2 évnél régebbi cikk

Varázslatos karácsonyi gálával zárta az évet a Zsigmond Lala Énekstúdió 
·Zenekarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szabó Péter/PeetR photo
Varázslatos karácsonyi gálával zárta az évet a Zsigmond Lala Énekstúdió 
·Zenekarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Már hagyomány, hogy gálaműsorral készülnek a karácsonyra a Zsigmond Lala Énekstúdió növendékei. Egyéni produkciókkal, a Diótörő és egérkirály, valamint az Abigél című musicallel készültek a székesfehérvári énekstúdió fiatal tehetségei.

Telt ház, jó hangulat és fantasztikus slágerek várták a Zsigmond Lala Énekstúdió karácsonyi gálaműsorára az érdeklődőket. A három és fél órás programon egyéni produkciók és musical feldolgozások csendültek fel. A Köfém Művelődési Ház nagyterme ezúttal is megtelt és a jó hangulatról gondoskodtak a fiatal tehetségek. Az ünnepi programon a város alpolgármestere, Mészáros Attila is részt vett.

Kapcsolódó
Bemutatták Zsigmond Lala Fehérváron forgatott nyári klipjét - Mutatjuk a videót!

Elkészült Zsigmond Lala legújabb klipje. Az Aki tudja című dalból készült videó idén már a második, különlegessége pedig, hogy fehérvári helyszínen, fehérvári táncosok társaságában forgatták.

A Fehérvár Hangja tehetségkutatóból is jól ismert Zsigmond Lala ezer szállal kötődik Székesfehérvárhoz. Még a Kodolányi János Főiskolára jazz-ének szakra, amikor végzősként elkezdett tanítani. „Külön jó, hogy a kis otthoni stúdiómban tehetem ezt, barátságosabb a környezet, és én is kényelmesebben be tudom így osztani az időmet. Csak a zene van a középpontban. Nyilván egészen más a magánének tanulás, mint egy matek vagy egy történelem különóra” - nyilatkozta korábban Zsigmond Lala. Azóta pedig létrehozta az énekstúdiót.

Az előadáson, a stúdió művészeti vezetője, Zsigmond Lala is fellépett. Vitay-tábornok szerepében láthatta a közönség. Aki lemaradt, ne szomorkodjon, hiszen 2022 nyarán lesz újra gála az éneksuli növendékeivel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek