Hírek
2020. 05. 13., 19:23Hírek,múzeumEzek a Fehérvár környéki múzeumok nyitnak újraA fokozatos lazítás jegyében a Fejér megyei múzeumok szabadtéri kiállítóhelyei is újranyitnak. Mindenhol be kell tartani a járványügyi előírásokat.
2020. 05. 13., 13:25Hírek,balesetDurva baleset a 8-as főúton - Videóval!Néhány nappal ezelőtt a Magyar Közút ajkai mérnöksége forgalomirányítás mellett végzett kaszálási munkákat a 8-as főúton, amikor egy autó becsapódott a munkaterületre. Korábban Fejér megyében is történt hasonló baleset, amely akkor tragédiával végződött.
2020. 05. 13., 09:48Hírek,koronavírusKoronavírus: nincsen új Fejér megyei fertőzöttA 28 új fertőzött közül egy sem Fejér megyei. Elhunyt újabb 5 krónikus beteg.
2020. 05. 12., 22:35Hírek,légszennyezettségMagas volt a talajközeli ózon FehérváronAz elmúlt napokban többször a talajközeli ózon mennyisége magas értéket mutatott Fehérváron úgy, hogy a szálló por és a nitrogénoxidok értéke alacsonyan maradt – derült ki a légszennyezés.hu adataiból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 12., 22:07
Hírek,koronavírusKoronavírus: Fertőtlenítik a játszótereket, ma volt a tesztelés második napja Fehérváron - 70. napAz eddig elvégzett több mint nyolcezer tesztből mindössze kettő lett pozitív az országos reprezentatív koronavírus-szűrővizsgálaton. Fehérváron ma folytatódott a tesztelés. Május 18-án kinyitnak a játszóterek is városunkban, előtte a Városgondnokság elvégzi a fertőtlenítésüket. A keddi nap összefogl...
2020. 05. 12., 09:16Hírek,koronavírusAz elmúlt egy héten fokozatosan csökkent a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma, öt újabb fertőzött van FejérbenAz április közepi szintre csökkent vissza a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma. A legutóbbi adatok szerint 782 főt ápolnak kórházban, közülük jelenleg 42-en vannak lélegeztőgépen.
2020. 05. 11., 21:14Hírek,koronavírusKoronavírus: Fejér megyében hunyt el a legtöbb idős a vidéki idősotthonok közül, Nyugat-Európából került a vírus Magyarországra - 69. napPécsi kutatók megtalálták a magyarországi koronavírusos fertőzések forrását, Fejér megyében hunyt el a legtöbb idős a vidéki idősotthonok közül, 67 a 18 év alatti igazolt fertőzöttek száma - a hétfői, legfontosabb hírek egy helyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 11., 20:26
Hírek,közlekedésFigyeljünk a Kelemen Béla és a Bátky Zsigmond utca kereszteződésében, körforgalommá alakítottákNe megszokásból közlekedjünk a Kelemen Béla és a Bátky Zsigmond utca kereszteződésében, ugyanis azt körforgalommá alakították át!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,elismerésHaufe Andor, a Fehérvár Médiacentrum gyártásvezetője vehette át idén a Penna Regia-díjatA szabad sajtó napjához kapcsolódó városi elismerést a nemzeti ünnepen adta át a Székesfehérvár polgármestere, aki a véleménynyilvánítás szabadságát, és annak fontosságát hangsúlyozta beszédében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,kórházFogjunk össze ismét a fehérvári kórházért!Tavaly sikerült a célkitűzés, és idén is elindult a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity Program, amelyen a fehérvári kórház szeretne nyerni, és egy színes programokkal, sportbemutatókkal teli családi napot szervezni munkatársai számára, megköszönve ezzel is áldozatos munkájukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 11., 13:50
Hírek,szennyezésA Séd patak Fejér megyei szakaszáig nem ért le a fekete, szennyezett vízA Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság tájékoztatása szerint a területi felügyelők nem tapasztaltak problémát a Fejér megyei szakaszon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 11., 12:00
Hírek,retróAdamski, Public Enemy és a feltámadó Rolling Stones – ezt hallgatta a világ 30 éveKőkemény politikai rap a Public Enemy-től, egy klasszikus Adamski és Seal tolmácsolásában, Madonna és az ő divatja, valamint a 24 év után feltámadó Rolling Stones-tól egy klasszikus – nézzük, mik voltak a slágerek 1990 júniusában.
