Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 02., 10:07
Hírek,kerékpárútVíz alatt a Székesfehérvárt Dinnyéssel összekötő kerékpárút egy szakaszaA Velencei-tó vízpótlása miatt az autópálya alatt áthaladó szakasz nem használható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 01., 18:28
Közlekedés,lezárásHétvégén lezárják a Farkasvermi úti vasúti átjárótA MÁV tájékoztatása szerint október 2-án, szombaton 22 órától október 3-án, vasárnap hajnali 2 óráig félpályás, illetve teljes útzárat vezetnek be utószabályozási munkálatok miatt a Farkasvermi úti vasúti átjáróban. 
2021. 10. 01., 16:08KözlekedésbalesetÁrokba hajtott egy autó a 81-esen MórnálLesodródott az úttestről, és árokba hajtott egy személyautó a 81-es főúton, Mór térségében, a 22. és a 23. kilométer között.
2021. 10. 01., 09:00HírekkoronavírusKoronavírus: a 700-hoz közelít a napi új fertőzöttek számaAz elmúlt 24 órában 679 új fertőzöttet regisztráltak. Elhunyt 9 beteg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 01., 08:01
Hírek,nyugdíjOrbán Viktor: 80 ezer forintot kapnak pluszban a nyugdíjasok novemberbenNovemberben 80 ezer forint nyugdíjprémiumot kapnak a nyugdíjasok - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában, az idősek világnapján.
2021. 10. 01., 06:18Időjárás,hétvégi időjárásSok napsütés, kellemes kiránduló idő lesz az első októberi hétvégénA hétvégén már csak néhol várható eső és ismét több lesz a napsütés. Melegszik az idő, vasárnap helyenként akár 25 Celsius-fokot is mérhetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet eljuttattak az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 30., 17:00
Közélet,politikaBelháborút hozott az előválasztás Fehérváron - Márton Roland lesz a közös jelöltEgyüttműködés helyett szétesést és baloldali belviszályokat hozott Székesfehérváron az ellenzéki előválasztás. Az eredmények alapján Fejér megye 1. választókerületében Márton Roland lett az első, megelőzve az offshore-üggyel vádolt Ráczné Földi Juditot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 30., 15:50
Hírek,fejlesztésEgy harmadik hulladékudvar is nyílik FehérváronSzerdán az Öreghegyen tartottak lakossági fórumot, ahol többek között a Pozsonyi, a Zsolnai, a Nagyszombati a Kassai és a Nyitrai utca felújításáról volt szó. Illetve arról, hogy hamarosan egy harmadik hulladékudvar is nyílik Fehérváron.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeNapos, nyárias idő várható a hétvégénJellemzően napos, nyugodt, nyárias idő várható a hétvégén, bár a szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül alakul, de vasárnap akár 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 30., 12:50
Hírek,életmentésSaját kisbabáját élesztette újra egy Fejér megyei anyukaAz életmentés szerencsére sikeres volt, és mire a mentők perceken belül megérkeztek, a csöppség vérkeringése már visszatért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 30., 11:09
Közlekedés,autópályaNem lehet éves autópálya-matricát venni október 1-től, csak közvetlenül a Nemzeti Útdíjfizetési SzolgáltatótólAz utolsó negyedévre jobban megéri havi matricát vásárolni.
2021. 09. 30., 09:20HírekkoronavírusKoronavírus: 600 felett az új fertőzöttek száma, köztük 16 Fejér megyeiTegnap óta 633 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 16 Fejér megyei.
2021. 09. 30., 07:26KözlekedésbalesetA tetejére borult egy autó a 8-ason FehérvárnálA baleset a Székesfehérvárt délen elkerülő útszakaszon történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 29., 16:54
KözlekedésbalesetKisbusz és autó ütközött Csórnál, többen megsérültek a balesetbenCsór térségében eddig tisztázatlan körülmények között két gépjármű összeütközött. Információink szerint egy kisbusz és egy személyautó balesetezett és több személy is megsérült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2021. 09. 29., 16:00
Közélet,politikaSzavazatszámlálás az offshore-gyanúba keveredett cukrászdábanAz MSZP, a Párbeszéd és már a Momentum is úgy látja, hogy Ráczné Földi Judit méltatlan az ellenzék képviseletére. Az azonban érthetetlen módon az ellenzék számára rendben van, hogy az offshore-lovagnak beállított jelölthöz köthető cukrászdában számolják az előválasztásra beérkezett szavazatokat.
2021. 09. 29., 12:36BűnügydrogHalált okozó biofűvel kereskedő fehérvári férfit tartóztattak le A Székesfehérvári Járási Ügyészség újabb „biofűvel” kereskedő férfi letartóztatását indítványozta abban az ügyben, melyben az egyik fogyasztó a szer elfogyasztását követő néhány órán belül elhunyt.
2021. 09. 29., 11:16Hírek,KormányinfóKormányinfó: szinte biztos, hogy a családosok visszakapják az idén befizetett szja-tTovábbra is az oltás felvételére biztatnak a negyedik hullám küszöbén. A gazdasági növekedés akár 7,5 százalékot is elérheti.
2021. 09. 29., 09:15Hírek,áramszünetSötétség a Fecskeparti lakótelepen - több száz háztartást érintett az elektromos hálózat hibája Székesfehérváron15-20 percenként elmenő, majd fél perc múlva visszajövő áram vagy órákig tartó áramszünet – ezeket tapasztalták azok a fehérvári háztartások, akiket kedd délután és szerdán érintett a középfeszültség ingadozása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,beruházásCsúcstechnológiás nitrogénüzemet adtak át SzékesfehérváronNagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén.
2021. 09. 29., 09:01HírekkoronavírusKoronavírus: 546 fertőzött, hatan hunytak el a koronavírussal összefüggésbenFejér megyében 9 új fertőzöttet regisztráltak tegnap óta.
2021. 09. 28., 13:16Sport,TestszobrászatOB-n jártak a fehérvári bokszolókÉrmekkel tértek haza az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságról az Fehérvár Küzdősport SE sportolói. Nagy Evelin a ringből kilépve már teljes erővel készül az EB-re, a többiek pedig a Magyar Bajnokságon szeretnének legközelebb bizonyítani.
2021. 09. 28., 10:26KözlekedésbalesetSzalagkorlátnak, majd autónak ütközött egy motoros az M7-esen, SzékesfehérvárnálAz M7-es autópálya érintett útszakaszán, a Letenye felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 28., 09:19
Közélet,politikaNem zárták ki a fehérvári DK-s jelöltet, Ráczné Földi JuditotNem zárják ki a DK offshore-ozással megvádolt fehérvári jelöltjét. Az Országos Előválasztási Bizottság kétharmados többséggel elutasította a Ráczné Földi Judit ellen benyújtott beadványt. A DK bocsánatkérést vár. Az MSZP szerint érdemben nem tisztázta magát az offshore-ügyekben Ráczné Földi Judit.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...