Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 13., 14:59
Gazdaság,munkaerőpiacFejér megye az elsők között munkerőhiány tekintetében, rekordszinten az álláshirdetések számaTöbb mint 43 ezer álláshirdetést listázott október 1-én az állásportál.hu, utoljára 2019. nyarán volt 40 ezer körüli nyitott pozíció a portálon. Fejér megye az élbolyban áll a munkerőkeresés tekintetében.
2021. 10. 13., 12:27HírekbalesetMeghalt az egyik nő, akit az Új Csóri úti zebrán gázoltak elMeghalt az a 46 éves nő, akit kedden reggel gázoltak el az Új Csóri úti zebrán.
2021. 10. 13., 09:35HírekkoronavírusKoronavírus: a napi új fertőzöttek száma szépen lassan közelít az ezer feléAz elmúlt 24 órában 814 új fertőzöttet azonosítottak.
2021. 10. 13., 08:42Hírek,áramszünetA vezér utcákban, Felsővárosban és Maroshegyen is lesz áramszünet csütörtökön, pénteken Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 14-én és 15-én Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
2021. 10. 13., 06:38Közlekedés,útlezárásCsütörtökön ebbe az utcába nem lehet a Berényiről lekanyarodniNem lehet a Berényi út felől megközelíteni csütörtökön az Álmos vezér utcát az elektromos transzformátorház cseréje miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 12., 17:55
Hírek,Velence Korzó"Hazamenjek a flexért?" - Lakossági fórumot tartottak az elzárt Velence Korzó kerítéstövébenVolt olyan büfés, akit bezártak, olyan hirtelen került fel a kerítés. A lakosok intézkedést várnak, az önkormányzat igyekszik jogi úton, törvényesen rendezni az ügyet.
2021. 10. 12., 12:54Sport,TestszobrászatSzép sikereket értek el Fejér megye rocky táncosaiAz utóbbi hetek sem múltak el verseny nélkül a KID Rock and Roll SE tagjai számára. A sportolók a Világkupán, a Megyei Bajnokságon és a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen is remekül helyt álltak.
2021. 10. 12., 10:58BűnügycsalásHamis PCR-tesztekkel kereskedtek, az értelmi szerző egy móri férfi voltA hatóság eddig száz sértettről tud, de nem kizárt, hogy a bűnbanda többeket is átvert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,úszásDelfines éremeső VeszprémbenA székesfehérvári utánpótláskorú úszók remekeltek a Bakony fővárosában, húsz medáliával gazdagabban térhettek haza a rangos viadalról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaA sírból jött vissza, 0-2-ről nyert Kaposváron, így őrzi aranyesélyeit a MÁV Előre!Minden tekintetben padlón voltak már a fehérvári férfi röpisek, de Fortuna fogta kezüket a folytatásban és jól is játszottak, így nem érdemtelenül szomorították el az ünnepre készülődő hazai szurkolókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,foci42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégénA martonvásári női focicsapat kapus és edző nélkül fejezte be a meccset. Az egyik pécsi játékos 16 gólt rúgott szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 12., 10:56
Gazdaság,vállalkozásPénzdömping kkv-knak. Sürgősen vegyük fel a pénzt! Jelentős pénz ömlik a gazdaságba a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítására a kkv-k talpra állásához, megerősödéséhez. A növekvő infláció ellenére a kamatokat rendkívül alacsonyan tartó kormányzati pénzeken kívül megindultak az új EU-pályázati kiírások is.
2021. 10. 12., 09:08HírekkoronavírusKoronavírus: 455 az új fertőzött, elhunyt 17 betegJelenleg 110 koronavírusos beteg van lélegeztetőgépen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 12., 07:26
KözlekedésbalesetKét embert gázoltak el az Új Csóri úton kedden reggelA zebrán haladták át a gyalogosok, amikor elütötték őket Székesfehérváron.
2021. 10. 11., 22:08Bűnügy,kiberbűnözésA Magyar Posta nevével élnek vissza kiberbűnözőkCsomagszállítás ürügyén írnak, de valójában adathalászok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 11., 18:47
Közélet,családNovák Katalin: Székesfehérváron nemcsak a gazdaság erősödik, hanem a bajbajutottakra is gondolnakFontos szolgálat a szociális dolgozók nap mint nap végzett munkája, ezért döntött úgy a kormány, hogy januártól 20 százalékkal megemeli a bérüket, hangsúlyozta a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Székesfehérváron, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban tett látogatásán.
2021. 10. 11., 17:38KözlekedésbalesetÖsszeütközött két autó az Aszalvölgyi útonA baleset miatt az Aszalvölgyi út érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 11., 15:00
Hírek,fejlesztésModern vesekőzúzó készüléket vásárol a kórház az újabb Arconic-támogatásbólEgy ultramodern vesekőzúzó készülékkel gazdagodik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház eszközparkja. Az intézmény az Arconic Alapítványtól kapott 30 ezer dolláros támogatásból vásárolja meg a készüléket.
2021. 10. 11., 14:02Hírek,jótékonyságA Fejér Megyei Gyermekotthon 172 gyermekének kívánságait teljesíti az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány adventkor, keresik az angyalokatMegkezdődött az adományozók toborzása az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítványnál, ahol idén is rengeteg kisgyermek karácsonyi kívánságát szeretnék valóra váltani.
2021. 10. 11., 12:17Hírek,áremelkedésSzerdán átlépi a lélektani 500 forintos határt a gázolaj áraA benzin literenkénti ára 6, a gázolajé 8 forinttal emelkedik a hét közepén.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
2021. 10. 11., 11:03Közlekedés,rendőrségVasárnapig fokozottan ellenőrzi a teherautókat és a buszokat a rendőrségEzen a héten fokozottan ellenőrzi a teherautókat, buszokat, valamint vezetőiket a rendőrség az ország közútjain.
2021. 10. 11., 09:19HírekkoronavírusKoronavírus: több mint 2000 új fertőzött a hétvégénFejér megyében 53 koronavírusost azonosítottak az elmúlt három napban. A kórházban ápoltak száma átlépte a 700-at az országban.
2021. 10. 11., 00:02Időjárás,fagyFagyosak lehetnek a hajnalok a hétenTöbbször, többfelé is fagypont körül alakulnak a minimumok a héten. A maximumok is jellemzően 10-15 Celsius-fok körül várhatók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 10., 15:14
Közlekedés,elektromos rollerKözösségi robogó és kerékpár is lehet a jövőben SzékesfehérváronAz első három pozitív tapasztalatai miatt az önkormányzat tárgyal a Lime vállalattal további közösségi mikromobilitási megoldásról - írta Cser-Palkovics András Facebook-oldalán
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...