Hírek
2020. 03. 23., 10:39Sport,heti tornaLendületes otthoni torna tíz percbenItt az ideje, hogy átmozgasd magad! Ha pedig több időd van, ezt a komplex tízperces edzésprogramot többször is végigcsinálhatod!
2020. 03. 14., 12:47Sport,heti tornaKézisúlyzós és talajon végzett gyakorlatok az egész test átmozgatásáraÚjabb tíz perces blokkot hoztunk, hogy otthon is bármikor nekiállhass egy jó kis hatékony edzésnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 07., 10:01
Sport,fociMég 22 gól kell Nikolicsnak, hogy a Vidi legjobb gólvágója legyenAz Egyesült Államokból hazatért csatár a Kaposvár ellen szerezte 88., majd a Puskás Akadémia ellen 89. bajnoki gólját a fehérvári klub mezében, még bőven megdöntheti a csúcstartó Szabó József 111 gólos rekordját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 22., 12:44
Sport,pályázatKi a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!Ismét meghirdeti rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata, a legjobb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák.
2020. 02. 21., 21:13Sport,heti tornaGyors és hatékony gyakorlatsor karra, hátra és combraMozduljatok velünk a héten is! Ezúttal a karok és a hát kerülnek fókuszba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 03., 10:50
Sport,kosárlabdaIsmét Rómába került a Szent István Kupa - Fehérváron küzdöttek a fiatal kosárlabda-tehetségek Az olasz Stellazzurra Rome megvédte elsőségét a székesfehérvári Szent István Kupa U16-os kosárlabdatornán, a római csapat mögött Kína lett a második, míg Irán a harmadik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 28., 16:33
Sport,kosárlabdaPikáns rangadókkal jön a Szent István Kupa - a világ legjobb U16-os kosárlabdázói FehérváronA világ legjobb U16-os kosárlabdázóinak teljesítményéből kaphatunk ízelítőt a január 30-án startoló Szent István Kupa 2020 meccsein, melyek között igazán éles rangadók is helyet kapnak, összecsap egy amerikai és egy iráni csapat is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 18., 13:31
Sport,sportA Mol Fehérvár és az AV 19 is a legnézettebb magyar csapatok közöttA MOL Fehérvár FC és a Hydro Fehérvár AV 19 is ott van a legnépesebb szurkolótáborral rendelkező magyar csapatok között, ráadásul a vidéki városok közül csak Székesfehérvár ad kettőt az első tízbe a meccsek tekintetében leglátogatottabbnak számító klubok ranglistáján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 07., 20:11
Sport,ingyenÍgy tudsz ingyen sportolni SzékesfehérváronHa komolyan gondoljuk a mozgást, akár a hét minden napjára találhatunk ingyenes sportolási lehetőséget Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 06., 13:33
Sport,kézilabdaHoltversenyben az Alba adja a legtöbb fiatal gólszerzőt a női kézilabda NBI-benEgy balul sikerült világverseny után érdemes megvizsgálni, mennyire bátran nyúlnak a női kézilabdacsapatok a fiatalokhoz. Jelentjük, Székesfehérvár az élen jár, holtversenyben az Alba FKC adja a legtöbb 20 év alatti gólszerzőt az NBI most futó szezonjában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 12. 31., 18:13
Sport,sportA Mad Dogs Fehérvár új kispályás bajnokaKiváló hangulatot és remek mérkőzéseket hozott a XX. Mindigvár Non-Stop Fehérvári Futball Fesztivál, a Mad Dogs szárnyalt és magabiztosan húzta be az elsőséget.
2019. 12. 23., 18:30Sport,Heti FittKarácsonyi Fekvenyomó bajnokságot rendeztek Fehérváron Több száz kilót emeltek meg jótékony céllal a Cutler Fehérvár edzőtermében december 21-én, szombaton. A Karácsonyi Fekvenyomó Kupán nők és férfiak egyaránt megmérettették erejüket.
2019. 12. 23., 13:35Sport,gálaVideón a fehérvári Orka SE karácsonyi szinkronúszó gálájaDecember nem telhet el Székesfehérváron az Orka SE szinkronúszóinak karácsonyi gálája nélkül. 2019-ben sem maradt el a hagyomány, aki lemaradt róla, most az egész gálát megtekintheti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 12. 21., 13:40
Sport,sportÍme az Év Sportolóinak listája, Kovács Saci a legjobb női öttusázóA Magyar Távirati Iroda felkérésére a hazai sportszövetségek 1964 óta választják meg sportáguk legjobbjait. Idén 55 szakszövetség ismerte el legjobbjait, a női öttusázók között a Volán Fehérvár kiválósága, Kovács Sarolta végzett az élen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 12. 04., 15:24
Sport,sportElső látásra beleszerettem a brazil jiu-jitsuba - interjú Romanek BencévelA fehérvári Romanek Bencét már fiatalkora óta vonzotta a küzdősportok világa. Tinédzser éveiben - egyel magasabb szintre kapcsolva - aikidózni kezdett, hogy aztán húszévesen a brazil jiu-jitsunál találja meg végül a számításait. Azóta több európai- és világbajnokságon is részt vett, legutóbb pedig A...
2019. 12. 02., 09:37Sport,sportÚjra Karácsonyi Gálára készülnek a fehérvári szinkronúszókMinden esztendő utolsó havának egyik leglátványosabb székesfehérvári sporteseménye az Orka SE szinkronúszóinak Karácsonyi Gálája. Idén sem marad el a látványos bemutató, december 14-én gyönyörködhetünk majd a kűrökben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 25., 13:21
Sport,fociFehérvári edzőcserét hozott a Magyar Labdarúgás Napja - FRISSÍTÉS: régi új edző a kispadon!Az Aranycsapat örökké emlékezetes 6-3-as londoni sikerére emlékezve minden év november 25. a Magyar Labdarúgás Napja. A MOL Fehérvár FC életében épp ez a nap hozott edzőcserét, távozott Marko Nikolics.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 23., 13:45
Sport,sportA Vidi nagyot javított, de van olyan fehérvári csapat, ahol csökkent a nézőszámA MOL Vidi, az Alba és az Alba FKC meccsein nőtt a nézők száma, de akad olyan fehérvári csapat, ahol minimálisan csökkent a meccsek látogatottsága a sportstatisztika.blog.hu kimutatása alapján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 18., 10:59
Sport,kézilabdaToborzó lesz az Alba Fehérvár KC-nél; így látják a sport és tanulás kapcsolatát a kézisekNagyszabású toborzót rendez az Alba Fehérvár KC, a klub ennek kapcsán az NBI-es keret játékosait kérte fel, meséljenek a kézilabdapályán tett kezdeti lépéseikről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 09., 11:40
Sport,sportMásodszor mentett életet a játékvezetőValljuk be, a meccseken a játékvezető szinte soha nem válhat hőssé. Závotka Csongor azonban már másodszor igazolta, hogy ez igenis lehetséges, mindkétszer emberi életet mentett a zöld gyepen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 11. 05., 19:36
Sport,fociDisztl Péterrel nosztalgiáztunk az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzése apropójánNovember 15-én adják át az új Puskás Ferenc Stadiont, a nyitómérkőzésen pedig nem kisebb csapattal méri össze erejét a magyar férfi labdarúgó-válogatott, mint Uruguay klasszisokból álló legénységével. Hogy felidézzük a stadionban lejátszott egykori meccseket, a Videoton legendás kapusával, Disztl Pé...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!