Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 28., 11:10
Hírek,díjKovács Patrícia és Gryllus Dorka kapta a spanyol filmdíjat November 22. és 27. között zajlott le a barcelonai Zoom Fesztivál díjkiosztója, melyen két magyar színésznő is kitüntetésben részesült. Kovács Patrícia és Gryllus Dorka a legjobb színészi alakításért járó elismertést a Félvilág című filmben nyújott teljesítményükért kapták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 27., 23:04
Hírek,FacebookÚgy tűnik, trend lesz az advent FehérváronA Facebookon legalábbis elindult az #adventfehervaron (ejtsd: hesteg advent Fehérváron) használata.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 27., 21:14
Hírek,közösségA férfi, aki élete legjobb döntésének tartja, hogy óvóbácsi lettFérfiként gyermeket nevelni nem számít különleges dolognak, főállásban, óvópedagógusként dolgozni viszont annál inkább! A Magyarországon működő több ezer óvodában mindössze hetven óvóbácsi van, közülük egy a székesfehérvári Gyöngyvirág Óvodában dolgozik. Juhász Péter pályaválasztása húszéves korából...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 27., 14:00
Hírek,karácsonyVajon fehér lesz a karácsony? Utánajártunk...Nem tudom, ki hogy van vele, de engem már most nagyon érdekel, hogy vajon idén fehér karácsonyunk lesz-e. És nagyon úgy tűnik, hogy nem csak engem izgat a kérdés, az egyik nagy időjárás előrejelzéssel foglalkozó portál ugyanis már elkészítette "Fehér lesz a karácsony?" aloldalát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 26., 16:53
HírekKutyahideg lesz a jövő hétenMarkáns lehűlés körvonalazódik az időjárás jelentések szerint.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 25., 19:40
HírekFehérvári programok a hétvégére: karácsonyi fények felkapcsolása, Puskás-kiállítás és Tankcsapda-koncertA most következő hétvégén elérkezünk advent első gyertyájának meggyújtásához. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy most vasárnaptól már csak négy hét van hátra karácsonyig! Fehérvár is nagyban készül az ünnepre különféle adventi programokkal és a karácsonyi fényekért felelős gombbal, melyet a jótékonysági ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 25., 16:50
Hírek,karácsonyÍgy indult Pestre az ország karácsonyfája - VideóMa reggel vágták ki az ország fáját, melyet aztán Pestre, a Kossuth térre szállítottak. A 36 esztendős ezüstfenyőt egy sárszentmihályi család ajánlotta fel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 25., 15:20
Hírek,vlogSzirmai Gergő a Corvinusra jön!Nem tanulni, ilyen jellegű információk legalábbis nem állnak rendelkezésemre. Előadást viszont tart majd, mégpedig november 30-án 17 órától.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 25., 11:54
HírekFekete pénteken fekete állatot fogadj örökbe!A HEROSZ Fehérvári Állatotthon felhívása ez, ők ugyanis így kapcsolódnak a kereskedelemben nagyon népszerű Black Friday-hoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 24., 20:02
Hírek,filmEgy magyar kisfilm is az Oscar-esélyesek közé került - UPDATE: a filmet Oscarra jelölték!A Mindenki című magyar kisfilm is szerepel azon a tízes listán, ahonnan az Amerikai Filmakadémia januárban kiválasztja az Oscar-jelölteket. 53 éve nem volt ilyen közel magyar film ebben a kategóriában a díjhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2016. 11. 24., 14:07
Sport,vitorlázásFa Nándor három helyet javított a Vendée Globe-on és újabb videóüzenetet küldöttFa Nándor feljött a 16. helyre a Vendée Globe-on. A földkerülő vitorlásverseny fehérvári résztvevője csütörtök délelőtt újabb, ezúttal angol nyelvű videóüzenetet is küldött a Spirit of Hungary fedélzetéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 23., 19:37
Hírek,Facebookról vett történetekEgy sorban állás is hozhat emberi pillanatokat - Ez a történet terjed most a FacebookonÚjabb történet terjed a Facebookon. Ezúttal egy csoportban posztolták a kedves történetet, amit most változtatás nélkül mi is megosztunk veletek. Jelszó: 'emberségből kiváló'!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 23., 17:55
HírekHova tűnt az út Fehérvár és Veszprém között?Van az úgy, hogy az aszfalt gyorsabb az internetnél. Erre egy jó példa a fehérvári elkerülő utat a 8-as számú főúttal összekötő leágazás, amit annak ellenére hiába keresel néhány GPS-szoftverben, hogy már hónapokkal ezelőtt átadták. Odamentünk és megnéztük, hogy tényleg hazudik-e az internet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 23., 15:42
Hírek,balesetKarambol történt az M7-esen Fehérvárnál, a forgalom félpályán haladKét autó karamobolozott az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Székesfehérvár magasságában, az 50-es kilométernél. A forgalom félpályán halad.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 23., 13:52
Hírek,balesetBaleset a nagy Tescónál: egy autó és egy kamion ütközött a Szent Flórián körútonEgyik olvasónk jelezte, hogy baleset történt a Szent Flórián körúton, a Jysk és a nagy Tesco között. Az úton egy autó és egy kamion ütközött, az érintett sávot lezárták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 23., 12:15
Hírek,reklámApa kezdődik! De miért? - Gyerekek a reklámokbanÚjabb reklám-gyerek vált híressé a nézők körében, az "apa kezdődik" és az "omlósz" gyerkőcök sorát mostantól "de miért?" Ábel is erősíti. Ezek a reklámok azonban nem feltétlenül pozitív értelemben lettek híresek, az ezekben szereplő 4-6 éves gyerekek viselkedése ugyanis sokadszori megnézés után ide...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 22., 19:41
Hírek,balesetÚjabb baleset: Kápolnásnyék és Pázmánd között halálos kimenetelű ütközés történtKét autó ütközött össze Kápolnásnyéknél az M7-es autópálya felhajtójánál, az egyik jármű sofőrje meghalt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 22., 17:28
Hírek,techInternetes vírussal küzdesz? Nekem ez a módszer bevált Az embereknél a betegség oka sokszor a vírus, ami egy óvatlan tüsszentéssel is átragadhat a közelben állókra. Nincs ez másként a számítógépeknél sem: ha a működésében rendellenességet tapasztalunk, azonnal vírusra gyanakszunk. De mi van akkor, ha egy ismerősünk küldte a vírust a Facebook Messengeren...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 22., 10:54
HírekA mozgás is egyfajta drog - Interjú a Székesfehérváron órát tartó Rubint RékávalRubint Réka szerint ne várjunk, ne halogassunk. Ennek fényében Fehérvárra érkezése után azonnal meg is kezdte 60 perces Alakreform! edzését, melyet egy tornateremnyi sportolni vágyó követett vele végig. Az intenzív edzés után a fitness edző egy interjú keretében osztotta meg velünk gondolatait a spo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 22., 10:23
Hírek,balesetKigyulladt egy kamion az M7-es autópályán hajnalban - videóKedden kora reggel teljes terjedelmében kiégett egy műanyagot szállító kamion az M7-es autópályán, Szabadbattyán térségében. A tűzhöz Székesfehérvárról érkeztek a hivatásos tűzoltók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 21., 23:13
Hírek,balesetLovat gázolt egy autó Székesfehérvár és Sárkeresztúr között - két ember megsérültElszabadult lovat gázolt egy személyautó a 63-as számú főút 89-es kilométerszelvényében Székesfehérvár és Sárkeresztúr között hétfő este. A balesetben két ember megsérült, akiket a mentők láttak el. A helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!