Hírek
2021. 09. 13., 21:13Gazdaság,csalásÜdülési jog megvásárlásával próbálnak csalniKomoly csapdába eshetnek azok, akik nem körültekintőek az üdülési joguk eladásánál - figyelmeztet a Gazdasági Versenyhivatal.
2021. 09. 13., 18:01HírekbalesetHalálos vonatgázolás történt SzékesfehérváronA tűzoltókat a Vásárhelyi utcába riasztották, ahol az utasok átszállásánál nyújtanak segítséget.
2021. 09. 13., 12:54HírekóvodaRendkívüli szünetet rendeltek el a Szivárvány Ovi egyik csoportjánakPéntekig egy csoport számára rendkívüli szünetet rendelt el az EMMI a Szivárvány Óvodában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 13., 11:26
Hírek,Velencei-tóHeteken belül a Zámolyi-víztározóból pótolják a Velencei-tó vizétNéhány héten belül a Zámolyi-víztározóból pótolják a kritikus szintre csökkent Velencei-tó vizét - mondta Dérer István, a MOHOSZ főigazgatója az Érd FM Bundáskenyér című műsorában.
2021. 09. 13., 09:26HírekkoronavírusKoronavírus: durván emelkedett a fertőzöttek száma a múlt hétvégéhez képestEgy hete 648, míg most hétvégén már 873 új koronavírus-fertőzöttet jelentettek. Ez több mint 34 százalékos emelkedést jelent. Fejérben 19 teszt lett pozitív péntek óta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2021. 09. 12., 18:36
Időjárás,őszA következő napokban is többfelé várható 30 fok körüli csúcsérték, de jön a lehűlésAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kapunk még egy kis nyarat, de már küszöbön a lehűlés.
2021. 09. 12., 13:13Gazdaság,ingatlanMennyi adót kell fizetni a lakáskiadás jövedelméből?A kiadó ingatlanok piacának csúcsszezonja augusztusra és szeptemberre esik, évek óta ilyenkor keresnek a legtöbben bérelhető házat, lakást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 11., 11:18
Sport,TestszobrászatTöbb fronton is bizonyítottak a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívóiMindkét orosz ellenfelét megverte Tóth Adrián a Moszkvában megrendezett orosz-magyar csapat találkozón. Ezt követően Nagy Evelin Szerbiában képviselte hazánkat: az Aranykesztyű versenyen harmadik helyezést ért el. Mindeközben edzőjük, Turós Arnold a serdülő válogatottat készítette fel az EB-re.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,SzékesfehérvárAláírták az egyíüttműködést – Az amerikai futball legtehetségesebb fiataljai Amerikában is megszerezhetik diplomájukatA nemrégiben alakult Fehérvár Enthroners Akadémia legtehetségesebb tanulói akár Amerikában is megszerezhetik diplomájukat ezzel együtt pedig továbbfejlődhetnek az amerikai futball területén is. A székesfehérvári intézmény hétfőn írta alá együttműködési megállapodását egy amerikai alapítvánnyal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaA Vasas túl nagy falat volt a MÁV Előrének, jöhet a bronzcsata a Békéscsaba ellen!A fehérvári röpis hölgyek újra megnehezítették a veretlen topfavorit dolgát, de legyőzni nem tudták, így a 3. helyért játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,bokszRemekül hangoltak a Magyar Kupára a fehérvári ökölvívókTurós Arnold tanítványai közül ketten is kiválóan bunyóztak, de mindenki megtette a magáét egy rangos dél-zalai megmérettetésen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 10., 18:22
HírekkutyaA kutyák fele van chipezve és a macska fogyóeszköz - állatvédelem SoponyánA HEROSZ Fehérvári Állatotthon és Soponya Nagyközség Önkormányzat elkötelezett az állatvédelem mellett, és fontosnak tartják a tájékoztató, felvilágosító munkát, mellyel sok állat szenvedése megelőzhető. 
