Hírek
2020. 06. 25., 18:44Hírek,közlekedésEgyszerűen szembefordult a forgalommal a gyorsforgalmin egy autós FehérváronRitkán látható és nagyon veszélyes szerencsétlenkedést rögzített egy autó fedélzeti kamerája a székesfehérvári gyorsforgalmin: egy sofőr fogta magát, és az emelkedő előtt szembefordult a forgalommal, majd araszolva elindult.
2020. 06. 25., 16:23Hírek,közlekedésJúlius második hetében indulhat a Balatoni úti felüljáró felújítása, emiatt teljes útzár leszVárhatóan július második hetétől indul és augusztus közepéig tart a Balatoni úti felüljáró felújítása. Az útszakaszon teljes útzár lesz ezekben a hetekben. A kijelölt kerülő útvonalak a napokban ismertetik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 25., 14:41
Hírek,KormányinfóKormányinfó: jövőre változnak a kata-szabályok, július közepén döntenek a nagyrendezvények megtartásárólJúlius közepén dönti el a kormány, hogy engedélyezi-e augusztus 15. után a 500 fő feletti tömegrendezvényeket. Jövőre változnak a katázás szabályai: 40 százalék adót kell fizetni abban az esetben, ha évi 3 millió forintot meghaladó összeget számláz az egyéni vállalkozó ugyanannak a cégnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 25., 13:15
Hírek,munkahelyIdén is keresik az év családbarát vállalatát, legyen ismét fehérvári a nyertes!Szeptember 21-ig lehet pályázni Az Év Családbarát vállalatának címére, melynek volt már székesfehérvári nyertese is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 25., 11:58
Hírek,moziJúlius 2-án nyit a mozi az Alba PlazábanMagyar filmek hónapjával nyit jövő csütörtökön országszerte a Cinema City mozihálózat, de már július végén érkezik egy igazi kasszasiker. Jegyvásárlásonként kihagynak egy helyet a sorban, a mozisok maszkban dolgoznak majd és fokozottan figyelnek a fertőtlenítésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 25., 02:01
Hírek,HorvátországHorvátország ismét szigorított beutazási szabályainHorvátország csütörtöktől szigorít beutazási szabályain az új koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt, így a Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Koszovóból és Észak-Macedóniából érkezőknek két hét kötelező karanténba kell vonulniuk - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Davor Bozin...
2020. 06. 24., 19:29Sport,fociA városházán köszöntötték Juhász Rolandot és Vinícius PaulótCser-Palkovics András polgármester a városházán köszöntötte a visszavonuló Juhász Rolandot és a Vidiből eligazoló Vinícius Paulót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2020. 06. 24., 17:37
HírektűzÉgett a szeméttároló az egyik fehérvári panelban - videóval!A földszinten lévő szemétledobó helységben több szeméttároló edény is égett.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
2020. 06. 24., 16:58Hírek,klímaváltozásAz megvan, hogy Szibériában melegebb van, mint Fehérváron?Ha igazi, hamisítatlan nyári kánikulára vágytok, amely során nem kell amiatt aggódnotok, hogy mikor csap le és borítja fel a terveiteket egy indokolatlan zivatar, akkor tudjuk a megoldást: irány Szibéria, ahol a kőkemény téli mínuszok után ezúttal 30 fokok uralkodnak, sőt, szombaton Verhojanszkban 3...
2020. 06. 24., 14:13Hírek,vásárlásLassan drágább a borsóleves, mint a rántott hús - körbenéztünk a városi piacon, mi mennyibe kerülAz enyhe tél, a fagyos és aszályos tavasz és a júniusi esőzés miatt az átlagoshoz képest rosszabb lesz az idei zöldség-és gyümölcstermés, amely az árak emelkedéséhez vezethet. Körbenéztünk a fehérvári piacon is, hogy mit mennyiért lehet venni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 24., 12:28
HírekpanelTűz volt egy fehérvári panelbanKigyulladt egy tízemeletes panelház földszinti szeméttárolója Fehérváron a Gáz utcában.
