Állásbörzét tartottak az egyetemen
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Állásbörzét tartottak az egyetemen

Harmadik alkalommal szervezett állásbörzét az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. Székesfehérváron. 11 cég mutatta be gyakorlati képzési kínálatát és álláslehetőségeit.


Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy milyen a kínálat a munkaerő piacon, kipróbálják magukat kommunikációban a cégek felé, itt lehetőség van rögtön lefolytatni egy állásinterjút is, sőt, előzetesen beküldhették az önéletrajzaikat, ebben kaptak segítséget, hogy hogyan kell ezt elkészíteni. Ez egy nagyon jó próbaterep is a számukra. És nem csak munkalehetőséget, hanem szakmai gyakorlati helyet is kereshetnek, de megtalálhatják a jövőbeli álommunkájukat is itt. - hangsúlyozta Pogátsnik Mónika, az ÓE Alba Regia Műszaki Kar oktatási dékánhelyettese.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára jelenleg 1000 hallgató jár. Az elmúlt években rengeteg fiatal maradt a Székesfehérváron, és helyezkedett el valamelyik vállalatnál.

Az egyetemi hallgatók mellett a városban és a térségben élő álláskeresőket is tárt kapukkal várta az Óbudai Egyetem Fehérvári Állásbörzéje.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek