2 évnél régebbi cikk

Karrier lendület ötven felett! Ingyenes digitális készségfejlesztő képzés
·Oktatásinnováció·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Karrier lendület ötven felett! Ingyenes digitális készségfejlesztő képzés
·Oktatásinnováció·Utolsó frissítés: undefined

Szeret tanulni, fejlődni? Ismeri szakmájának csínját-bínját, de meglassítja folyamatait a folyton frissülő számítógépes rendszerek, programok kiismerése, használata? Szeretné a fiatalok magabiztosságával használni a legújabb alkalmazásokat?

Az április 19-én Székesfehérváron induló és online is elérhető 40 órás képzés a számítógépes alapokkal már rendelkező 50 év feletti munkavállalóknak nyújt segítséget abban, hogy magabiztosabban mozogjanak a digitális világban, hogy rugalmasan és tudatosan, segítség nélkül legyenek képesek használni a különböző platformokat, programokat és applikációkat.

A kurzus átfogó ismereteket nyújt a különféle Windows, Android, IOS platformokkal működő eszközökről, hálózatokról és szolgáltatásokról.
Elmélyíti ismereteit az irodai alkalmazások használata terén, elsősorban a Microsoft Office és a vállalati kommunikációs és együttműködési eszközökre koncentrálva. Megmutatja, hogyan használhatja tudatosan eszközeit, hogyan lehet biztonságban az interneten.

Képzési modulok és időpontok: https://innoskart.digital/wp-content/uploads/eDigiStars-digit%C3%A1lis-kompetenciafejleszt%C5%91-k%C3%A9pz%C3%A9s-az-50-gener%C3%A1ci%C3%B3nak.pdf

Részletek és regisztráció: https://innoskart.digital/esemenyek/karrier-lendulet-50-ev-felett/

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az eDigiStars@innoskart email címen!

A képzés Magyarországon az Innoskart Digitális Klaszter és a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. együttműködésében, az eDigiStars Interreg Danube Transnational Programme projekt keretében valósul meg.

A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Project co-funded by European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

Karrier lendület 50 felett!

KDRIÜ

innoskart logo

KDRIÜ

KDRIÜ logo 2021

KDRIÜ

interreg_edigistars_logo

KDRIÜ

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek