Hírek
2020. 07. 16., 11:44Hírek,veszélyÚjabb emeletesen megpakolt teherautót fogtak, ezúttal az M7-esenA rendszám sem stimmelt, és még ez csak egy probléma volt a sok közül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 15., 21:24
Hírek,BalatonIdén is Kék Hullám Zászlókkal minősítették a balatoni strandokat Itt a lista az eredményekről!A legtöbb pontszámot a gyenesdiási Diási Játékstrand érte el, több helyen is kitűzhetik a legmagasabb öt csillagos Kék Hullám zászlót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 15., 17:29
Hírek,beruházásTízmillió forintos beruházás saját forrásból, egy székesfehérvári családi vállalkozás újabb nagy lépéseA Dunafém '95 Kft. mintegy tízmillió forintos beruházás keretében modern lemezvágóval és marógéppel bővítette eszközparkját, így még szélesebb körben tudja ügyfeleit kiszolgálni a jövőben.
2020. 07. 15., 13:29Hírek,sikerNemzetközi verseny legjobbjai között a Székesfehérváron készülő Nemere vitorlázórepülő - még lehet szavazni!A Nemere „18”-as erősített bordájának építéséről készült videóval nevezték be a Nemere Projektet a faipari gépeket gyártó Felder Group #felderchallenge elnevezésű pályázatára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 15., 12:19
Hírek,közlekedésÖsszeolvad a Volán és a MÁV, egységes stratégiai irányítás leszEgységes stratégiai irányítás lesz a vasúti és autóbuszos közlekedésben - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2020. 07. 15., 10:57Hírek,színház90 éves lenne Szabó Gyula, Székesfehérváron lépett utoljára színpadraHamarabb tanulta meg a gregorián énekeket, mint a beszédet A Nemzet Színésze címmel is kitüntetett színművész. Szabó Gyula először tizenhat évesen, amatőrként játszott Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 14., 22:09
Sport,fociVidi-Fradi: legközelebb október végén (ha lehet)Elkészült a labdarúgó-bajnokság sorsolása: augusztus 15-én lesz a rajt, amikor a Bajnokok Ligája még véget sem ér. Mármint az előző, mert közben selejteznek az ideire.
2020. 07. 14., 19:44Hírek,balesetNégy autó karambolozott a Budai útonA járművek egy sávot foglalnak el a Budai úton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
2020. 07. 14., 19:26Hírek,figyelemNébih: termékszivárgás miatt hívta vissza babkonzervét a BonduelleA Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.
2020. 07. 14., 17:59Hírek,balesetFeje tetejére állt egy autó RácalmásonA balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották.
2020. 07. 14., 12:53Hírek,közlekedésIsmét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az útonSajnos nagyon úgy fest, hogy ennek nem lesz vége: a pár héttel korábbi eset után újra a forgalommal szemben haladt egy autós a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is felbukkant az út szélén. Komolyan, miért nem figyeltek?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 14., 11:15
Hírek,vonatGázolt a Székesfehérvárról Kőbánya-Kispestre tartó vonat, jelentősen változik több járat menetrendjeA helyszínelés várhatóan 10 óráig tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 14., 08:33
Sport,sportFehérvárról is eljuthattok 80 nap alatt a HoldraBárki csatlakozhat a MoonBike2020 expedícióhoz, amely arra vállalkozott, hogy összesen 384.400 km megtételére ösztönzi a kerékpárosokat szerte a világon, és hogy a virtuális közösség erejével 80 nap alatt eljusson a Holdra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 13., 21:16
Hírek,nyaralásHol nyaral idén a magyar?Fertőzésveszély szerint sorolta zöld. sárga és piros zónákba az országokat a vasárnap kiadott tisztifőorvosi határozat. Mindhárom kategóriában szerepelnek a magyar utazók kedvelt célállomásai. Úgy tűnik, sokaknak kell átszervezni az idei nyaralást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 13., 19:24
Hírek,természetAlba robot, Kajla projekt és családi ökotúrák - nyári újdonságok SóstónNyári újdonságokkal várja a természetbarátokat a Sóstó Látogatóközpont. Megújultak az ökotúrák, a terület pedig bekerült a Kajla projektbe. Elindult a központ honlapja is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 13., 16:08
Hírek,gasztronómiaBezár a fehérvári Hatpöttyös Étterem?Július 13-án, hétfő délelőtt jelent meg a megváltozott munkaképességűket foglalkoztató fehérvári Hatpöttyös Étterem közösségi oldalán, hogy az étterem július végén a jelenlegi helyén megszűnik és átmenetileg egy főzőkonyhába költözik.
2020. 07. 13., 14:22Hírek,áramszünetIsmét áramszünet lesz több fehérvári utcábanJúlius 16-án, csütörtökön egy Sziget utcai társasházban, majd 20-án, jövő hétfőn karbantartás miatt több utcában áramszünetre kell számítaniuk a lakóknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2020. 07. 13., 13:56Hírek,közlekedésLezárták a Balatoni úti felüljárót, mutatjuk, mire számíthattok - videó!Július 13-án, hétfőn reggel 8:30-kor lezárták a Balatoni út Horvát István és Borszéki utca közötti szakaszát teljes szélességben. A munkálatok várhatóan augusztus 27-ig tartanak majd. Megnéztük, hogyan alkalmazkodtak a közlekedők az új helyzethez.
2020. 07. 13., 13:10Hírek,sikkasztásKözel 10 millió forintot sikkasztott az ügyvédnő - a Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emeltA Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt egy ügyvéddel szemben, aki a letéti számlájáról sikkasztott közel 10 millió forintot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 13., 11:20
Hírek,balesetKét autó karambolozott Fehérváron, a Nagyszombati utcábanA baleset a Nagyszombati utca és a Kassai utca kereszteződésében történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 12., 22:27
Hírek,időjárásSok napsütés hőség nélkül - időjárásSok napsütés, elszórtan záporok, mindez tikkasztó hőség nélkül - remek időjárással kecsegtet a következő napokra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...