Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2021. 06. 22., 17:28
Sport,TestszobrászatFehérvári sikerek a rúd mellettA Rúdsport Magyar Bajnokság ugyan elmaradt, ám mégsem maradtak verseny – és érem – nélkül az N'JOY Sport & Rúdtánc Stúdió tagjai: megmérettették magukat a Pole Artistic Competition Hungary-n, ahol több dobogós helyezést sikerült elérniük.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 22., 10:59
Sport,fociPiros-fehér-zöldbe öltözik a Városháza a magyar válogatott meccséreNemzeti színű megvilágítást kap a Városháza kedden estétől csütörtökön reggelig Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2021. 06. 18., 16:01
Sport,fociKörúti hajnal reménye – kezdődik a foci-Eb a magyar válogatottnakA címvédő Portugália ellen játszik Budapesten a magyar válogatott a labdarúgó Európa-bajnokság kedd esti csoportmeccsén. Nagy feladat, és ilyenből lesz még kettő… Miben bízhatunk most, amikor nekünk a sztárjelöltünk is sérült, az ellenfeleknél meg túltengés van klasszisokból?
Kézilabdapályával bűvül a Zentai Úti Általános Iskola
2021. 06. 15., 16:02
Sport,iskolaKézilabdapályával bővül a Zentai úti Általános IskolaA Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával két kézilabdapálya épül jelenleg Székesfehérváron: az egyik a BCE campusa mellett, a másik pedig a Zentai Úti Iskola udvarán. Három hét múlva készül el a szabvány méretű pálya, ami az iskolai testnevelésórák mellett az utánpótlás edzéseinek ad majd helyet. ...
Súlyemelő Masters OB-t nyert a fehérvári edző - immár második alkalommal
2021. 06. 15., 09:11
Sport,TestszobrászatIsmét országos bajnok lett súlyemelésben a fehérvári edzőHat jó fogás, könnyed gyakorlatok – és ismét Súlyemelő Masters OB-t nyert Molnár Attila! A fehérvári edző 96 kg-ban indult el a versenyen, s 193 kg-os összetett eredménnyel immár másodszorra állhatott fel a dobogó legfelsőbb fokára (masters pályafutása során).
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 13., 20:09
Sport,kosárlabdaEzüstös szezont zártak az Alba fiataljaiAz Alba Fehérvár U20-as csapata ezüstérmes lett a korosztályos kosárlabda-bajnokság nyolcas döntőjében. A fináléban egy végletekig kiélezett mérkőzésen ezúttal a Körmend volt a jobb 65-60 arányban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 07., 10:34
Sport,futásKomoly mezőnnyel rajtolt el a jubileumi TESZ futás SzékesfehérváronÓriási érdeklődés övezte a 10. Tiszta, Egészséges Fehérvárért futóversenyt, amely hosszú idő után az egyik első városi sportesemény volt Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 05., 19:06
Sport,sportÉlmezőnyben az Alba FKC a fiatalok szerepeltetésébenHa megvizsgáljuk a 21 év alatti játékosok szereplését a közelmúltban befejeződött női kézilabda NB I-ben, egyértelműen kijelenthető: Az Alba FKC a legjobbak között van a fiatal magyar tehetségek szerepeltetése kapcsán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 01., 20:41
Sport,fociSzoboszlai nélkül, négy Vidi-játékossal az Eb-n a magyar válogatottJúnius 15-én játssza első mérkőzését a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon a labdarúgó válogatott. Marco Rossi szövetségi kapitány ma kihirdette a keretet, a legnagyobb név, Szoboszlai Dominik sérülése miatt kimaradt. Így is van a Főnixből induló fehérvári játékos a csapatban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 06. 01., 12:12
Sport,SzékesfehérvárLesz idén is TESZ-futás, ráadásul a jubileumi 10. alkalomA TESZ, vagyis a Tiszta, Egészséges Fehérvárért futóverseny szorosan kapcsolódik a környezetvédelem világnapjához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 05. 28., 12:56
Sport,fociLegyél ott Te is az U21-es labdarúgó-Európa-bajnokság székesfehérvári negyeddöntőjén és elődöntőjénA helyszínen lehet majd szurkolni, és már jegyek is kaphatóak nemcsak a székesfehérvári, a budapesti összecsapásokra is.
2021. 05. 26., 18:26Sport,foci„Félelmetes meccs lesz, ez egészen biztos” - Mi várható a szombati BL-döntőn?A múlt héten elhunyt Puhl Sándor, minden idők egyik legjobb bírója, a hétvégén pedig Bajnokok Ligája-döntőt rendeznek Portóban. A Fehérvár Televízió sportkibeszélőjében ezekről beszélgetett Hrutka Jánossal, Somos Ákossal és Horog Lászlóval a műsor házigazdája, Somos Zoltán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 05. 24., 16:13
Sport,sportFehérvár sportjában is édes az otthon?Otthon, édes otthon. Vajon Székesfehérvár csapatsportjaiban is így van? A MOL Fehérvár FC mellett az Alba FKC is már biztosan jobb idegenbeli mérleggel zárja a szezont, mint hazaival. Megvizsgáltuk, mekkora előny volt a 2020/2021-es szezonokban a fehérvári hazai pálya.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 05. 21., 20:39
Sport,fociGárdonyban készül a francia válogatott a foci Eb ideje alattA világbajnok kékek a Vital Hotel Nautisban laknak majd és a tervek szerint lesz nyílt edzésük is az Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidőközpontban.
2021. 05. 21., 18:57SportgyászA világ legjobb bírója mindenkivel megtalálta a közös hangotA magyar foci legendái között sok játékos mellett csak néhány játékvezető van. Puhl Sándor közéjük tartozik, korábbi Fejér megyei kollégája szerint elsősorban azért, mert egyénisége alkalmassá tette rá, hogy mindenki elfogadja a pályán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 05. 10., 16:25
Sport,rekordNikolics négy gólra Szabó József Vidi-rekordjátólA DVTK ellen 4-0-s győzelemmel zárta a 2020/2021-es szezont a MOL Fehérvár FC. A kieső diósgyőriek elleni sikerből két góllal vette ki a részét Nikolics Nemanja, aki már csak négy gólra van Szabó József klubrekordjától.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 05. 10., 14:57
Sport,jégkorongKevin Constantine lett a Fehérvár AV19 új vezetőedzőjeAz osztrák ligában szereplő székesfehérvári hokicsapat honlapja szerint a 62 éves szakember kettő plusz egy évre szóló megállapodást írt alá.
2021. 05. 07., 13:12Sport,sportMájus 14-ig várják a lakosság véleményét a Budapest-Balaton kerékpárút fehérvári szakaszárólMájusban kezdik el építeni a Budapest-Balaton kerékpáros útvonal – Székesfehérvár-Polgárdi közötti szakaszát, ami 15,7 km hosszú egybefüggő út elkészítését jelenti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 04. 20., 13:18
Sport,sportmajálisIdén is online lesz a sportmajális SzékesfehérváronA különféle online edzések és beszélgetések mellett olyan sportos kihívások is várnak május 1-jén a fehérváriakra, melyek a szabadban is teljesíthetőek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 04. 16., 13:15
Sport,táncPróbatermet keres Fehérvár legrégibb versenytánc egyesületeA versenytáncosok számára is elindultak a zárt kapus versenyek, a felkészülésben azonban óriási nehézségekkel kell szembenéznie városunk neves táncegyesületének.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 04. 05., 13:13
Sport,Alba FehérvárÉlesbe fordul az Alba szezonjaElőrelépett a hazai kosárlabda társadalom az egy évvel ezelőttihez képest: a tavaly félbeszakított alapszakaszt most be tudták fejezni a csapatok. Jön a kupadöntő és a rájátszás, az Alba Fehérvár számára startol a szezon igazán fontos és értékmérő szakasza.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!