2020. 06. 24., 11:52Hírek,napozás Kétezer új melanomás beteget regisztrálnak évente, csak óvatosan a napozással!Az elmúlt tíz év alatt másfélszeresére nőtt a melanomás betegek száma. Megkérdeztük dr. Svajda Bernadett fehérvári bőrgyógyászt, hogyan napozzunk helyesen?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 24., 11:06
Hírek,balesetÖsszeütközött két autó Zámoly és Gánt közöttKét autó karambolozott Gánt és Zámoly között szerda reggel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 24., 08:26
Hírek,tankolásSzerdától drágább lesz a benzin és a gázolajDrágább lesz a tankolás szerdától. A benzin átlagára bruttó 8 forinttal, míg a gázolaj átlagára bruttó 6 forinttal emelkedik.
2020. 06. 23., 15:52Hírek,elismerésA fehérvári Cappucino, a robbanóanyag-kereső kutyus és gazdája elismerésben részesültekCappucino, a robbanóanyag-kereső szolgálati kutya kapta a rendőség idei Szolgálatban négy lábon díját. A megyei rendőr főkapitányságon minden évben elismerik az egyenruhások munkáját segítő négylábúakat, ezúttal a hároméves eb és vezetője érdemelte ki az elismerést.
2020. 06. 23., 14:15Hírek,szemétFelszámolták az Aszalvölgyi árok környéki illegális hulladéklerakókatÚjabb illegális hulladéklerakót tisztítottak meg a szakemberek Székesfehérvár külterületén. Nem az első eset, hogy tetemes mennyiségű szemetet kell elszállítania a Városgondnokságnak az Aszal-völgyből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 23., 12:08
Hírek,forgalomkorlátozásForgalomkorlátozás lesz este a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC focimeccs miattA 18:55-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változásokra kell számítani Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalókA Fejérvíz nevében csalók járják a házakat felmérésre hivatkozvaA szolgáltatónál nem zajlik jelenleg semmilyen közvélemény-kutatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,állatkínzásFelesleges kutya Fehérváron: oszlophoz kötötte, és mellé tette a tálját meg némi tápot a volt gazdaVárják azok jelentkezését, akik látták az esetet vagy felismerik a kutyát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 23., 10:54
Hírek,koronavírusKoronavírusos kismama szült Magyarországon, a Semmelweis EgyetemenA várandósság 31. hetében, 1450 grammos súllyal, császármetszéssel jött világra az a kisbaba, akinek édesanyjánál nem sokkal a szülés előtt COVID-19 fertőzést diagnosztizáltak.
2020. 06. 23., 08:43Hírek,gazdaság7 milliárd forint állami támogatást kapnak a fehérvári vállalatok, így 3500 munkahelyet őriznek meg A magyar emberek munkájára alapozva lehetünk sikeresek a koronavírus okozta válság után - emelte ki a külgazdasági és külügyminiszter Fehérváron. Szijjártó Péter közölte: 806 vállalat - köztük két tucat fehérvári cég - kap rendkívüli állami támogatást, ha vállalja, hogy megtartja a munkavállalóit és...
2020. 06. 22., 19:21Hírek,segítségnyújtásElektromos kerekesszékével az árokba borult fehérvári férfin segítettek az egyenruhások A 70 éves férfi telefonon kért segítséget, mert árokba dőlt elektromos gyógyászati segédeszközével Fehérvár határában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 22., 13:09
Sport,sportBátran és egészségesen - e mottó jegyében dolgoznak a fehérvári bokszolókUgyan a Varkocs György Boksz Club és az Arnold Boxing Team versenyzői idén lemaradtak a korosztályos világ- és Európa-bajnokságokon való részvételről, a fiatal bunyósok nem csüggednek, kemény dolgoznak és várják, mikor léphetnek újra ringbe.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!