2 évnél régebbi cikk

Óriási párharcban kikapott ismét a Hydro Fehérvár AV19
·SportFehérvár AV19·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
https://www.facebook.com/FehervarAV19
Óriási párharcban kikapott ismét a Hydro Fehérvár AV19
·SportFehérvár AV19·Utolsó frissítés: undefined

A Hydro Fehérvár AV19 óriási párharcban ismét kikapott a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (ICEHL) döntőjének harmadik mérkőzésén, így 0-3-ra áll összesítésben az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely hétfőn folytatódik a Székesfehérváron.

A szurkolók már délután hangolódtak a mérkőzésre és fergeteges hangulatot teremtettek. Együtt zengett a "Hajrá Fehérvár!" a székesfehérvári arénában és Salzburgban, a mérkőzésnek helyet adó csarnokban.

Már az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban is szoros összecsapásnak lehettünk tanúi, de ha lehet ezt csak fokozták a fehérvári jégkorongosok Salzburgban. Fordulatokban gazdag játékot láthattunk, ahol a mérkőzés végéig küzdöttek a fiúk! nem csoda hogy zúgott a "Hajrá Volán!", azonban a végén sajnos újra a Red Bull Salzburg kerekedett felül a kőkemény párharcban. Ezúttal sem sikerült legyőzni a Bikákat.

Hétfőn még szoríthatunk a Hydro Fehérvár AV19 csapatának, hiszen akkor kerül sor az újabb megmérettésre, de már itt Székesfehérváron.

S aki hiányolta volna a játékosok közül a csapat támadóját,  Bartalis Istvánt azoknak üzenjük aggodalomra semmi ok! Apuka lett a jégkorongos, hiszen ma 12:45 kor megszületett kisfia Noah. Gratulálunk és jó egészséget kívánunk!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek