1 évnél régebbi cikk

Idén újabb 5 fehérvári iskolában jön létre okostanterem
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Idén újabb 5 fehérvári iskolában jön létre okostanterem

Immár a Széna téri, a Rákóczi, az István Király és a Munkácsy sulikban is működik okostanterem, idén pedig további ötöt adnak át a diákoknak és pedagógusoknak.

A KÉPES program jóvoltából hivatalosan is átadták a 21. századi technológiával felszerelt okostantermet a Hétvezér Általános Iskolában szerda délután. Az okostanterem mellett az intézmény pedagógusainak egy része kiegészítő képzésben is részesül, hogy minél hatékonyabb módon használhassák a terem felszereléseit - számbolt be Cser-Palkovics András Facebook-oldalán.

A KÉPES program 22 fehérvári és környéki cége emellett a Kossuth, a Németh László és a Rákóczi sulik udvarának a felújítását, új játszóeszközök beszerzését is szponzorálta - minderre összesen 19 millió forintot dobtak össze a cégek.

"A Howmet Kft. külön támogatásából a Zentai iskolában is létrejön egy okostanterem. Ez is mutatja, hogy a fehérvári vállalatok is egyre jobban kiveszik a részüket a programból, mert ők is látják annak szükségét és sikerét" - emelte ki a polgármester.

Hozzátette: "Az önkormányzatunk további három okosterem kiépítését vállalta, a Kossuth Lajos, a Tóvárosi, valamint a Vörösmarty általános iskolákban. Hamarosan ezeket is birtokba vehetik a diákok és tanáraik!"

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek