Hírek
2019. 09. 28., 12:55Sport,Heti FittÍgy kezdjük újra az edzéseket! - Öt alapgyakorlatHa kihagytunk hosszabb-rövidebb időt, vagy épp most határoztuk el, hogy rendszeres edzésekbe kezdünk, különösen fontos, hogy megtanuljuk az alapvető gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy sérülésmentesen kivitelezzük őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 09. 23., 23:10
Sport,fociA fehérvári Zsóri Dániel nyerte a FIFA Puskás-díjatSzeptember 23-án tartották meg a milánói Scalában a 2019-es FIFA-gálát, amely során a MOL Fehérvár FC labdarúgója, a tizennyolc éves Zsóri Dániel nyerte meg a legszebb gólért járó elismerést, a FIFA Puskás Ferenc-díjat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 18., 12:53
Sport,búcsúViszlát, Gabi bácsi! Elhunyt Horváth Gábor, a Vidi UEFA-kupa-döntős csapatának legendájaSzékesfehérvár egy újabb legendával lett szegényebb.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 12:58
Sport,sportVisszatértek a fehérvári szurkolókÉrdekes összeállítással rukkolt ki a sportstatisztika.blog.hu, mely a 2011/2012-es szezontól kezdve egészen a legutóbbi idényig összesítette a fehérvári élvonalbeli csapatok nézőszámait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 13., 15:04
Sport,Portré"Akár még katona is lehet belőlem" – beszélgetés Demeter Bence fehérvári öttusázóvalKisfiúként még nem öttusáról és olimpiáról álmodott, inkább az autók és a gokartok foglalkoztatták. Most a sport a mindene, és nem tartja kizártnak, hogy még a 2024-es olimpiát is megcélozza. A távlatokat illetően is őriz bőven terveket a tarsolyában, ezekről is beszélgettünk Demeter Bencével.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 12., 12:48
Sport,sportFehérvári indulók a Budapest–BamakónTegyük őszintén szívünkre a kezünket, s valljuk be bátran: legalább egyszer életünkben mindannyian elgondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne nekivágni életünk nagy kalandjának! Van, akinél ez sebességet, felfedezést, varázslatos tájakat és homokdűnéket jelent. Nekik találták ki a Budapest–Bamakót. A ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 07., 13:55
Sport,fociElkészült Magyarország futballtérképeMinden osztályban megkezdődött a 2019/2020-as labdarúgó idény, a kieső-feljutó csapatokkal pedig elkészült Magyarország frissített focitérképe, amely a három legmagasabb osztály csapatait mutatja be.
2019. 09. 03., 19:02Sport,fociFehérvári focista a Puskás-díj finalistái közöttTovább folytatódik az álom, ugyanis beválasztották az immáron a MOL Fehérvár FC színeiben futballozó Zsóri Dániel csodaszép ollózós gólját a FIFA Puskás Ferenc-díj legjobb három találata közé. Innentől a legendákból álló bizottság kezében a sorsa, akik szeptember 23-án hirdetnek győztest. Szurkolunk...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 02., 16:31
Sport,sportKözel félszáz tokiói kvótát gyűjtöttek eddig a magyar sportolókTizenegy hónap múlva már javában zajlik a XXXII. nyári olimpia Tokióban. A kvóták szépen gyűlnek, a magyar sportolók eddig negyvenhat indulási jogot gyűjtöttek be, a java pedig még most jön.
2019. 08. 29., 15:05Sport,sportKatonákkal edzettek a fehérvári hokisokNem mindennapi száraz edzésen vett részt a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A jégkorongosok a honvédségi gyakorlópályán tették próbára erejüket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 29., 11:06
Sport,PortréTiber Laca hetvenévesHetvenedik születésnapján köszöntjük Tiber Lászlót, a Videoton egykori kiváló válogatott labdarúgóját. A futballrajongók kedvenc Lacája az ünnepen pályafutása tanulságairól, családjáról, barátairól, sikereiről, örömeiről, szomorúságairól osztja meg gondolatait olvasóinkkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 22., 17:19
Sport,interjúTestépítő-világbajnokságra készül a székesfehérvári Gazdag KittiGazdag Kitti miután meghódította a 2018-as Superbodyt, tovább akarta folytatni nyerő szériáját, teljes erőbedobással célozta meg a tavaszi versenyszezont. Igen ám, de az egészsége közbeszólt, így rövid pihenő után jelenleg már az őszi etapra készül, amely során novemberi testépítő-világbajnokságon i...
2019. 08. 20., 17:02Sport,fociA FIFA történetében először magyar találatra is szavazhattok a Puskás-díj tíz legszebb gólja közöttÚgy néz ki, hogy a magyarok ismételten egyre nagyobb hírnevet szereznek maguknak a futball világában: a 2016-os eb-re való kijutás (majd a csoport megnyerése) után a 2020-as eb selejtezőin aratott győzelmektől volt hangos a sajtó, most pedig kisebb csodával felérően magyar játékost is neveztek a FIF...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 19., 19:28
Sport,kosárlabdaTeljes kerettel készül az Alba kosárcsapataAlaposan átalakult nyáron az Alba Fehérvár, a kosárlabdacsapat megújult kerettel és szakmai stábbal készül a 2019/2020-as szezonra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 08. 12., 19:16
Sport,PortréCzettl Andi négy életeAnya, vállalkozó, edző, pedagógus – ha címkézni akarnék, elsősorban ezeket aggatnám az Alba Triatlon Egyesület alapító tagjára. Valaha élsportolónak készült, aztán gyógypedagógiát tanult, ami végül csak huszonöt év elteltével vált hivatásává. Azt mondja, túl van egy teljes életszakaszon, és negyvené...
2019. 07. 29., 17:40Sport,VidiVisszaköltözhet a Vidi: a MOL Aréna Sóstóban kezdi a bajnokságotA klub közleményben tudatta: az elmúlt hetek megfeszített munkájának köszönhetően Székesfehérvár Önkormányzatától és a szakhatóságoktól olyan írásos biztosítékokat kaptak, amelyek alapján labdarúgó-mérkőzéseket rendezhetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 27., 15:23
Sport,FEZENAlbások a FEZEN-enAz Alba Fehérvár kosarasai és az Alba FKC női kézilabdázói is kilátogattak a FEZEN-re, a szurkolók a Reaktiválóban találkozhattak kedvenceikkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 07. 13., 14:56
Sport,kézilabdaAz Alba új francia játékosai már most imádják FehérvártÁtalakult kerettel vágott neki a felkészülésnek az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata, amely a nemzetközi szereplést jelentő helyeket célozza meg a 2019/2020-as szezonban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 06. 28., 10:58
Sport,fejlesztésÍgy bővítik a fehérvári uszodátA polgármester legutóbbi Facebook-fogadóóráján merült fel a kérdés, hogy megújul-e az uszoda, és ha igen, milyen fejlesztések várhatók. A válaszból kiderült, hogy folyamatban van az uszoda bővítésének tervezése, melynek részeként egy teljesen megújult szauna- és wellnessrészleg kerül majd kialakítás...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 06. 17., 12:42
Sport,sportGyulai István Memorial: világsztárok sora érkezik SzékesfehérvárraAlakul a 2019-es Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj mezőnye, idén is a nemzetközi atlétika krémje látogat el Fehérvárra.
2019. 06. 13., 10:48Sport,Tour de HongrieÍgy készülnek a fehérváriak a Tour de Hongrie városi szakaszáraA Széna Téri Általános Iskola diákjai és a Városgondnokság különleges, a versenyközvetítés légi felvételein majd jól látható hahstag Székesfehérvár felirattal készül a vasárnapi befutóra, de lesznek szabadtéri spinning edzések és táncos előadások is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...