2021. 09. 10., 16:30KözlekedésbalesetFelborult egy autó az M7-esenAz oldalára borult egy személygépkocsi az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a pázmándi lehajtónál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 10., 16:22
Hírek,fűtésIndulhat a fűtésSzeptember 15-től kérhető a fűtés a távfűtéses lakásokban a közös képviselőkön, illetve a lakásszövetkezeten keresztül online formában a SZÉPHŐ Zrt-től.
2021. 09. 10., 11:04Közlekedés,e-matricaKirándulni szeretnél a hétvégén? Mutatjuk, mikor nem tudsz e-matricát venni!Fejlesztik hétvégén az útdíjfizetési rendszert, ezért szeptember 12-én, vasárnap hajnali 1 és 4 óra között átmenetileg nem lesznek elérhetők a megszokott értékesítési szolgáltatások - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteken az MTI-vel.
2021. 09. 10., 09:18HírekkoronavírusKoronavírus: 323 új fertőzött, 6 halott az elmúlt 24 órábanAz elmúlt 24 órában 323 új fertőzöttet igazoltak. Elhunyt 6 beteg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 10., 06:22
Időjárás,hétvégi időjárásHétvégén is marad a meleg nyárias időA hétvégén is sok lesz a napsütés, csak néhol várható csapadék. A csúcsértékek továbbra is 25 Celsius-fok körül alakulnak, többfelé 30 fok közeli értékeket is mérhetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet eljuttattak az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 09., 18:59
Hírek,gyerekekElkészült a megújult Gyermek- és Ifjúsági Tábor VelencénA Modern Városok Program keretében 800 millió forintos állami támogatásból valósult meg a fejlesztés, melynek köszönhetően korszerű körülmények között, akár egész évben otthont adhat a tábor ifjúsági rendezvényeknek.
2021. 09. 09., 16:39KözlekedésbalesetNégyes karambol a Szent Flórián körúton, hárman az egyik autóba szorultakA helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon egy sávon halad a forgalom.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 09., 15:19
Sport,jégkorongNemzeti Akadémia lett az if. Ocskay Gábor Jégkorong AkadémiaStephan Lundh és Bartalis Balázs is csatlakozik a Nemzeti Akadémia stábjához.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőÍgy mosta el az eső és a jég egy pillanat alatt Fehérvárt és környékét vasárnapSzékesfehérvárt egy zivatart, Csórt pedig a jégeső tarolta le rövid idő alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,húsvétA hét elején még fagyhat hajnalban, majd melegedés kezdődik A hét elején még napos, de hideg idő várható, éjszakánként a szélcsendes helyeken fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet. A hét közepén felhősebb, csapadékosabb idő várható - írja a HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonyra fordul az időjárás a hétvégén, vasárnapra visszaesik a hőmérsékletSzombaton még 16-21 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, majd egy hidegfront miatt vasárnapra 6-7 fokkal visszaesik.
2021. 09. 09., 13:48KözlekedésbuszbalesetA 37-es busz tragédiája – 39 éve 8 gyermek és 8 felnőtt halt meg a szárazréti buszbalesetben1982. szeptember 9-én délben nem működött a sorompó a Faskasvermi úti vasúti átjáróban, mikor a 37-es busz ráhajtott a sínekre és összeütközött az intercity-vel. A balesetben 16-an, köztük sok iskolás gyerek veszítette életét.
2021. 09. 09., 11:31BűnügyverekedésKamerák is rögzítették, ahogy Székesfehérvár belvárosában verekedett két férfiA Székesfehérvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a megyeszékhely egyik bevásárlóközpontja előtti forgalmas területen összeverekedtek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 09. 09., 10:10
Gazdaság,külföldRemek lehetőség fiatal vállalkozóknak! Tanulj másoktól, szerezz tapasztalatot külföldön!Saját vállalkozás alapításán gondolkodsz, vagy nemrég indult el a saját céged? Esetleg már sikeres vállalkozást működtetsz, és szeretnéd azt további piacokra kiterjeszteni, illetve új ötletekre van szükséged? Az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak program Neked szól!
2021. 09. 09., 09:21HírekkoronavírusKoronavírus: 345 új fertőzött, közülük 17 Fejér megyei345 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 814 409 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!