Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 16:00
Hírek,interjúKovács Szilvia: a hajam már nő!Egy étteremben társalogtunk kolléganőmmel egy kávé mellett, hogy ne zavarhasson senki. Hogy csak rá figyelhessek. Szilvi nyitott lelkű és szívű – azt hiszem, kitárta mindkét kaput.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 04:02
Hírek,Facebookról vett történetekMától újra egyedül Youtube-ozok - Egy kényszer szülte különös barátság történeteAz ember csak jár, kel, úgy a való világban, ahogy az interneten. Néha pedig belebotlik érdekes, tanulságos, különös vagy egyszerűen csak jó történetekbe, amik az ismerőseivel vagy azoknak az ismerőseivel esnek meg. Az fmc.hu szerkesztői pedig újságírók volnának (vagy mi), és simán lehajolnak a témá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 02:52
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Csütörtöki túlélőcsomagunk megérkezettKezdd a reggelt az FMC.hu-val, hogy minden hasznos információt megtudj a napról!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 15:30
Hírek,emlék 64 év után végleg bezárt a Kossuth utcai fényképészetZárt ajtó, üres kirakatok, ez a szomorú látvány fogadja ma a vendégeket, az egykor pezsgő, Kossuth utcai műterem előtt. Végleg bezárt ugyanis a korábban itt működő fényképészet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 14:09
Hírek,TrendSzőrös vagy csupasz? Álomférfiak mellszőrzete a '60-as évektől napjainkigA szőrös mellkast, más néven a szerelempázsitot szereted, vagy inkább lecsupaszítanád a pasit, úgy modern módra? Esetleg csak kicsit legyen szőrös, mint amikor kevés csípőssel kéred a gyrost? Nézzük, hogyan változott a mellszőrzet trend az elmúlt évtizedekben és mi is a mai álláspont a témával kapc...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 11:15
Hírek,gyerekEgy seregélyesi kislány az ország második legszebb gyerekeSeregélyes mindössze 16 kilométerre van Székesfehérvártól. A 4700 főt számláló településen lakik a hatéves Minárik Dorina, Magyarország második legszebb kislánya. Édesanyjával, Minárikné Pavelka Tímeával beszélgettünk a gyerekszépségversenyekről és Dorina sikereiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 08:50
Hírek,reggelTraffipax, hírek, időjárás - Érkezik szerdai túlélőcsomagunkMa is összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy jól induljon a nap. Lássuk, mi várható ma.
2016. 09. 06., 12:00Hírek,autóMa már ne tankolj: szerdán 5 forinttal csökken az üzemanyag áraBruttó 5-5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj árát a Mol Nyrt. Ezzel a benzin literenként átlagára 330-331 forintra, a gázolajé 332-333 forintra mérséklődik.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 06., 11:00
HírekÉbresztő! 14 pörgős szám őszi reggelekreKedd. Még csak most kezdődött a hét, és ez a gondolat elég rosszul tud hatni a hétvégéből éppenhogy felébredő lelki állapotra. Nem csak korán kell ébredni és le kell húzni 8 órát az iskolában vagy a munkahelyen, de a következő hétvége is csak kerek négy nap múlva várható. Ha még az eső is esik, végk...
2016. 09. 06., 09:00Hírek,reggelItt a keddi túlélőcsomagunk, avagy minden, amit a napról tudni érdemesA mai napra is összeszedtünk minden hasznos információt, amely segíthet túlélni egy átlagos keddet. Traffipax, hírek, időjárás előrejelzés következik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 19:33
Hírek,MutatványMost akkor a fóka tényleg tud trombitálni? - Ilyen a Magyar Nemzeti CirkuszEgyszer voltam cirkuszban még gyerekként, de annyira megijedtem a majomtól, hogy pár perc után visítva szaladtam ki a sátorból, amelynek aztán később a közelébe sem mentem. Egészen mostanáig. Most ugyanis erőt vettem magamon és megnéztem a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát.
2016. 09. 05., 15:52HírekKarambol és három kilométeres a kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt helyszíneltek a rendőrök az M7-esen Martonvásárnál, a főváros felé vezető oldalon. Mintegy három kilométeres volt a kocsisor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 14:08
Hírek,jövőIlyen lehet a megújuló fehérvári strandElkészült az első, animált látványterv, hogy milyen is lenne a székesfehérvári Városi Strand a felújítása után. Csúszdák, további kiszolgálóegységek, gyerek- és élménymedencék is helyet kapnának az átalakított komplexumban. Egyúttal bővülne az uszoda is, szaunaparkot is terveznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 11:37
Hírek,időjárásHétfőn esőkabát, kedden széldzseki, szerdától ismét rövidnadrág - Ilyen lesz az időjárás a hétenMindössze egy napra, de megmutatja magát az ősz. Szerencsére hamar túlesünk a letargián és a hét közepétől visszatér a hamisítatlan nyári idő olyannyira, hogy egyértelműen strandidő lesz hétvégén. A fehérvári programoknak (Lecsófőző vigasságok, Börgöndi Repülőnap) kiváló lesz a szombati, vasárnapi i...
2016. 09. 05., 03:17Hírek,reggelMegint kezdődik: hétfői túlélőkészletünk hírekkel, traffipaxszal, időjárássalNos, a mai nappal jön, ami már nagyon rég volt: az első teljes hét az iskolában. Pánikra azonban semmi ok, nálunk most is minden fontos információ megtalálható ahhoz, hogy túléljük valahogy ezt a hétfőt is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 22:00
Hírek,univerzumÚj Föld tűnt fel az égen, avagy ilyen lenne az élet a leghíresebb sci-fi bolygókon A Kentaur csillagkép vöröstörpéje körül egy Földhöz hasonló bolygót fedeztek fel, aminek felszínén - ha beigazolódnak a feltételezések - víz is előfordulhat. Most a sci-fi filmeket hívjuk segítségül, megpróbálva elképzelni egy esetleges elpucolás utáni happyendet.
2016. 09. 04., 19:56Hírek,közlekedésHét kilométeres kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt mintegy hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Polgárdi térségében vasárnap délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 18:30
Hírek,FényÚjra a régi: homlokzati fényfestéssel ünnepelték a Szent István-bazilikátSzeptember 3-án, szombat este ünnepelték a Székesfehérvári egyházmegye főtemplomának, a Szent István-székesegyháznak elkészültét. A megszépült bazilikát először Spányi Antal megyés püspök, majd Soltész Miklós államtitkár, végül Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte. A megnyitó után, az est...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 13:25
HírekMég nem tudni, miért zuhant le a sárkányrepülőKukoricatáblába zuhant egy sárkányrepülő szombat este nem messze az úrhidai repülőtértől. A gép vezetőjét kórházba szállították, egyes információk szerint súlyos, mások szerint könnyebb sérülésekkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 16:35
Hírek,segítségnyújtásA Fehérvár Bike Maffia első közösségfejlesztő főzése a Paraba udvaránMa délelőtt 11 órakor vette kezdetét a Fehérvár Bike Maffia első bemutatkozása, közösségfejlesztő főzése a Paraba udvarán. A csapat rászoruló családoknak, hajléktalanoknak nyújt segítséget azzal, hogy közösségi főzés keretében ételt visz nekik - természetesen biciklivel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 14:54
Hírek,hőlégballonAz Agárdi Parkerdő szombati programja: ejtőernyős ugrások, helikopteres repülés, felszállás hőlégballonnalSzeptember 1-4 között immáron huszonkettedik alkalommal rendezik meg a velencei-tavi hőlégballon karnevált. Az Agárdi Parkerdőben egész nap kirakodóvásárral, számos izgalmas programmal várják a látogatókat, köztük ejtőernyős ugrásokkal, helikopter show-val, és persze hőlégballonos felszállással. Ez ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!