Hírek
2020. 07. 13., 13:10Hírek,sikkasztásKözel 10 millió forintot sikkasztott az ügyvédnő - a Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emeltA Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt egy ügyvéddel szemben, aki a letéti számlájáról sikkasztott közel 10 millió forintot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 13., 11:20
Hírek,balesetKét autó karambolozott Fehérváron, a Nagyszombati utcábanA baleset a Nagyszombati utca és a Kassai utca kereszteződésében történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 12., 22:27
Hírek,időjárásSok napsütés hőség nélkül - időjárásSok napsütés, elszórtan záporok, mindez tikkasztó hőség nélkül - remek időjárással kecsegtet a következő napokra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2020. 07. 12., 14:00Hírek,koronavírusKoronavírus: újabb szigorítások, határkorlátozások lépnek életbeSzerda éjféltől újabb korlátozások lépnek életbe, a cél, hogy megakadályozzák a koronavírus külföldről való behurcolását.
2020. 07. 11., 20:10Hírek,viharSzupercella csapott le Székesfehérvárnál - videón a természeti jelenség!Látványos felvételek készültek a szombati szupercelláról, ami Székesfehérvárnál csapott le.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 19:52
Hírek,balesetKét autó ütközött Székesfehérvár és Zámoly között, lezárták az útszakasztA megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 18:27
Hírek,üstökösFehérvárról is sikerült lefotózni a NEOWISE-üstököst, ami utoljára 4600 éve járt a Föld közelébenA csillagászok világszerte vadásszák, székesfehérvári olvasónknak pedig sikerült lencsevégre kapnia a NEOWISE-üstököst.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 16:47
Hírek,vadállatokFejér megyében a 81-es úton a leggyakoribb az állatgázolás - mit tegyünk, ha sérült állatot találunk?Gyakori látvány az elgázolt vagy sérülten magára hagyott állat a közutakon. Utánajártunk, mit kell tenni, kihez kell fordulni, ha az út szélén sérült állatot vagy tetemet találunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2020. 07. 11., 14:40Hírek,közlekedésVáltozik néhány vonat menetrendje, indulási és célállomása július 20-23-a között - Fehérvár is érintettPályakarbantartást végez a MÁV Ferencváros – Budapest – Kelenföld állomások között július 20-tól 23-ig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 13:20
Sport,öttusaRemek forma, komoly verseny nélkül - rosszul jött ki a lépés a fehérvári öttusázóknakElmarad az öttusázók székesfehérvári Európa-bajnoksága, pedig Demeter Bence az olimpia halasztása után az év versenyként várta a hazai kontinenstornát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 12:24
Hírek,balesetElsodorta a biciklist, mert nem adott elsőbbséget a székesfehérvári sofőrA rendőrök eljárást kezdeményeztek a 33 éves székesfehérvári sofőrrel szemben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 10., 18:00
Hírek,strandJövő-menő kordonok GárdonybanNéhány napja még kordon szelte át a Holdfény sétány szabadstrandot, aztán egyik napról a másikra eltűnt. Miért volt ott, és miért tűnt el? Tóth Istvánt, Gárdony polgármesterét kérdeztük.
2020. 07. 10., 16:27Hírek,balesetHalálos kimenetelű baleset történt a 62-esen, SeregélyesnélA baleset miatt félpályán halad a forgalom.
2020. 07. 10., 13:05Hírek,zeneÚj EFOTT-himnusz született: sosem volt még ilyen jó a Régi nyár!Nem akármilyen trió állt össze az EFOTT idei indulójához: a csodálatos hangú Kollányi Zsuzsi, az ország egyik legnagyobb DJ-producere, Lotfi Begi és a feldolgozások nagymestere, DR BRS egy felejthetetlen közössel rázzák fel az idényt - megérkezett a Régi nyár!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 10., 11:08
Hírek,lecsófesztiválMár lehet jelentkezni a Fehérvári Lecsófőző Vigasságra!Magánszemélyek, civil és egyéb szervezetek július 10-től, péntektől regisztrálhatnak a Lecsófesztiválra a megújult online felületen, amelyen egy jól kezelhető térképről választhatják ki főzőhelyüket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 10., 08:18
Hírek,időjárásPénteken 35 fok is lehet, majd egy hidegfront hűti le a kedélyeketHidegfront érkezik a hétvégén, vasárnapra mintegy 10 Celsius-fokkal mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 09., 18:32
Hírek,koronavírusGulyás: nem zárható ki, hogy szigorítanak az intézkedésekenBár Magyarországon napról napra csökken a koronavírus-esetszám, a környező országok többségére ez nem igaz, ezért nem zárható ki, hogy a kormány az operatív törzs tanácsára szigorításokat vezet be, akár a következő napokban - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, a ...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeZáporok zavarhatják a sok napsütést a hétvégénSok napsütés várható a hétvégén, 20-25 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel, a napsütést záporok, vasárnap esetleg zivatarok zavarhatják meg - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
2020. 07. 09., 17:10Hírek,életmódLadyk és divatboyok - kik néznek többet tükörbe?A férfiak hiúbbak. Átlagosan naponta 23-szor pillantanak tükörbe, a nők csupán 16-szor teszik ezt meg. Ezer férfit és ezer nőt kérdeztek meg öltözködési és tükörbenézős szokásaikról.
2020. 07. 09., 15:35Hírek,bűnügyBíróság előtt a román embercsempészMég július 6-án, Pákozdon fogták el a 21 éves nőt, aki autójával tizenegy embert csempészett.
2020. 07. 09., 12:28Hírek,szülészetÚjra lehetséges az apás szülés, látogatható is a szülészeti osztály a fehérvári kórházbanFeloldották a látogatási tilalmat a fehérvári szülészeten és újra bemehetnek az apukák szülésekre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 09., 10:52
Gazdaság,munkaerőpiacMájusig komoly csapást mért a koronavírus a munkaerőpiacra a Székesfehérvári járásban isAhogy az sejthető volt, a koronavírus-járvány súlyos helyzetet idézett elő a munkaerőpiacon: világszinten és hazánkban is. Bár a felépülés már elindult, az év első öt hónapjának adatait elemezve jól látszik a negatív hatás.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...