2 évnél régebbi cikk

Környezetkímélő és hypoallergén mosókapszulát fejlesztett a fehérvári Origi
·Zöldinnováció·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Origi
Környezetkímélő és hypoallergén mosókapszulát fejlesztett a fehérvári Origi
·Zöldinnováció·Utolsó frissítés: undefined

Az Origi Green Go Mosókapszulák már kaphatóak az Origi székesfehérvári üzletében és online is.

Az, hogy a bőrünkkel közvetlenül érintkező szerek - legyen szó krémekről, samponról, tusfürdőről vagy éppen mosószerről - ne okozzanak rövid távon allergiát, hosszú távon pedig visszafordíthatatlan károkat, egyre inkább igényként merül fel úgy gyermekeink, mind szeretteink és saját magunk tekintetében is.

székesfehérvári Origi már a kezdetektől küldetésének tekintette, hogy teljesen természetes alapanyagokból állítsa elő kozmetikumait, amelyek azonban nemcsak a használókat, hanem a Földet is védik, hiszen a zero waste szemlélet, vagyis a csomagolásmentesség is fontos szempont volt mindig.

Kapcsolódó
Minőségi és székesfehérvári! Üzletet nyitott az Origi, a natúr kozmetikumokat gyártó kézműves márka

Azt már régóta tudjuk, hogy nem mindegy, mit kenünk a bőrünkre, de a jó minőséget nem mindig egyszerű beszerezni. A fehérvári, kézműves natúr kozmetikumokat gyártó Origi most megnyitotta első boltját, ahol ráadásul a környezettudatosság is fontos: vásárolhatunk csomagolásmentesen, a visszavitt tárolók pedig fabatkát érnek.

Az Origi legújabb fejlesztése, az Origi Green Go Mosókapszula pedig tökéletesen illeszkedik a kínálatukba: a fenntarthatóság jegyében készült, így a mosókapszula anyaga és a benne lévő mosószer is 100%-ban lebomló. Jól használható kézi és gépi mosásnál, színes és fehér ruhák tisztításánál egyaránt. 

Minden kapszula vegán, kizárólag növényi eredetű, foszfátmentes, mosóerejét kókusztenzid adja. 2:1 hatású, vagyis a textíliák öblítő nélkül is finom tapintásúak és illatosak lesznek. Hypoallergén, így érzékeny bőrűeknél és babaruháknál is használható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek