Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 09., 16:41
Sport,sportNekifutunk a Balatonnak!Május 11-én, szombaton kora reggel kezdődik a XIII. Ultrabalaton, a magyar tengert kerülő, hangulatában semmi mással össze nem hasonlítható nagy futóesemény. A tizenháromezer induló között ott lesznek a Fehérvár Médiacentrum váltójának tagjai is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 06., 19:06
Sport,beruházásAlapkőletétellel indult Fehérvár új sportcsarnokának építéseHárom szakosztály találhat új otthonra a Corvinus Egyetem területén felépülő új sportcsarnokban, mely nemzetközi mérkőzések és különböző rendezvények otthonául is szolgálhat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 04., 15:16
Sport,sportÖtéves az Arakocska, Székesfehérvár népszerű óvodás és kisiskolás atlétikai foglalkozásaÖt esztendeje pattant ki Babos Rita fejéből az óvodások és kisiskolások atlétikai foglalkozása, mely mára az egyik legnépszerűbb foglalkozássá vált a kicsik körében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 30., 17:50
Sport,sportmajálisPanorámabusszal is mehetünk a Sportmajálisra FehérváronEgyelőre úgy tűnik, hogy az égiek velünk vannak, és szerdán nem várható eső, annál inkább napsütés, így akár Székesfehérvár cabrio panorámabuszával is mehetünk majálisozni a MOL Aréna Sóstóhoz.
2019. 04. 30., 15:15Sport,sportA fehérvári háromkirályok kiütéssel diadalmaskodtak a Magyar Ring Profi Ökölvívó GálánA hétvégén püfölésektől volt hangos a Csónakázó-tó partja, ugyanis a Felix Promotion International égisze alatt lebonyolított Magyar Ring Profi Ökölvívó Gálán többek között három fehérvári fiatal is megmérettette magát. Kiliti Tamás, Márton Balázs és Hegyi Barnabás is győztesként hagyta el a ringet,...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 29., 17:01
Sport,sportSzerdán rajtol az öttusázók fehérvári világkupaversenyeTizenkét fehérvári versenyző is ott lesz az esztendő harmadik világkupaversenyén, amelynek május 1. és 5. között Székesfehérvár ad otthont.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 27., 15:18
Sport,élsportFél évszázados hátrányban vannak a doppingellenőrökA fenti, elég merész megállapítást nem akárki jegyzi, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség korábbi főigazgatója nincs hízelgő véleménnyel a doppingellenőrzések hatékonyságáról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 25., 15:58
Sport,PortréHatvanéves lett a Videoton legendás focistája, Horváth GáborAkinek piros-kék a színe és a szíve, egyben futballrajongó, az ünnepel a napokban: Horváth Gábort, azaz Perást, a Videoton labdarúgó-együttesének legendáját hatvanadik születésnapján köszöntjük.
2019. 04. 19., 16:11Sport,Heti FittA közösségi futás alapjaiMéghogy a futás magányos sport! A közösségi futás egyre népszerűbb Székesfehérváron is. A nagy társaságban futók között vannak kezdők, haladók és rutinosak is, de a lényeg úgysem az, hogy ki milyen gyorsan teljesíti a távot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 15., 11:55
Sport,kézilabdaFehérvár? Nem más ember lettem itt, hanem kicsit többAz Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának kapusa, Györkös Rebeka úgy érzi, kiváló döntést hozott, amikor Fehérvárra szerződött. Mindezt teljesítményével is igyekszik igazolni.
2019. 04. 13., 15:36Sport,Heti FittElőször rendeztek erőemelő bajnokságot FehérváronElőször, ám valószínűleg nem utoljára rendeztek erőemelő bajnokságot Székesfehérváron. A Cutler Fehérvár szervezte a kétnapos bajnokságot, de könnyen előfordulhat, hogy a következő verseny már egy nappal hosszabb lesz.
2019. 04. 06., 09:37Sport,Heti FittRubint Réka: Az egészség nem minden, de nélküle minden semmiTeljesen mindegy, hogy valaki hány éves, az életmódváltást sosem késő elkezdeni - vallja Rubint Réka. Talán ezért is telt csordultig a terem a múlt heti Mozdulj, Fehérvár!-on a fitneszedző órájára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 04. 01., 14:51
Sport,valóságshowKosárpályán az Exatlon fehérvári versenyzőjeAz Alba Fehérvár Sopron elleni mérkőzésén a TV2 Exatlon című műsorának fehérvári versenyzője, Rozs Gergely Bence végezte el az ünnepélyes kezdődobást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 25., 09:52
Sport,emlékA kisebbikVannak olyan események a világ folyásában, amikre hosszú évek múlva is emlékszik az ember, hogy mit csinált éppen akkor. 2009-ben egy márciusi reggel pont ilyen volt. Egy háromszavas smsre ébredtem.
2019. 03. 22., 20:35Sport,Heti FittMárcius 23.: ez lesz Székesfehérvár legfittebb napja - Mozdulj, Fehérvár!Másodszor is Mozdulj, Fehérvár!, de először a MOL Aréna Sóstóban. A legfontosabb hívószavak: Rubint Réka, Katus Attila, Czanik Balázs, spinracing, jógaterem, egészséges életmód tanácsadás és rock 'n' roll futás. Kezdés szombat reggel kilenckor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 19., 14:13
SportgyászElment az ember, aki egy országgal kedveltette meg az amerikai focitTegnap reggel meghalt az ország egyik legelismertebb televíziós szakembere. A 71 éves politikai újságírót pályafutása alatt többek között Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima Díjjal is kitüntették, de erről valószínűleg fogalma sincs annak a több százezer embernek, akikkel közvetve ugyan, de egy...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 16., 14:02
Sport,elismerésMagas rangú kitüntetésben részesült a fehérvári birkózó legendaA Honvéd Szondi SE egykori kiváló birkózója, az 1980-as moszkvai olimpián ezüstérmes Rácz Lajost március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából tüntették ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 03. 15., 17:56
Sport,Heti FittMásodszor is Mozdulj, Fehérvár!A sport szerelmeseit és a kezdőket egyaránt várják március 23-án a második Mozdulj, Fehérvár! programjaira. A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva idén már két szinten és kétezer négyzetméteren várják a sportolni vágyókat a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpontban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 03. 12., 15:54
Sport,Tour de HongrieSzékesfehérváron zárul a Tour de HongrieA legnagyobb magyar kerékpárverseny június 11-én Siófokon rajtol majd. Székesfehérvár ötödször lesz rajt vagy célhelyszín a Tour de Hongrie történetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 03. 09., 13:28
Sport,jótékonyságJótékony célt szolgál az I. Alba Sport Est bevételeAz Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapatának közös rendezvényén befolyt bevételt a fehérvári kórház egyik alapítványához juttatták el.
2019. 03. 08., 19:29Sport,Heti FittIngyenes edzésekkel várják a látássérülteket FehérváronEgy éven keresztül ingyenes edzéseket tartanak a fecskeparti Cutler-Gym Functional teremben látássérülteknek. A Takács Péter által vezetett spin-racing órák biztonságosak és egyben hatékonyak is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!