1 hónapnál régebbi cikk

Bárki lehet fodrász!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Bárki lehet fodrász!

Elismert fodrászbizonyítványt szerezhetnek a borbély és fodrászszakmát választó tanulók. Megnyitott a Műhely Akadémia legújabb szalonja a belvárosban.

Új helyszínen nyílik tanulási lehetőség a borbély és fodrászszakma iránt érdeklődők számára. A csütörtökön délután megnyílt Műhely Akadémia szalonja a jövő generációi számára biztosít szilárd alapokra épülő tanulási lehetőséget. A képzéseken nagy hangsúlyt fektetnek a korszerű technológiák és modern stílusok bemutatására, megismerésére.

"A képzéseinkhez az Árpád iskolától kaptunk oktatási anyagokat, ezeket szabtuk át a mi igényeinkre. Minden képzés hétköznap lesz, heti 8-10 órában tartjuk elméleti és gyakorlati oktatásainkat"- mondta el Kókány Balázs, tulajdonos.

Nem az a fontos, hogy minél több bizonyítványt osszanak ki, hanem hogy a jelentkezők olyan minőségi tudást sajátítsanak el, amellyel képesek lehetnek egy önálló, jól működő vállalkozás üzemeltetésére is. A részvétel feltétele, hogy a jelentkezők rendelkezzenek érettségi bizonyítvánnyal. A most megnyílt szalon a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Árpád Technikum és Szakképző Iskolától kapott segítséget, bízva a hosszú távú együttműködésben. 

Az oktatás október elsején indul, bővebb információt a Műhely Akadémia honlapján találhatnak az érdeklődők.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek