Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 08., 19:34
Sport,VidiMagyar edző a Vidi kispadján, Márton a befutó2016, Horváth Ferenc távozása óta először lesz magyar vezetőedzője a MOL Fehérvárnak. A nemrég véget ért szezonban Zalaegerszegen dolgozó Márton Gábor ülhet a kispadra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 08., 11:20
Sport,gyógyulásFehérváron edz a rákból gyógyuló válogatott kosarasPattog a labda a fehérvári MKOSZ-csarnokban, a női kosárlabda-válogatott készül az őszi feladatokra. A kerethez csatlakozott Gereben Lívia, aki minden kemény meccsnél nagyobb küzdelemben áll éppen nyerésre: leukémiából gyógyul.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 06., 16:27
Sport,fociKirúgták Carrillót, Zalaegerszegről érkezik a Vidi új edzője?A MOL Fehérvár szerződést bontott katalán vezetőedzőjével. Joan Carrillo tavaly november óta ült a fehérvári padon, utódja pedig sajtóértesülések szerint Márton Gábor, a ZTE edzője lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 04., 18:55
Sport,röplabdaStrandröplabda tornával és komoly felkészüléssel edz a MÁV Előre a röpis szezonraA járvány miatt kurtán-furcsán fejeződött be a röplabda idény is, a MÁV Előrénél azonban már csak a név miatt is előre tekintenek. A gyermekek és a két felnőttcsapat versenyeztetése biztosított, ráadásul még egy remek strandröpitornát is rendez a klub nyáron Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 29., 14:48
Sport,fociNagyító alatt a MOL Fehérvár FC legutóbbi tíz szezonjaA megszerezhető pontok 68%-t tudta begyűjteni a fehérvári csapat a most befejeződött szezonban, ez most kevés volt a bajnoki címhez. A legutóbbi tíz kiírásban már a hatodik ezüstérmet szerezték meg a piros-kékek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 27., 12:56
Sport,sportVisszatértek a régi kerékvágásba a fehérvári kézis tehetségekA járvány miatt hozott korlátozások után, még a nyári szünet előtt visszatértek a pályára az Alba Fehérvár KC utánpótlás csapatai, míg a fiatalok edzettek, a klub remek nyári tábort rendezett a sportág iránt érdeklődő gyermekeknek.
2020. 06. 24., 19:29Sport,fociA városházán köszöntötték Juhász Rolandot és Vinícius PaulótCser-Palkovics András polgármester a városházán köszöntötte a visszavonuló Juhász Rolandot és a Vidiből eligazoló Vinícius Paulót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 22., 13:09
Sport,sportBátran és egészségesen - e mottó jegyében dolgoznak a fehérvári bokszolókUgyan a Varkocs György Boksz Club és az Arnold Boxing Team versenyzői idén lemaradtak a korosztályos világ- és Európa-bajnokságokon való részvételről, a fiatal bunyósok nem csüggednek, kemény dolgoznak és várják, mikor léphetnek újra ringbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 16., 08:12
Sport,sportA székesfehérvári Szoboszlai Dominik is jelölt a Golden Boy-díjraSzoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályása is jelölt a Golden Boy-díjra, amelyet minden évben a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgó kap.
2020. 06. 12., 18:50Sport,versenyVilágsztárok is versenyeznek Fehérváron az idei Gyulai MemorialonAz augusztusi nemzeti ünnep előestéjén rendezik idén a Gyulai Memorialt. A világ legrangosabb atlétikai versenyei közé emelkedő esemény újra sztárokat hoz el a Bregyó-közi atlétikai centrumba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 01., 11:51
Sport,kosárlabdaA kapu helyett a gyűrűt választotta az Alba Fehérvár fiatal tehetsége, Lukács Norbert A világjárvány miatt kurtán-furcsán befejeződő hazai kosárlabda-bajnokság egyik üde színfoltja volt az Alba Fehérvár mindössze 19 esztendős játékosa, Lukács Norbert, aki a számok alapján a bajnokság legjobb fiataljának bizonyult.
2020. 05. 30., 10:57Sport,heti tornaHangolódj a nyárra ezzel az intenzív tízperces edzéssel! - Lendüljünk formába 19. részEzen a héten is izzasztó gyakorlatsorral készült Csernus-Lukács Edina edző, gyógytornász a Fehérvár Televízió tévétorna sorozatának újabb tízperces epizódjában.
2020. 05. 23., 12:50Sport,heti tornaLassú gyakorlatok, sok nyújtással - Lendüljünk formába 18. részÚjabb komplex, hatékony tízperces gyakorlatsort hoztunk - erre biztos, hogy érdemes időt szánni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2020. 05. 22., 14:50
Sport,nosztalgiaMájus 22., a fehérvári kupadöntők napja - Nézzük újra Vidi és a Cornexi kupasikereit1985: A Vidi legyőzi Madridban a Real csapatát az UEFA Kupa döntőjének visszavágóján. 2005: A Cornexi megnyeri a női kézilabdázók EHF Kupáját. Mi a közös bennük? Mindkét elsöprő fehérvári sikerre május 22-én került sor. ideje visszanézni a fantasztikus pillanatokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 16., 13:01
Sport,kézilabdaA szezon legifjabb élvonalbeli gólszerzőjeként villantotta meg tehetségét az Alba FKC beállójaA koronavírus-járvány miatt kurtán-furcsán ért véget több sportág hazai bajnoksága. Ezalól a női kézilabda-bajnokság sem volt kivétel, ahol a 2019/2020-as szezon legifjabb gólszerzőjét az Alba FKC adta a 16. születésnapját tavaly novemberben ünneplő Dubán Nikolett személyében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 15., 15:08
Sport,sportSomos Ákos sportriporter túllépett egy határtA home office-ba kényszerülő sportriporter az elmaradó mérkőzések helyett ismert irodalmi műveket közvetít, és ezzel új műfajt teremtett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 14., 11:37
Sport,futásMikor futhatunk nagy versenyen?A nagy futóversenyek nemcsak sportélményt adnak a résztvevőknek, hanem valóságos iparággá válva komoly gazdasági bevételt is jelentenek. Idén ezeket sem lehet megrendezni a megszokott tavaszi és nyári időpontokban, de talán még bepótolhatók lesznek. A Cerbona Fehérvár Félmaraton is későbbre kerül.
2020. 04. 24., 20:20Sport,heti tornaFormás has, karcsú derék - Lendüljünk formába 13. részEzen a héten az intenzív tíz perces torna segítségével a formás hasért dolgozhatunk.
2020. 04. 11., 19:50Sport,öttusaVicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthonMit csinál a világjárvány ideje alatt egy öttusázó? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem unatkozik, és még egy kis szórakozásra is marad ideje. A fehérvári Kovács Sarolta és 15 társa vicces karanténvideót készített az öttusás home office-ról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 17:29
Sport,sportKülönleges versenyautón dolgoznak egy fehérvári műhelybenÚjabb nagy fába vágta a fejszéjét Auszmann Gyula. A fehérvári autóversenyző újabb versenyautót épít, a garázsban már több mint félkész állapotban van egy több mint negyvenéves Polonéz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 04., 19:02
Sport,koronavírusLassan időcsapdába kerül a fehérvári foci és kézilabdaÖnhibáján kívül, tegyük hozzá gyorsan. A játékosok otthon edzenek, a szövetségek egyenlőre nem fújják le a koronavírus miatt félbeszakadt bajnokságokat. Kérdés, meddig lehet, meddig érdemes várni ezzel?
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!