyan jópofa sztorival rukkolt elő, amely mellett egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül.

Ezúttal egy mogorva banánról szól a fáma, aki mindennél jobban utálja a karácsonyt, ám egy megható utazásnak köszönhetően visszatér belé az élet, így a szeretet, és onnantól azon munkálkodik, hogy szebbé tegye környezete ünnepét.

Barbour

A Barbour ünnepi reklámjának középpontjában Michael Bond méltán híres Paddington macija áll, aki azon töri a kis buksiját, hogy mivel lepje meg a szeretet ünnepén a hozzá közel álló embereket. Persze Paddingtont nem kell félteni, így olyan karácsonyt hoz tető alá, amelyet egyhamar nem fognak elfelejteni.

Ezek a reklámok is kellemes perceket szerezhetnek:

Müpa

Coca-Cola

Waitrose & Partners

JD

Lidl

Ez egy szubjektív lista. Ha esetleg neked más karácsonyi reklám nyerte el a tetszésed, akkor írd meg kommentben a cikk alatt vagy a Facebookon!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek