Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 08., 08:06
Életmód,egészségIngyenes gerinctornára vár mindenkit a Székesfehérvári Egészségfejlesztő IrodaIngyenes gerinctornára biztosít lehetőséget továbbra is minden pénteken az Egészségfejlesztő Iroda. A programra bárki jelentkezhet, csupán előzetes regisztráció szükséges.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 07., 17:39
Oktatás,közlekedésJátékosan tanultak közlekedni a fehérvári elsősökJátékos közlekedési foglalkozást tartottak az István Király Általános Iskola udvarán. Az elsősök a „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” elnevezésű baleset-megelőzési oktatóprogram keretében sajátíthatták el a helyes közlekedés szabályait a tanév során, melynek záró napját pénteken tartották.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 06. 06., 17:22
Egészség,kullancsÍgy távolítsd el helyesen a kullancsot!Kullancscsípés esetén legfontosabb tényező az időfaktor, hiszen minél tovább van a bőrünkben a kullancs, annál inkább nő a fertőzés veszélye.
2024. 06. 05., 19:40Oktatás,ösztöndíjJúnius 16-ig lehet pályázni a Deák Dénes ÖsztöndíjraA székesfehérvári Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma idén is meghirdette ösztöndíjpályázatát művészettörténész, várostörténész, illetve e tudományterületek doktori iskoláinak hallgatói számára. A pályázatokat június 16-ig várják és augusztus 1-ig bírálják el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 04., 19:22
Stílus,divatFérfi ingek - elegancia, mindennapok és különleges stílus állógallérralA férfi ing a férfi ruhatár elengedhetetlen eleme. Akármi legyen az alkalom, egy jól megválasztott ing képes kiemelni a férfi jellemét, stílusát és személyiségét. A különböző fazonok és szabások között három fő típust különböztetünk meg: elegáns, mindennapi és állógalléros ingek. Mindegyiküknek megv...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 04., 18:06
Életmód,könyvA Középosztály forradalma Kik tartoznak a középosztályba? Magyarországon hogyan alakul a középosztály helyzete? Többek között ezekre a kérdésekre keresi és ad választ György László a Középosztály forradalma című könyvében, amelyet az Mathias Corvinus Collegium rendezvényén ismerhetett meg a közönség. 
2024. 06. 04., 15:36Gasztro,borMegvan Fejér vármegye bora 2024-benIdén is megválasztották az év borát Fejér vármegyében. A borászok négy kategóriában nevezhették boraikat, illetve a szakértők az összes nevezett borból is kiválasztották a legjobbat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 03., 13:58
Egészség,véradásÉleteket mentünk a vérünkkel! Nyáron is több fehérvári helyszínen segíthetünk véradássalNaponta 1600-1800 önkéntes donorra van szükség az egészségügy számára ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vérkészletet biztosíthassanak a betegek számára. Nyáron kiemelten fontos, hogy legyenek önkéntes véradók! Fejér Vármegyében is több helyszínen várják a segítő szándékú embereket.
Vásárlás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Vásárlás,ruhaÚj, nemzetközi divatmárka nyit üzletet SzékesfehérváronA Koton az egyik legnagyobb török divatmárka. Még idén nyithatnak az első boltjaik Magyarországon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Vásárlás,mosógépMiért praktikusabb a szabadon álló mosógép, mint a beépített?Elég sokat kutattunk a témában, és bizony nem volt könnyű a döntés. Nagyon sok szempontot vettünk figyelembe a folyamatban, az első lépéstől kezdve az utolsó használati napig. Úgy végeztük el az összehasonlítást, hogy egyszerre érintse a költséghatékonyságot és a mindennapi használatot is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Vásárlás,visszahívásBaj van az Auchan egyik péktermékével!Csomagolt paninit hívott vissza az Auchan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 03., 13:54
Egészség,SzékesfehérvárVáltófutással ünnepelt az ARAK – 100x100 métert futottak az atléták a 100. születésnap alkalmábólTöbb száz bajnoki címet és megannyi dobogós helyet tudhat magáénak az ARAK. Az egyesület pénteken 100x100 méteres váltófutással ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját. A sportos eseményen jelenlegi és az egykori atléták is részt vettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 02., 10:00
Utazás,vasútVonattal utaznál a Balatonhoz? Itt van néhány hasznos tipp!A nyár érkeztével egyre többen választják hétvégente a Balatont. Sokan vonattal utaznak az úticélig, hiszen olcsóbb, és még parkolóhelyet sem kell vadászni. Ugyanakkor a MÁV-START több dologra is felhívja az utasok figyelmét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 31., 18:39
Életmód,kertészetKertészeti tanfolyam hajléktalanoknak Kertészeti ismereteket tanultak egy tanfolyamon keresztül a Kríziskezelő Központ ellátottjai. Az elméleti és gyakorlati tudást a Gaja Környezetvédő Egyesületnek köszönhetően sajátíthatták el a résztevők. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 31., 16:13
Életmód,fejlődés Megnyitott a Levendula Mosoda új üzeme SzékesfehérváronAz Alba Aréna szomszédságában lévő üzem szállodákat, vállalatokat, szociális otthonokat is kiszolgál, illetve csak vasalást, szőnyegtisztítást és vegytisztítást is vállalnak.
2024. 05. 31., 08:19Oktatás,szakképzésKorszerű tanműhelyek és energetikai fejlesztések a Székesfehérvári Szakképzési Centrum intézményeibenA fejlesztés hat intézményt érint, összesen három városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 31., 08:09
Életmód,párkapcsolatKihunyt a szikra? 6 dolog, amivel újra lángra lobbanthatjuk kapcsolatunkatAmikor két ember hosszabb ideje párkapcsolatban él, a szürke hétköznapok könnyen rányomhatják bélyegüket a szerelemre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 31., 08:08
Egészség,szűrővizsgálatHogyan kell hasi ultrahangra érkezni?Az orvosi vizsgálatok gyakran jelentenek kihívást, számos kérdés merülhet fel bennünk egy-egy vizit előtt. Ez akkor is igaz lehet, amikor hasi ultrahangra érkezünk, márpedig ez gyakran előfordulhat életünk során, hiszen egy széles körben használt módszerről van szó.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 15:52
Oktatás,Óbudai EgyetemÚjabb együttműködést kötött az ÓbudaiAz Országos Sporttudományi Kongresszus keretében együttműködési megállapodást írt alá szerdán az Óbudai Egyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 15:51
Egészség,fürdésFejérben egy, országosan hat strand vize kifogásolt, a többség továbbra is kiváló minőségűTovábbra is kiváló minőségű a hazai természetes fürdővizek többsége a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) értékelése alapján, amit az Európai Unió minősítési rendszere alapján készítettek - közölte az NNGYK kedden az MTI-vel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Utazás,MÁVPályakarbantartás miatt időszakosan módosul a menetrendPályakarbantartási munkák miatt július 15-én és július 16-án, valamint augusztus 14-15-e között a Budapest - Székesfehérvár vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Utazás,Velencei-tóA víz kellemes, tömegek még nincsenek, az italok hidegek! Ha tömegek egyelőre nem is érkeztek a Velencei-tóhoz pénteken, így is sokan próbálták a Velencei-tó partján átvészelni a kánikulát. A tó vize 26 fokosra melegedett, és jóval több víz is van a mederben, mint tavaly ilyenkor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Utazás,nyárIndul a nyaralószezon!Mik legnépszerűbb úti célok? Milyen szempontokat vesznek figyelembe a magyar utazók nyaraláskor? Idén drágulásra is lehet számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 08:28
Egészség,Fejér Vármegyei Szent György Kórház100. alkalommal járultak hozzá gyermekek gyógyulásához a vadászokSzázadik alkalommal adományozott eszközöket a székesfehérvári kórháznak az Országos Jótékonysági Vadászati Közhasznú Nonprofit Kft. Hétfőn hétmillió forint értékben kapott különböző orvosi felszereléseket a gyerekosztály.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 28., 15:21
Oktatás,összefogásFolytatódik a KÉPES program Fehérváron A Tóvárosi Általános Iskola udvarának felújításával és a Kodály iskolába létrehozott okostanterem létrehozásával folytatódik idén nyáron a KÉPES program.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 28., 13:14
Életmód,ásványvízMost vásárolj ásványvizet 50 forintos betétdíj nélkül!Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatos szemlélet és a fenntarthatóság. Ezt tükrözi az is, hogy 2024. január 1-től Magyarországon is életbe lépett az új, kötelező visszaváltási díjjal ellátott termékek visszaváltási rendszere (DRS), július 1-jétől pedig csak visszaváltási dí...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 27., 21:47
Egészség,fogászatHonnan tudhatjuk, hogy fogfehérítésre van szükségünk?Egy szép, egészségesen csillogó mosoly nemcsak a fogak állapota miatt fontos, hanem azért is, mert önbizalmat adhat, amiből az élet számos területén profitálhatunk. A mindennapi szokásaink azonban megnehezítik, hogy valóban vakítóan fehérek maradhassanak a fogaink – nem véletlen, hogy a modern fogor...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!