1 évnél régebbi cikk

Fehérvárról a Való Világon át Angliáig, ADHD-s léttel és gyermekkel az optimista életig - beszélgetés Kégl Ágival
Fehérvár Médiacentrum fotója
Galántai Zsuzsa
Fehérvárról a Való Világon át Angliáig, ADHD-s léttel és gyermekkel az optimista életig - beszélgetés Kégl Ágival

Kégl Ágnes mind fizikai, mind átvitt értelemben nagy utat járt be. Erről az útról szól most megjelent önéletrajzi könyve, az Óriáskerék.

Inspirálni szeretnék a saját történetemmel - minden ellenére, lehet optimistán élni az életet

Habár a könyvesboltok és könyvtárak polcai roskadoznak a különböző segítő és önfejlesztő könyvektől, semmi sem olyan hiteles, mint ami valódi. A Székesfehérváron született Kégl Ágnes mind fizikai, mind átvitt értelemben nagy utat járt be. Erről az útról szól most megjelent önéletrajzi könyve, az Óriáskerék.

“A címnek kettős jelentése van. Az angliai történetem valóban a London Eye-on kezdődött, ugyanakkor szimbolikus is; az óriáskerék az élet körforgását, a fentet és a lentet szimbolizálja. Ebből a hullámzásból nagyon sokat megéltem - ezekről mesélek a könyvben” - mesélte Ági Galántai Zsuzsának a Vörösmarty Rádióban.

A beszélgetésben olyan személyes sorsot befolyásoló témák is előkerültek, mint a külföldre költözés és az azzal járó kihívások, az egyedülálló szülőség, az ADHD-s lét és ADHD-s gyerek nevelése. “Azáltal, hogy látod valakinek a történetét, te magad is inspirálódhatsz, hogy hogyan tudsz döntéseket hozni. De hozzáteszem, nem vagyok pszichológus. Egy ember vagyok, aki megélt dolgokat és ezekről mesél” - vallja Ági.

A könyvről, az ötletről és a megvalósításról Galántai Zsuzsának mesélt a Vörösmarty Rádióban.

Az út, amit Ágival bejárhatunk Fehérvártól Budapesten át Angliáig, egykori valóságshow-szereplőtől egy angliai multicég marketing-menedzseri pozíciójáig, kirekesztett gyerektől az önmagát próbálgató fiatalon át az egyedülálló anyaságig vezet.

A bejárt útról részletesen is mesélt a Vörösmarty Rádióban, a teljes beszélgetés első része:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek