Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 14., 10:50
Hírek,programMár Szent István várának makettje is látható a dinnyési VárparkbanElkészült Szent István fehérvári várának kicsinyített mása a dinnyési Várparkban. A parkban olyan várak kicsinyített másai láthatóak, melyek ma már csak romokban léteznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 13., 16:09
HírekPár napig még kérheted a bevallásod az adóhatóságtólMárcius 16-ig lehet kérni SMS-ben az adóhatóságtól, hogy postázzák a személyi jövedelemadó bevallásának tervezetét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 13., 09:10
Hírek,időjárásHát persze, hogy hétvégére romlik el majd az időNyilván, mikor máskor, nem? Eső, zápor, zivatar, megerősödő szél és hasonlók várhatók szombaton és vasárnap. Ehhez képest mi lesz hét közben? Az előrejelzés szerint napsütés és felmelegedés. Úgy néz ki, az idei március 15-ét megússzuk havazás nélkül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 10., 13:58
HírekIlyen lesz az idő hétvégénNem lesz kifejezetten tavaszi időnk hétvégén, de ez ne szegje kedvünket. Szombaton többnyire napos száraz időre számíthatunk, ha lesz egy kis szerencsénk akkor akár 12 fölé is mehet a hőmérséklet. Mindenesetre az esernyőket ne hagyjuk otthon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 10., 10:02
Hírek,versenyEgyetemista vagy és van egy jó ötleted? Most nyerhetsz egymilliótHa olyan egyetemista vagy, aki szeret túrázni, és némi programozói ismerettel is rendelkezik, ezt a pályázatot neked találták ki! Egymillió forintot is nyerhetsz, ha te találod ki a legjobb erdőjáró applikációt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 09., 15:35
Hírek,strandKitiltották a medvéket a gárdonyi strandrólSzomorú hír a medvetartóknak: ha a gárdonyi strandra indultak volna a kedvencüket sétáltatni, át kell tervezniük az útirányt.
2017. 03. 09., 13:04HírekÍgy hesszel egy fehérvári görény a Liszt Ferenc utcábanNagyvárosi állatvilágunk című rovatunk első része következik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 08., 17:34
Hírek,Alba PlazaÚjra üzemel az Alba Plaza mozgólépcsőjeTöbb hónapos kihagyás után ma már végre üzemelt az Alba Plaza mozgólépcsője. A műszaki hiba miatt a tetőtéri parkolóba érkezőknek eddig gyalog kellett lesétálniuk az üzletek közé.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,ingatlanIngatlanvadászat Székesfehérváron: tippek és trükkökSzékesfehérvár, Magyarország egyik legrégebbi és legjelentősebb városa, gazdag történelemmel és pezsgő kulturális élettel. A város dinamikus fejlődése és kiváló infrastruktúrája vonzó célponttá teszi mind a befektetők, mind az otthonkeresők számára. Az eladó ingatlanok széles választéka áll rendelke...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,fejlesztésEgymilliárdos beruházás a CerbonánálA Cerbona hazai és nemzetközi cégek együttműködésével több, mint egy milliárd forintos beruházás keretében olyan egyedülálló gyártósort tervezett és hozott létre, amelyre Magyarországon, ebben a kategóriában korábban még nem volt példa. A fejlesztés több új munkahelyet is teremt a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóKülön alapba irányítaná a kormány a helyi iparűzési adóbevételek egy részét „2025-től minden magyar járás garantált éves fejlesztési forrásban részesül a Versenyképes Járások Program keretében” – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Az iparűzésiadó-bevételeket egy külön alapba irányítják, onnan szerezhetnek pénzt az egyes térségek. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 08., 15:23
Hírek,influenzaFeloldják a látogatási tilalmat a kórházban - Holnaptól ismét látogathatók a betegekA látogatási tilalmat január 19-én kellett elrendelni az influenzajárvány miatt.
2017. 03. 08., 13:54Hírek,balesetFelborult egy nyerges vontató az M7-es kápolnásnyéki lehajtójánLesodródott az útról, majd felborult egy nyerges vontató az M7-en. A baleset a 42-es kilométernél történt a lehajtóágon, Kápolnásnyék térségében. Információink szerint senki sem sérült meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 07., 14:37
HírekMár csak négy Michelin-csillagos étterme van MagyarországnakElvesztette Michelin-csillagát a budapesti Tanti, és egy sem kapott ilyen értékelést. Így összesen négy magyar étterem mondhatja el magáról, hogy van egy csillaga a francia gasztrokalauzban. A 2017-es kiadvány tegnap jelent meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 07., 12:02
Hírek,ünnepMár idén négynapos ünnep lesz a húsvétSzavaztak, elfogadták, majd munkaszüneti nappá nyilvánították a nagypénteket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 06., 03:10
Hírek,időjárásEz nem időjárás, ez valami más, ami a héten ránk várA heti időjárás-előrejelzés leggyakoribb hívószavai: eső; zápor; csapadék; felhős; borult; erős szél. Mindenkinek sok sikert a túléléshez, egy hét múlva találkozunk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 03., 11:36
Hírek,hóvirágMár pompázik az alcsúti hóvirágmezőAz Alcsúti Arborétum talaját két héten belül teljesen egybefüggő, hazánk legnagyobb hóvirágmezeje borítja majd. A védett növény virágzását a nemrégiben bekövetkezett fagyok nagyban hátráltatták, de mostanra a melegebb időnek hála, kezd feléledni a tavasz hírnöke.
2017. 03. 02., 19:02Hírek,sztoriSzeretnél találkozni Fa Nándorral? Akkor van egy jó hírünk!Március 7-én élménybeszámolót tart Székesfehérváron Fa Nándor. Este hattól várják a Városháza dísztermébe az ötszörös földkerülő vitorlázót és mindenkit, aki meghallgatná sztorijait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 02., 14:12
Hírek,könyvTechnikai okok miatt zárva tart a fehérvári Alexandra könyvesboltSzerda óta zárva tart a fehérvári Alexandra könyvesbolt is. Országszerte további 26 ilyen üzlet nem nyitott ki március 1-je óta az Alexandra cégcsoporthoz tartozó Könyvbazár Kft. több milliárd forintos tartozásai miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 01., 17:41
Hírek,lakásMinden második huszonéves és minden harmadik harmincas lakik még a szüleivel MagyarországonA huszonévesek több mint fele, míg a harmincas korosztály nagyjából harmada él még szüleivel Magyarországon. De van olyan ország Európában, ahol a szülőkkel élő fiatalok aránya eléri a 78 százalékot. Új, reprezentatív felmérés készült a még a szülőkkel élő magyar fiatalokról.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszA hétvégén is marad a napos, csapadékmentes őszi időÉrdemes szabadtéri programokat tervezni a hétvégére. Továbbra is marad a csapadék nélküli, napsütéses őszi idő. A hőmérséklet maximuma pénteken, szombaton és vasárnap 17-18 fok körül alakul. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,őszCsendes, őszi idő várható a héten, több-kevesebb napsütésselAlapvetően csendes, őszi idő várható a héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A szél többfelé élénk, olykor erős lesz, és a hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeTöbbórás napsütés, változóan felhős idő a hétvégénPénteken a hidegfront kelet felé elhagyja térségünket, csökken a felhőzet, szűnik a csapadék. A következő napokban az éjszakai, reggeli ködfoltok megszűnését változóan felhős idő követi, általában többórás napsütéssel, csak elvétve fordulhat elő szitálás, gyenge eső.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 03. 01., 11:29
HírekEddig egyetlen fehérvári étterem sem csatlakozott a nem hivatalos Torkos CsütörtökhözHivatalosan elmarad az idei Torkos Csütörtök, de országszerte jópár étterem mégis megtartja a féláras akciózást. Fehérvárról és környékéről egyelőre még egyetlen vendéglátóhely sem csatlakozott az alternatív gasztroprogramhoz. Aki olcsón szeretne enni holnap a közelben, annak Várpalotáig vagy Budape...
2017. 02. 28., 12:14Hírek,okoseszközökMegkérdeztük a fehérváriakat, tudnak-e okoseszköz nélkül élni?Számos tanulmányban olvashatunk arról, hogy az Y és a Z generáció köreiben milyen mértékben és módon használatosak a mobileszközök. Kíváncsiak voltunk arra, hogy valóban igazolni tudjuk-e, hogy a fiatal generáció tagjai már nem tudják elképzelni mindennapjaikat az okoseszközök nélkül.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 28., 10:47
Hírek,időjárásItt a tavasz, csak éppen a szél fúj el minketErős, viharos szél van országszerte, a hőmérséklet viszont egész kellemes. Napközben 14-18 fok várható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 02. 27., 20:33
Hírek,A Föld körülSemmi különös, csak sztorizgattunk egyet Fa NándivalA Földkerülő vitorlás az FMC szerkesztőségében járt és mesélt a Vendée Globe-ról. Is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Az új közgyűlés munkájáról, az aréna működtetéséről, gazdasági kérdésekről beszélt Cser-Palkovics András polgármester, megvan az aréna névadó szponzora, Székesfehérváré lett a Moskovszky-gyűjtemény, a nevét őrző emléktemplomban Prohászka Ottokár püspökre emlékeztek születésének százhatvanhatodik évf...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ünnepélyes eskütétellel megalakult Székesfehérvár új közgyűlése, továbbra is Molnár Krisztián maradt a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, a Hungaricum Együttes kapta idén a Fricsay-díjat, a mellrák ellen sétáltak a belvárosban. Többek között ezek a tartalmak olvashatók a Fehérvár Hetilap 2024. októbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Évtizedek a közösségért - 40 éves a Fehérvár TV és 30 a Vörösmarty Rádió, A parkolási díjakról is döntöttek, Wathay Ferencre emlékeztek! A Fehérvár Hetilap szeptember 26-án megjelent számában arról is olvashatsz, hogy Székesfehérvár immár 10. alkalommal csatlakozott az Alzheimer-világnaphoz. Kellem...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!