Életmód
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 01., 12:14
Oktatás,tanulásIdén is kitüntették a tavalyi tanév jól tanuló sportolóitIdén is kitüntették a 2022/23-as tanévben jól tanuló, jól sportoló diákokat. Az idei éven húsz iskolás vehetett át kitüntetést szerda délután a Városháza Dísztermében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 16:18
Életmód,naptárSzülinap négyévente? Hogyan ünnepelnek a szökőévben született fehérváriak? Utoljára 2020-ban, majd idén ünnepelhettek eredeti születésnapjukon a szökő évben születettek. Isten éltesse őket sokáig!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 16:17
Oktatás,felsőoktatásEzen a fehérvári egyetemen végeznek majd tudományos munkát az élsportolók Együttműködési megállapodás írt alá az Óbudai Egyetem a Fehérvári Jégkorong Akadémiával. A felsőoktatási intézmény segíti az élsportolók tanulmányait, egyéni tanrend összeállításával, ugyanakkor mesterszakon a Jégkorong Akadémiát is választhatják majd gyakorlati képzőhelynek az élsportolók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 16:15
Életmód,egészségügyVéradás a Civil Központban - szeptemberben lesz a következő alkalomImmár 10. alkalommal szerveztek Civil Véradást Fejér Vármegyében, ezúttal a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban. Székesfehérváron február 28-án 14 és 18 óra között bárki adhatott vért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 16:14
Egészség,SzékesfehérvárA tánc mindenkié-Szépkorúaknak tartottak Táncterápiát az Öreghegyi Közösségi HázbanAz Öreghegyi Nyugdíjas Klub tagjai sajátíthatták el a tánc alapjait profi táncosoktól. A jó hangulatú délután a Táncterápia 65+ című program keretében valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 16:13
Egészség,allergiaIndul az allergiaszezon!Rossz hír az allergiásoknak: indul a szezon. A szakemberek szerint érdemes már most tenni a kellemetlen tünetek ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 23:31
Életmód,pihenésA jakuzzi téli használata: hogyan élvezzük a meleg vizet a hidegben?Nincs is jobb érzés, mint elmerülni a meleg jakuzziban, miközben tombolnak a mínuszok és hó borítja a kertet. Igen ám, de ahhoz, hogy a masszázsmedencénk a téli időszakban is a legjobb formáját hozza néhány dologra oda kell figyelnünk. Ezeket mutatjuk most be részletesen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 19:04
Egészség,betegségTombol a lepkehimlő Fehérváron isTerjed a lepkehimlő a fehérvári óvodások, iskolások körében is, sok gyerek tele van kiütésekkel ezekben a hetekben. Egyre többen kapják el a vírusos megbetegedést, ami általában nem jár súlyos tünetekkel, és legtöbbször gyógyszeres kezelés nélkül elmúlik.
Vásárlás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Vásárlás,visszahívásBaj van az Auchan egyik péktermékével!Csomagolt paninit hívott vissza az Auchan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Vásárlás,szerencsejátékÚj számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Vásárlás,vasútállomásÚj csomagautomaták a fehérvári és a martonvásári vasútállomásonÚjabb 13 vasútállomáson és 6 autóbusz-állomáson érhetők el a GLS csomagautomatái, közölte a MÁV-Volán-csoport.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 16:14
Oktatás,digitális oktatásA tizenegyedik okostantermet adták át SzékesfehérváronA gyerekek nyelvén, okoseszközök segítségével taníthatnak a pedagógusok a Teleki Blanka iskola Sziget utcai Tagintézményében. Az okostanterem a Howmet Alapítvány támogatásával valósult meg. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 17:04
Egészség,SzékesfehérvárMegelőzni a méhnyakrákot: szűrőnap várja a hölgyeket március második szombatján Évente négyszázan halnak meg méhnyakrákban, de ez a szám jelentősen csökkenthető lenne szűrésekkel. A megelőzés érdekében Székesfehérvár Önkormányzata idén is meghirdette a Nyílt nőgyógyászati szűrőnapot, március 9-én, szombaton a Család és Nővédelmi Központba várják a hölgyeket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 25., 14:50
Életmód,segítségEgy táskányi figyelem: adománygyűjtés rászoruló nőknek, a fehérvári anyaotthon számáraA Rotary Club Székesfehérvár akciójának célja a rászoruló nőknek egy táskába összecsomagolva alapvető higiéniás csomagokat gyűjteni. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 25., 12:45
Életmód,ingatlanMostantól márciusban is felmondható a lakásbiztosítás Sokan évekkel ezelőtt kötötték meg lakásbiztosításukat, és azóta sem számolták újra a díjakat, esetleg már alulbiztosítottá vált ingatlanjuk. Mostantól márciusban is lehetőség van váltani biztosítót, akkor is, ha a rendes évfordulós időszak más időpontra esik. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 15:09
Egészség,kórházSzavazzatok, hogy a fehérvári kórház kapja a koraszülött babák ellátását segítő gyógyszerporlasztótMég február 25-ig várják a szavazatokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 08:11
Oktatás,iskolaSegítség! Hova írassam be Fehérváron a gyereket szeptembertől?Zenei vagy sportos, sakkpalota módszerével történő nevelés, idegen nyelv központú oktatás – néhány a fehérvári általános iskolák által indított osztályokból. Az áprilisi beiratkozás előtt érdemes részt venni az intézmények iskola nyitogató foglalkozásain, így megkönnyíthető a választás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 16:27
Életmód,fűtésLecserélnéd radiátorodat a jövőben? Így nyerj időt!A fűtési rendszeren történő átalakítás vagy radiátorcsere csak a távhőszolgáltató előzetes hozzájárulásával valósulhat meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 13:02
Egészség,kórházSzünetel a tüdőszűrés Székesfehérváron, a Tüdőbeteg Gondozóban négy napigA székesfehérvári kórház közleménye szerint technikai okok miatt szünetel a tüdőszűrés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 08:29
Életmód,szúnyogSzúnyoginvázióra számíthatunk a szezonban SzékesfehérváronA sok csapadék hatására idén nagyobb szúnyogártalom várható. Székesfehérváron két hete megkezdődött a monitorozás, már találtak is szúnyoglárvákat a szakemberek. A városban továbbra is a biológiai szúnyoggyérítést alkalmazzák majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Gasztro,A menyasszony barátnőjeHajnalig tartó buli egy korszerű fehérvári miliőbenMár a beérkezéskor különleges élményt szerzünk, amikor a fehérváriak kedvelt éttermébe látogatunk. Egyedi stílusa, fiatalos hangulata miatt sokak kedvencévé vált, ezért mi is szerettük volna kipróbálni, mit nyújt. Mindenféle túlzás nélkül: hazaérkeztünk a Beat Étterembe lépve!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gasztro,étteremGyereksírás miatt 15 ezerrel többet számláztak egy Fejér vármegyei étterembenNem bírtak a szülők a másfél éves gyerekkel, a felszolgáló szerint emiatt több vendég is elhagyta az éttermet. A család végül kifizette a plusz pénzt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gasztro,kávéA "fekete elixír"Konstantinápolyban nyílt meg az első kávézó 1555 körül. Ezek találkozási hellyé, kulturális központtá váltak és a "bölcsesség iskoláinak" nevezték őket. Élénkítő hatása és gazdag tápanyagtartalma miatt a kávébab keresett árucikk lett Európában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 08:04
Életmód,farsangCsaládi farsangi program a könyvek közöttFarsangi szokásokkal, néphagyományokkal ismerkedhettek a gyerekek a Széna téri Tagkönyvtárban szombat délelőtt. Mesét hallgathattak, zenélhettek a kicsik és közösen elűzték a telet a farsangi programon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 00:01
Életmód,szépségápolásÚtmutató a műszempilla ívek világáhozA szempilla stylistoknak ma már rengeteg lehetőségük és eszközük van arra, hogy profi pillasorokat építsenek. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy napjainkban többféle ívű szál közül lehet válogatni, így könnyedén lehet igazodni a vendég egyedi adottságaihoz. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 18., 10:01
Egészség,SzékesfehérvárValentin-nap a Csónakázó-tó körülFutva, gyalogosan, de akár biciklivel is lehetett teljesíteni az első Valentin-napi futást. A Csónakázó-tónál megrendezett sportos eseményre minden mozogni vágyót szeretettel vártak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 18:45
Oktatás,FranciaországBordeaux-i cserediákok a II. Rákóczi Ferenc Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába látogattakFrancia cserediákok látogattak városunkba, akiket csütörtökön Lehrner Zsolt alpolgármester fogadott a Városházán. A diákok ittlétük alatt a fenntarthatósággal kapcsolatos tanórákon, foglalkozásokon vehetnek részt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!