Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 21., 14:40
Hírek,építészetÁsatás a megújuló Fekete Sas Szállóban, avagy így dolgozik egy régészSzékesfehérvár egyik legrégebbi épülete az Ady Endre utcában álló Fekete Sas Szálló. Az évtizedek óta üresen álló épület most végre új életre kelhet, a Modern Városok Program segítségével készülhet el teljes körű felújítás. Műemléki jellegénél fogva azonban az építkezés előtt régészeti feltárás szük...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2016. 11. 21., 10:10
Sport,vitorlázásFa Nándor a 19. helyen vitorlázik és videóban üzeni, hogy jól vanFa Nándor a 19. helyen áll a világ legkeményebb földkerülő vitorlásversenyén. A fehérvári vitorlázó néhány napja videóban üzente meg, hogy minden a legnagyobb rendben. A versenyben vezető brit vitorlázó hajója megsérült, egy francia versenyző pedig feladta a további küzdelmeket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 20., 13:33
HírekMesés előadás Kádár Annamáriától az István Király Általános IskolábanA mese az egyik legfontosabb hamuba sült pogácsa, amit odaadhatunk a gyerekeknek. Lényegében a világ és a lélek rendezésének fontos eszköze, mert azáltal, hogy a gyerek azonosul egy hőssel, szimbolikusan végigjárja az útját és megtanulja, hogy mit jelent a komfortzónából való kimozdulás. Arról, hogy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 20., 09:59
Hírek,jótékonyságEgy szemléletváltás küszöbén: a fehérvári diákok örömmel segítenek a rászorulókonPéldaértékű. Talán ezzel a szóval lehetne a leginkább jellemezni azt a jótékonysági akciót, amit a héten a Tóvárosi Általános Iskola diákjai vittek véghez. A tanulók csütörtökön két autóval érkeztek a székesfehérvári Krízis Központ parkolójába, a csomagtartók tartós élelmiszerekkel, konzervekkel me...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 19., 13:36
KözlekedésbalesetBaleset történt a Király soron, a forgalom lassan haladBaleset történt Székesfehérváron, a Király soron. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszt, áthaladáskor fokozott óvatosság szükséges.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 19., 10:53
Hírek,gasztroFenyő Mellé Cukiság: már lehet jelentkezni a sütiversenyreNovember 17-től lehet jelentkezni a Fenyő Mellé Cukiság sütiversenyre, melynek keretében keressük 2016 legfinomabb és legszebb édes karácsonyi süteményét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 18., 18:38
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Piramis-koncert, botanikai séta a Károlyi-kastélyban és mozikban a Legendás állatok és megfigyelésükA most következő hétvége jelszava a természet. Hogy miért? Egyrészről lesz botanikai séta a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban, másrészről egy gyerekprogram keretében a kicsik megtudhatják, mi mindenre lehet újra felhasználni egy kiürült műanyagpalackot. Mindehhez vegyük még hozzá a varázslatos term...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 18., 17:25
Hírek,eltűntAkár Szerbia felé is tarthat Lola, de nem ez a valószínű - Segítsünk megtalálni a Sukorón eltűnt agarat!Valószínűleg futni indult az a két éves whippet agár, aki hétfőn tűnt el Sukorón. A kutya gazdája szerint bárhol lehet Lola, nem kizárt az sem, hogy a tenyésztőhöz indult vissza - bár ennek szerinte és szakemberek szerint is kicsi az esélye.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 18., 17:08
HírekVillanyoszlopnak ütközött egy autó az Új Csóri útonVillanyoszlopnak hajtott egy személyautó az Új Csóri úton, az oszlopot a vezetékek tartják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 18., 16:30
Hírek,támogatásTe döntesz: a fehérvári kórház, egy seregélyesi gyermekgyógyász vagy a sárbogárdi mentőállomás kapjon támogatástA helyi közösségek döntik el, melyek legyenek azok a lakókörnyezetükben lévő gyermekegészségügyi intézmények, amelyek egyenként bruttó 350 000 forint, összesen 9 millió forint támogatást kapnak az egyik nagy kereskedelmi bank területi pályázatának keretében karácsonykor. Székesfehérvár és vonzáskörz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 18., 14:45
Hírek,konteóA Seuso-rejtély nyomában [tiboru]-valTóth Tibor – vagyis [tiboru] – 2008 decembere óta bloggerként tárja elénk a konspirációs teóriákat, vagyis az általa szóösszevonással alkotott mozaikszó szerint konteókat. Az összeesküvés-elméletek között természetesen szerepel a Seuso-konteó is. Egy-egy bejegyzése sok ezer emberhez is eljut, és ren...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 17., 21:15
HírekKéz- és láblenyomatot kaptak az anyukák a Koraszülöttek VilágnapjánNovember 17-én, a Koraszülöttek Világnapján az országos kezdeményezéshez kapcsolódva az idő előtt született csöppségeket fenyegető veszélyekre hívta fel a figyelmet a Szent György Egyetemi Oktató Kórház (is).
2016. 11. 17., 09:58Hírek,techMegjelent a Google Earth VR: járd be a világot ingyen!Virtuális valóság? Simán! Mondjuk az egész bolygó? Hát hogyne! A Google úgy döntött, hogy ők is beszállnak a VR-őrületbe, és rögtön egy egész bolygóval. A Google Earth VR néhány órája már ingyen beszerezhető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 16., 16:38
Hírek,szerencseEgy nagyobb pénzösszeg elvesztésének és megtalálásának történeteRehák Lászlóné az elmúlt napokban elvesztette pénztárcáját a József Attila utcában. Szerencséjére azonban a Városgondnokság Köztisztasági csoportjának egyik tagja találta meg azt, és hiánytalanul visszajuttatta tulajdonosának. Ez azért is dicséretes, mert a tárcában az iratok mellett nagy összegben ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 16., 10:05
Hírek,balesetBaleset a 81-es főúton, a forgalom egy sávon halad - videóFának csapódott egy személyautó a 81-es főúton Söréd és Magyaralmás között, a 16-os kilométernél.
2016. 11. 15., 18:20Időjárás,ónos esőSzerdán ónos eső várható Fejér megyében isSzerdán több megyében is ónos eső várható, emiatt figyelmeztető előrejelzést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Elsősorban az ország északi, északnyugati és középső területein - köztük Fejér megyében is - készülhetünk csúszkálásra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 15., 13:41
Hírek,természetBefagyott a Csónakázó-tó, a kacsákat ez nem zavarja - VIDEÓA fehérvári Csónakázó-tó is készül a télre, a víz felszínének több mint felét vékony jégréteg borítja. A már itteni lakosnak számító kacsák és hattyúk azonban hozzáedződtek a hideg időjáráshoz: a tó jeges felszínén sütkéreznek, vagy a még folyékony halmazállapotú részen ácsingóznak némi kenyérdarabk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adózásFontos határidő közeleg!Azok, akik még nem szerepelnek a NAV-nál a civil szervezetek listáján és 2025-ben szeretnének a felajánlott 1 %-ból részesülni, még szeptember 30-ig regisztrálhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,lakásÖnkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,állásTöbb munkakörbe várja új munkatársait az Enyingi Agrár Zrt.A mezőgazdaság területe folyamatosan biztos munkahelyet és kiszámítható jövőt kínál, és minden gazdasági környezetben stabil megélhetést nyújt az Enyingi Agrár Zrt.
2016. 11. 15., 10:24Hírek,balesetSúlyos baleset történt ma reggel a Park Centernél - tíz napon belül ez a harmadik ittIsmét baleset történt Székesfehérváron a Park Centernél. A Kiskút útja éa a Szent Flórián körút kereszteződésében két autó ütközött.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 15., 01:22
Hírek,pénzMárciusban érkezik az új kétezres és ötezresA Magyar Nemzeti Bank (MNB) bemutatta az új kétezres és ötezres bankjegyeket. A kétezres kicsit sötétebb, míg az ötezres új színt kap: sárgás árnyalatú lesz. Mindkét új bankjegyet márciustól keressük a pénztárcánkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 14., 20:24
Hírek,díjátadóSzékesfehérvár polgármestere vehette át a Gyermekekért DíjatA Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok programsorozat keretében tartották ma a Gyermekek Napját a Videoton Oktatási Központ sportcsarnokában, ahol számos mozgásformát tartottak a fiataloknak. Ebben az évben is elismerésben részesítették azt a személyt, aki a lakásotthonokban élő gyermekeket évek óta se...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 14., 19:23
Közélet,FacebookKedvezményes telekvásárlás, parkolás - Ez történt Székesfehérvár polgármesterének online fogadóórájánVétek lenne kihagynia az internet adta lehetőségeket egy politikusnak. A 00-ás évek közepén és végén a blogolás volt menő, majd ahogy egyre inkább a social felületek felé ment a világ, úgy lett a közösségi média az emberekkel való kapcsolattartásnak egy új terepe. Amely nem csak a kampányok alkalmáv...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Régész leszek!, Várnak a Fehérvári Egyetemek, Béreljünk elektromos biciklit, Nyit a Jancsérkert. Többek közt ezekkel a témákkal is találkozhatnak a Fehérvár Magazin aktuális számában. Tartsanak velünk ezúttal is!