Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2020. 08. 17., 16:34
Sport,fociÉr-e majd 18 millió euró egy aranyérmet? Megnéztük, mennyi az értéke az NB I-es focicsapatoknakMegkezdődött a labdarúgó NB I 2020/2021-es szezonja, a MOL Fehérvár FC a mostani idénynek is az aranyérem megszerzésének reményével vág neki. A keretek értéke alapján összeállított rangsorban második Vidi, kérdés, sikerül-e letaszítani a trónról a címvédőként és a keretek erősségét tekintve is első ...
2020. 08. 16., 15:16Sport,koronavírusA Puskás Akadémia több játékosa is koronavírusos, elhalasztják a Honvéd elleni meccsetA Puskás Akadémia több játékosának is pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért elhalasztják a felcsúti focicsapat vasárnap esti meccsét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 08. 15., 12:48
Sport,kosárlabdaForray Gábor csúcsra járatná az Alba kosárlabdacsapatátÖt hónap teljes csend után újra éledezik a hazai kosárlabda-társadalom, az Alba Fehérvárnál is beindult a mindennapok nyüzsgése, a csapat megkezdte a felkészülést a 2020/2021-es szezonra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 08. 01., 13:38
Sport,fociErős pozícióban Fejér megye Magyarország új futballtérképénA hétvégén az NB II és az NB III küzdelmeivel elstartol a 2020/2021-es futballidény, ennek kapcsán megmutatjuk Magyarország futballtérképét, amely az NB I, valamint a második és harmadik vonal csapatait gyűjti össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 25., 13:10
Sport,kézilabdaVisszatérnek a nemzetközi porondra az Alba kézilabdázói2020 októberében Európa-Liga selejtező vár az Alba Fehérvár KC kézilabdázóira, 44 hónappal a HC Leipzig legyőzése után játszik majd újra nemzetközi kupameccset a fehérvári klub.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 14., 22:09
Sport,fociVidi-Fradi: legközelebb október végén (ha lehet)Elkészült a labdarúgó-bajnokság sorsolása: augusztus 15-én lesz a rajt, amikor a Bajnokok Ligája még véget sem ér. Mármint az előző, mert közben selejteznek az ideire.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 14., 08:33
Sport,sportFehérvárról is eljuthattok 80 nap alatt a HoldraBárki csatlakozhat a MoonBike2020 expedícióhoz, amely arra vállalkozott, hogy összesen 384.400 km megtételére ösztönzi a kerékpárosokat szerte a világon, és hogy a virtuális közösség erejével 80 nap alatt eljusson a Holdra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 11., 13:20
Sport,öttusaRemek forma, komoly verseny nélkül - rosszul jött ki a lépés a fehérvári öttusázóknakElmarad az öttusázók székesfehérvári Európa-bajnoksága, pedig Demeter Bence az olimpia halasztása után az év versenyként várta a hazai kontinenstornát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 08., 19:34
Sport,VidiMagyar edző a Vidi kispadján, Márton a befutó2016, Horváth Ferenc távozása óta először lesz magyar vezetőedzője a MOL Fehérvárnak. A nemrég véget ért szezonban Zalaegerszegen dolgozó Márton Gábor ülhet a kispadra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 08., 11:20
Sport,gyógyulásFehérváron edz a rákból gyógyuló válogatott kosarasPattog a labda a fehérvári MKOSZ-csarnokban, a női kosárlabda-válogatott készül az őszi feladatokra. A kerethez csatlakozott Gereben Lívia, aki minden kemény meccsnél nagyobb küzdelemben áll éppen nyerésre: leukémiából gyógyul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 06., 16:27
Sport,fociKirúgták Carrillót, Zalaegerszegről érkezik a Vidi új edzője?A MOL Fehérvár szerződést bontott katalán vezetőedzőjével. Joan Carrillo tavaly november óta ült a fehérvári padon, utódja pedig sajtóértesülések szerint Márton Gábor, a ZTE edzője lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 04., 18:55
Sport,röplabdaStrandröplabda tornával és komoly felkészüléssel edz a MÁV Előre a röpis szezonraA járvány miatt kurtán-furcsán fejeződött be a röplabda idény is, a MÁV Előrénél azonban már csak a név miatt is előre tekintenek. A gyermekek és a két felnőttcsapat versenyeztetése biztosított, ráadásul még egy remek strandröpitornát is rendez a klub nyáron Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 29., 14:48
Sport,fociNagyító alatt a MOL Fehérvár FC legutóbbi tíz szezonjaA megszerezhető pontok 68%-t tudta begyűjteni a fehérvári csapat a most befejeződött szezonban, ez most kevés volt a bajnoki címhez. A legutóbbi tíz kiírásban már a hatodik ezüstérmet szerezték meg a piros-kékek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 27., 12:56
Sport,sportVisszatértek a régi kerékvágásba a fehérvári kézis tehetségekA járvány miatt hozott korlátozások után, még a nyári szünet előtt visszatértek a pályára az Alba Fehérvár KC utánpótlás csapatai, míg a fiatalok edzettek, a klub remek nyári tábort rendezett a sportág iránt érdeklődő gyermekeknek.
2020. 06. 24., 19:29Sport,fociA városházán köszöntötték Juhász Rolandot és Vinícius PaulótCser-Palkovics András polgármester a városházán köszöntötte a visszavonuló Juhász Rolandot és a Vidiből eligazoló Vinícius Paulót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 22., 13:09
Sport,sportBátran és egészségesen - e mottó jegyében dolgoznak a fehérvári bokszolókUgyan a Varkocs György Boksz Club és az Arnold Boxing Team versenyzői idén lemaradtak a korosztályos világ- és Európa-bajnokságokon való részvételről, a fiatal bunyósok nem csüggednek, kemény dolgoznak és várják, mikor léphetnek újra ringbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 16., 08:12
Sport,sportA székesfehérvári Szoboszlai Dominik is jelölt a Golden Boy-díjraSzoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályása is jelölt a Golden Boy-díjra, amelyet minden évben a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgó kap.
2020. 06. 12., 18:50Sport,versenyVilágsztárok is versenyeznek Fehérváron az idei Gyulai MemorialonAz augusztusi nemzeti ünnep előestéjén rendezik idén a Gyulai Memorialt. A világ legrangosabb atlétikai versenyei közé emelkedő esemény újra sztárokat hoz el a Bregyó-közi atlétikai centrumba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 01., 11:51
Sport,kosárlabdaA kapu helyett a gyűrűt választotta az Alba Fehérvár fiatal tehetsége, Lukács Norbert A világjárvány miatt kurtán-furcsán befejeződő hazai kosárlabda-bajnokság egyik üde színfoltja volt az Alba Fehérvár mindössze 19 esztendős játékosa, Lukács Norbert, aki a számok alapján a bajnokság legjobb fiataljának bizonyult.
2020. 05. 30., 10:57Sport,heti tornaHangolódj a nyárra ezzel az intenzív tízperces edzéssel! - Lendüljünk formába 19. részEzen a héten is izzasztó gyakorlatsorral készült Csernus-Lukács Edina edző, gyógytornász a Fehérvár Televízió tévétorna sorozatának újabb tízperces epizódjában.
2020. 05. 23., 12:50Sport,heti tornaLassú gyakorlatok, sok nyújtással - Lendüljünk formába 18. részÚjabb komplex, hatékony tízperces gyakorlatsort hoztunk - erre biztos, hogy érdemes időt szánni!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...