2020. 05. 11., 09:14Hírek,koronavírusCsökkent az aktív fertőzöttek száma, Fejérben nem diagnosztizáltak új koronavírus-fertőzöttetNyolc halottal, 421-re nőtt hétfőre a koronavírus áldozatainak száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 10., 22:12
Hírek,időjárásDurva lehűlés érkezik megintA hétvégi nyár éppen csak arra volt elég, hogy még rosszabbul essen a soron következő hidegfront.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 10., 22:08
Hírek,koronavírusKoronavírus: Hat mentős fertőződött meg, Horvátország fokozatosan újranyitja határait - 68. napAz ingatlannal vagy hajóval rendelkező külföldiek újra beléphetnek Horvátországba - vasárnap legfontosabb hírei.
2020. 05. 10., 10:14Hírek,koronavírusKoronavírus: megint Fejérben van a legtöbb új fertőzött a megyék közülBudapesten is csak egyetlen új koronavírus-fertőzöttel diagnosztizáltak többet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 09., 21:56
Hírek,koronavírusKoronavírus: 80 lélegeztetőgép érkezett, ismét az első ajtón kell felszállni a buszokra - 67. nap80 lélegeztetőgép érkezett Magyarországra, újabb testnedvekben jelenik meg a vírus, nem tudni, meddig fertőznek a már gyógyultak - összegyűjtöttük a szombati legfontosabb híreket a koronavírus-járvány kapcsán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 09., 18:58
Hírek,tűzoltóLegyél te is tűzoltó Fehérváron! - Már a képzés alatt jár támogatásÚjra felvételt hirdet a a székesfehérvári hivatásos tűzoltó parancsnokság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 09., 09:58
Hírek,koronavírusKoronavírus: négyszáz fölött az elhunytak száma, Fejérben öt újabb fertőzöttOrszágosan 35 új koronavírus-fertőzöttet diagnosztizáltak, és újabb 13 idős krónikus beteg hunyt el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,SzékesfehérvárAláírták az egyíüttműködést – Az amerikai futball legtehetségesebb fiataljai Amerikában is megszerezhetik diplomájukatA nemrégiben alakult Fehérvár Enthroners Akadémia legtehetségesebb tanulói akár Amerikában is megszerezhetik diplomájukat ezzel együtt pedig továbbfejlődhetnek az amerikai futball területén is. A székesfehérvári intézmény hétfőn írta alá együttműködési megállapodását egy amerikai alapítvánnyal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaA Vasas túl nagy falat volt a MÁV Előrének, jöhet a bronzcsata a Békéscsaba ellen!A fehérvári röpis hölgyek újra megnehezítették a veretlen topfavorit dolgát, de legyőzni nem tudták, így a 3. helyért játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,bokszRemekül hangoltak a Magyar Kupára a fehérvári ökölvívókTurós Arnold tanítványai közül ketten is kiválóan bunyóztak, de mindenki megtette a magáét egy rangos dél-zalai megmérettetésen.
2020. 05. 08., 22:55Hírek,koronavírusKoronavírus: szavazhatunk, legyenek-e nyári táborok, oltóanyaggyár nyitására készül Magyarország - 66. napOrbán Viktor miniszterelnök szerint egyelőre nincs tömeges igény az iskolák újranyitására. Székesfehérváron további nyitások várhatóak a napokban, és oltóanyaggyár nyitására készülnek hazánkban. Ezek voltak a legfontosabb hírek május 8-án, pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 08., 21:19
Hírek,koronavírusBéres-csepp adományt kapott a mezőszilasi idősotthonKásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nevében az immunrendszert erősítő Béres-cseppeket tartalmazó adományt kapott a mezőszlasi idősotthon, mely azok között az intézmények között volt, ahol megjelent a koronavírus.
2020. 05. 08., 18:25Hírek,balesetSzalagkorlátnak ütközött egy autó az M7-esen Székesfehérvár térségében, Siófok irányábanA belső és a leállósávban halad a forgalom.
2020. 05. 08., 17:27Gazdaság,pénzügyekÍgy tervezzük meg a családi költségvetést!Jelenlegi helyzetünkben nagyobb jelentősége van a tudatosságnak, mint valaha, és ez a pénzügyeinkre különösen igaz. Készíts Te is pénzügyi tervet a családodnak!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!