1 évnél régebbi cikk

Nyáron a Velencei-tónál és a Balatonnál is tovább tartanak nyitva a Spar üzletei
Nyáron a Velencei-tónál és a Balatonnál is tovább tartanak nyitva a Spar üzletei

Az online áruházból rendelők székesfehérvári üzletből Tihanyba, Balatonfüredre, Balatonalmádiba, Veszprémbe, Balatonkenesére, Balatonakarattyára, Balatonvilágosra, Siófokra, Zamárdiba, valamint Pákozdra, Sukoróra, Velencére és Gárdonyba is kérhetnek kiszállítást.

Több új intézkedéssel készül a nyári szezonra a Spar - számolt be róla a napi.hu.

A Velencei-tó és a Balaton környékén 16 áruház várja a vásárlókat, esetenként hosszabb nyitvatartással. A kijelölt áruházak, valamint az összes Spar-üzlet nyitvatartási rendje itt érhető el.  Emellett a boltlánc egyre több helyen elérhetővé teszi a házhoz szállítást. 

Május közepétől az online áruházból rendelők székesfehérvári üzletből Tihanyba, Balatonfüredre, Balatonalmádiba, Veszprémbe, Balatonkenesére, Balatonakarattyára, Balatonvilágosra, Siófokra, Zamárdiba, valamint Pákozdra, Sukoróra, Velencére és Gárdonyba is kérhetnek kiszállítást. 

A Spar egyúttal felsorolta a nyári slágertermékeket is. Ebben az időszakban a grillkolbászok, pácolt, fűszerezett, sütésre előkészített húsok mellett  jobban fogy ilyenkor a paprika, paradicsom, és népszerűek a friss, szezonális zöldségek is.  Továbbá az ásványvíz, az üdítők, a bor és a sör esetében szintén a megszokottnál nagyobb a forgalom. 

Borítókép: spar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek