2 évnél régebbi cikk

Új játékokkal bővült a Kossuth Lajos Általános Iskola udvari játszótere
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika/ÖKK
Új játékokkal bővült a Kossuth Lajos Általános Iskola udvari játszótere

A beruházás a Kossuth iskola Gyermekévek Alapítványának, valamint Östör Annamária és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselők együttműködése révén valósult meg.

Csütörtökön délelőtt hivatalosan is átadták a Kossuth Lajos Általános Iskola játszóterének új játékeszközeit - tájékoztatott az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A gyerekek kipróbálhatják többek között a kötélpályát, a két új libikókát és az új körhintát is. A beruházás a Kossuth iskola Gyermekévek Alapítványának, valamint Östör Annamária és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselők együttműködése révén valósulhatott meg. A képviselők közel hárommillió forintot biztosítottak a képviselői keretükből az új, biztonságos játékok telepítésére.

Strasszerné Farkas Márta, a 2017-ben Örökös Boldog Iskolának választott intézmény igazgatója elmondta, boldogsággal tölti el, hogy örömet tudtak szerezni a diákoknak: „Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, és boldoggá tesz, hogy látjuk a gyerekek örömét. Hiszen tudtunk nekik új élményt nyújtani, és a szabadidejüket élményekkel telve tudják itt eltölteni. Ez számunkra nagy boldogságot jelent” – fogalmazott az igazgató.

Östör Annamária, a 12. számú választókerület és Horváth Miklós Csaba, a 13. számú választókerület önkormányzati képviselői közbenjárásukért és az intézmény felé megnyilvánuló folyamatos segítségükért az iskola fennállásának 65. évfordulójára alapított Kossuth Iskoláért-díjban részesültek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek