Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 14., 18:16
Hírek,FEZENAlice Cooper jön a 2017-es FEZEN-reMegvan a 2017-es FEZEN Fesztivál első sztárfellépője: Alice Cooper 20 év után koncertezik újra Magyarországon. Az amerikai rocklegenda augusztus 3-án lép fel Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 14., 13:37
Sport,vitorlázásFa Nándor a 19. helyen áll a földkerülő vitorlásversenyenEgy héttel a rajt után Fa Nándor a teljes táv egytizedét már megtette, jelenleg a 19. helyen áll a Vendée Globe mezőnyében. A székesfehérvári vitorlázó vasárnap haladt eddig a legjobban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 14., 01:08
Hírek,munkaEgy nem mindennapi álláshirdetés: dolgozz Hosszú Katinkával!Miközben az ember gyanútlanul internetezget vasárnap délután, egyszer csak szembejön vele egy álláshirdetés: az Iron Lady brand további építéséhez kollégákat keresnek. Magyarán: akár én is lehetek a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka munkatársa? Na, nézzük csak tovább.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 13., 20:25
Időjárás,télDurva cidri jön a jövő héten, akár mínusz 7 fok is lehet!Lehűlésre kell készülni a jövő héten: a leghidegebb órákban akár mínusz 7 Celsius-fok is lehet, s néhol még napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet. Emellett sokat süt majd a nap, de eső, hó, ónos eső is várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 12., 12:48
HírekBaleset történt a Park CenternélKét személyautó ütközött össze a Kadocsa-Kiskút útja kereszteződésében szombat délelőtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 11., 20:54
Hírek,karácsonyMegjelentek a karácsonyi fények Fehérvár utcáinNovember közepe van. Egyre közeledik a karácsony, az adventi ünnepekről nem is beszélve, melynek első vasárnapja november 27-re esik. Lassan el kell kezdeni ráhangolódni az ünnepekre, és ez nem is olyan nehéz, ha Székesfehérvár utcáin sétálgatunk. A város már karácsonyhoz öltözött, mi pedig megmuta...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 11., 16:43
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Brains-koncert, bokszgála, esküvői nyílt nap, Márton nap és mozikban A martfűi rémMárton nap Szent Márton legendájához kötődik, aki a püspökké választás elől a ludak közé menekült, de a szárnyasok gágogással elárulták rejtekhelyét. A rómaiaknál szintén ludat, Mars hadisten szent madarát fogyasztották ezen a napon (avis Martis). Mi is készültünk néhány fehérvári programmal Márton ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 11., 12:59
Hírek,gyász8+1 szám Leonard Cohentől, a Hallelujah írójátólÉnekes, dalszerző, költő. A kanadai Leonard Cohen péntek hajnalban távozott e világból, de életművét hátrahagyta nekünk és az utókornak. Az erőteljes lírai dalszövegeiről elhíresült Cohennek a Hallelujah című vallásos témájú dala mára a világ legtöbbször feldolgozott zenéje lett. A zenész-költő-szö...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 11., 12:47
Hírek,autóKettőről három órára emelték az ingyenes parkolást az uszodánálNovember 15-étől az NFC kártyával rendelkező vendégek három órán át parkolhatnak díjmentesen az uszodánál. Korábban ezt az időt két órában határozták meg, ezen hosszabbítottak most.
2016. 11. 10., 13:19Hírek,Új évCsak húsvétkor lesz négynapos hétvégénk 2017-ben2017-es esztendő sajnos nem fog dúskálni hosszú hétvégékben. Cserébe viszont eggyel több munkaszüneti nappal gazdagodik a naptárunk, hiszen jövőre már nagypéntek is ünnepnap lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 10., 10:03
Hírek,karácsonyMár kapható az idei karácsonyi bélyeg, amit egy székesfehérvári lány tervezettHétfő óta kapható az idei karácsonyi bélyeg a postákon és a Magyar Posta webáruházában. Az újdonságot Nádi Boglárka, a székesfehérvári grafikusművész tervezte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 09., 10:21
HírekEzekről a hírekról nem számoltunk be tegnap, pedig kellett volnaA világ egyik legnagyobb közhelye, de csak akkor érzi igazán az ember, ha hírekkel foglalkozik: a nap 24 órából áll. Ja, és még egy okosság: nincs az a portál, ami a világ minden híréről beszámolna. Erre különösképpen akkor jön rá az ember, amikor vége a napi szerkesztői munkának és nekiáll csak úgy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 21:32
Hírek,MórFélholtra vertek egy bácsit MóronFélholtra vertek egy 84 éves férfit Móron. A Fehérvár TV úgy tudja, három fiatal egy régi Suzuki miatt esett neki az idős bácsinak. A rendőrök elfogták a gyanúsítottakat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 17:04
HírekElhunyt Kovács Jenő, székesfehérvári órásmesterTragikus hirtelenséggel meghalt Kovács Jenő. A székesfehérvári órásmester ma hajnalban hunyt el. Az Órajáték megalkotója 67 évet élt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 15:12
Hírek,családA kórházat perli egy csákvári asszony, mert gyermeke agykárosodással születettAz asszony állítása szerint egy orvosi műhiba miatt született 87 százalékos agykárosodással fia, Kevin. A köldökzsinórban vérzés keletkezett, ezt azonban - a nő elmondása szerint - nem vették észre. Kevin képtelen az önellátásra, még ülni sem tud. Apja fél éve halt meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 12:59
Hírek,internetÚjfajta szórakozás terjed a neten: a Facebookon mozizásAhogy várható volt, a felhasználók rövid idő alatt kitalálták, hogyan nem szeretné a Facebook, hogy használjuk az egyik legnépszerűbb szolgáltatását. A Facebook Live-ot egészen biztosan nem arra találta ki Mark Zuckerberg, hogy filmeket közvetítsünk rajta mindenkinek, aki szereti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 09:57
Közélet,szavazásSzerinted ki nyeri az amerikai elnökválasztást? Szavazz!Ez a nap úgyis erről szól majd: Amerikában ma eldől, hogy ki lesz a következő elnök. Hillary Clinton és Donald Trump minden idők egyik legemlékezetesebb kampányát produkálta, nem csoda, ha mindenkinek van véleménye róluk. Mi pedig kíváncsiak vagyunk rá. Szerinted ki lesz az Egyesült Államok 45. elnö...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 21:00
Hírek,fűtésHalálos szén-monoxid-mérgezés Zámolyon - Figyeljünk a fűtési szezonban!Még csak néhány hete tart a fűtési szezon, de a tűzoltóknak és a mentőknek már sok esetben kellett tűzesetekhez és szén-monoxid-mérgezésekhez vonulni. Legutóbb vasárnap halt meg egy férfi Zámolyon valószínűleg a színtelen, szagtalan alattomos gáz miatt. Pedig egy kis odafigyeléssel sok esetben elker...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 17:00
Sport,Fa NándorFa Nándor a 21. helyen a Vendée Globe-onEgy nappal a rajt után a 21. helyen hajózik Fa Nándor a nyolcadik Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 15:28
Hírek,MagyarországSzívesen költöznek Fejérbe az emberekKözép-Magyarországra, Győr-Moson-Sopronba, valamint Fejér megyébe költöznek a legszívesebben az emberek. Legalábbis ez derül ki egy nagy ingatlaniroda elemzéséből. A térségbe költözés oka, hogy az említett megyék nagyvárosaitól távolabb eső járásokban még érvényesül a kedvező gazdasági helyzet, de a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 10:52
Hírek,időjárásDurván szélsőséges időjárásunk lesz a hétenElérkeztünk november második hetéhez, de a szokatlan időjárás miatt a karácsonyi hangulat még csak egy-egy pillanatra legyint meg minket. Egyszer esik, máskor fúj, egyszer kisüt a nap, máskor borús az ég. Egyik nap megfagyunk, másik nap megsülünk a kabát alatt. Országszerte ezen a héten is izgalmas ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!