5 hónapnál régebbi cikk

Az Íróasztal mögött Silye Sándor és Bobory Zoltán
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Az Íróasztal mögött Silye Sándor és Bobory Zoltán

Silye Sándor élettörténetéről, munkásságáról is szó esett a Vörösmarty Társaság Íróasztal című beszélgetésén. Az egykori újságíró elárulta, hogyan tekint vissza a mögötte álló évekre.

Silye Sándor és Bobory Zoltán már hosszú évtizedek óta jó barátságot ápol, az Íróasztal című beszélgetéssorozat soron következő előadásán pedig szó esett az egykori újságíró pályafutásáról, és a kultúra területén végzett munkásságáról, aki szép emlékekkel gondol vissza a háta mögött álló időszakra. A beszélgetőpartner elárulta azt is, hogy a szakmának nem fordított hátat, ma is dolgozik, csak egy kicsit már másképp.

"Jelenleg a poadcast készítés tölti ki a mindennapjaimat, valamint vannak félkész könyveim is, azoknak kell majd kiadót találni" - mondta el Silye Sándor.

Az újságíró a Katonaportrék és az Arcok, harcok, emberek, életutak című köteteit mutatta be a Vörösmarty Társaság tagjainak. Bobory Zoltán nem titkolt célja volt, hogy buzdítsa beszélgetőtársát irodalmi munkájának folytatására.

A beszélgetéssorozat következő vendége Domonkos László, újságíró lesz, akinek szintén érdekes, színes élettörténetét ismerhetik majd meg az érdeklődők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek