Hírek
2020. 06. 10., 15:09Hírek,kutatásKíváncsiak vagyunk a véleményedre!Most elmondhatod, mit gondolsz rólunk! Összeállítottunk egy rövid kérdőívet, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyennek láttok bennünket és milyen témákat olvasnátok nálunk szívesen! Az egész csak öt perc! Köszönjük szépen!
2020. 06. 10., 14:11Időjárás,felhőszakadásFelhőszakadás volt a Velencei-tónál- videóval!Annyira esett az eső június 9-én, kedden este a Velencei-tónál, hogy több autó is leállt az M7-es autópálya pihenőjében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 10., 12:40
Hírek,embercsempészetEmbercsempészeket fogtak Fejér megyébenKét embercsempész autót azonosítottak a Fejér megyei és a készenléti rendőrök Fehérvár határában június 9-én éjszaka.
2020. 06. 10., 11:23Hírek,nyitásNem kell karanténba vonulni a horvát nyaralás utánJúnius 12-től megszűnnek a korlátozások Magyarország és Horvátország között - jelentette be június 10-én reggel élő videóban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 22:02
Hírek,koronavírusKoronavírus: több mint kétszer annyi gyógyult van, mint ahány aktív fertőzött - 98. nap4017 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejérben ismételten nem találtak újabb koronavírusos beteget, több mint kétszer annyi gyógyult van, mint ahány aktív fertőzött, nem marad el a Királyi Napok és a Lecsófőző Vigasság sem - ezek voltak június 9. legfontosabb hírei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 19:32
Hírek,életmentésÉletmentő eszközöket kaptak a Fejér megyei mentősökÉletmentést segítő eszközök beszerzését támogatta a Fejér Megyei Közgyűlés. A támogatásnak köszönhetően többfunkciós ollóval szerelték fel a megyei mentőszolgálat autóit.
2020. 06. 09., 18:43Hírek,méhekMéhek lepték el Székesfehérvár belvárosátHa a napokban valaki méhrajjal találkozik Fehérvár belvárosában, akkor ne essen kétségbe: a méhcsaládok párzási időszakban kettéválnak, így előfordulhat, hogy útjuk a városba vezet, és megállnak pihenni egy faágon. Ilyenkor a legjobb, ha nem bántjátok őket és azonnal szakemberhez fordultok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 18:19
Hírek,Királyi NapokNem marad el a Királyi Napok és a Lecsófőző Vigasság sem, előbbit kevesebb programmal rendezik meg"A Székesfehérvári Királyi Napok hagyományos másfél hetes rendezvénysorozatát idén a járványügyi helyzet és annak gazdasági hatásai miatt sajnos jóval szerényebb körülmények között, kevesebb programelemmel rendezhetjük meg" - olvasható Székesfehérvár polgármesterének kedden délután megjelent Faceboo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaEgy hajszál hiányzott, de idén is "csak" ezüst jutott a MÁV ElőrénekKomoly hátrányból állt fel, közel volt a győzelemhez, ám végül nem sikerült, így ebben az idényben is a dobogó 2. fokára állhatott fel a bajnokságban a fehérvári férfi röplabda csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabán elúszott a MÁV Előre bronzérmeHiába az újabb szoros csata, nem jött össze a történelmi bronzérem a fehérvári röpis hölgyeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 17:00
Gazdaság,innovációRemek lehetőség vállalkozóknak! Tanulj másoktól, szerezz tapasztalatot!Itt az ideje, hogy vállalkozóként a jövőbe tekintsünk és átgondoljuk, hogy milyen lehetőségeket nyújthat az év második fele vagy akár a 2021-es év.
2020. 06. 09., 15:46Hírek,bűnügyA nyílt utcán raboltak ki egy nőt Gárdonyban, egy óra alatt elfogták az elkövetőtA zichyújfalui férfit bűnügyi őrizetbe vették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 13:24
Hírek,VadmadárkórházFogadj örökbe egy madarat virtuálisan a Vadmadárkórházból!Baglyok, csókák, varjak, galambok, héják, sasok – csak pár madárfajta, amelyeknek sérült példányairól élethosszig gondoskodik a Vadmadárkórház. Új, virtuális örökbefogadási programjukkal számukra keresnek gazdikat egy évre. A kis védenceket a Facebookon ismerhetik meg az örökbefogadni vágyók.
2020. 06. 09., 08:33Hírek,nyárKoronavírus: fokozottan ellenőrzik a szabadstrandokat is a nyári szezonbanBár még nincs strandidő, már látogathatóak a fürdőhelyek. A Velencei-tó is egész nyáron várja a strandolókat, a koronavírus időszakában azonban óvintézkedésekre van szükség.
2020. 06. 08., 22:07Hírek,koronavírusKoronavírus: a járvány első hullámának végén jár az ország, megszűnt az ellenőrzés az osztrák és a szlovák határon - 97. napVasárnap csak hat új koronavírusos megbetegedést regisztráltak, hatósági házi karantén elrendelése nélkül léphetnek be Magyarországra a német, osztrák, cseh és szlovák állampolgárok, és 51 ezer szűrést végzett a négy hazai orvosképző. Hétfői összefoglaló.
2020. 06. 08., 13:41Hírek,balesetEgy 38 éves férfi és egy 35 éves nő vesztette életét a Csákvár és Vértesboglár között történt balesetben Még mindig tart a helyszínelés a főúton, érdemes kerülni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 07., 21:23
Hírek,koronavírusKoronavírus: 4000 felett Magyarországon, 7 millió felett világszerte a koronavírus-fertőzöttek száma - 96. nap4008 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejérben újabb 1 főnél mutatták ki a koronavírust, világszerte több mint 7 millióan fertőződtek meg, hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek, továbbra is üzemel a Kína-Magyarország légihíd - ezek voltak jún...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 07., 21:00
Hírek,időjárásFokozódik a zűrzavar: a héten a 30 fokok mellé jégesőt is kaphatunk a nyakunkbaA héten teljesen vállalhatatlan lesz az időjárás: a már-már idegesítő napsütést záporok és zivatarok váltják, miközben akár jégeső is eshet, mindez 30 fok körüli maximumokkal megfűszerezve. Sok sikert!
2020. 06. 07., 20:32Hírek,VadmadárkórházAnyukája nélkül maradt gólyafiókát mentettek Zámolyon, a Vadmadárkórházban lelt új otthonraMiután elütötték anyukáját, a zámolyi gólyafióka apukájával maradt a fészkükben, ám mivel a hím egyedül nem tudta volna felnevelni, a Vadmadárkórházhoz került a kis árva.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 06., 21:32
Hírek,koronavírusKoronavírus: holnaptól szabadon utazhatnak a németek Magyarországra, a WHO módosította a maszkviseléses ajánlását - 95. nap3990 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejérben újabb 2 embernél mutatták ki a koronavírust, vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban, a WHO módosította a maszkviselésre vonatkozó ajánlását - ezek voltak június 6. legfontosab...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 06., 16:47
Hírek,koronavírusA turizmus 97%-os, az ipar majd 37%-os visszaesést mutatott a járvány alattElkészültek az első számszerű felmérések arról, hogy milyen gazdasági hatásokkal járt hazánkban a koronavírus-járvány. A KSH adatai szerint 2020 áprilisában a turizmus szinte teljesen elhasalt, de óriásit esett az ipari termelés is.
2020. 06. 06., 12:45Hírek,Vörösmarty RádióBizonytalan időre elhallgat a Vörösmarty RádióAz utolsó ideiglenes engedély is lejár a héten, így bizonytalan ideig nélkülöznötök kell a 99.2-n megszokott hangokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 05., 21:28
Hírek,koronavírusKoronavírus: 400 alatt a kórházban ápoltak száma, 146 aktív fertőzött Fejérben, június 19-én nyit az Árpád Fürdő - 94. nap3970 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, Fejér megyében nem találtak új fertőzöttet az elmúlt 24 órában sem, 400 alatt a kórházban ápoltak száma, megszülettek a döntések az önkormányzati fenntartású bölcsődék és óvodák nyári működési rendjéről, június 19-én nyit az Árpád Fürdő - e...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!