7 évnél régebbi cikk

Még több amerikai foci lesz az fmc.hu-n
·Sportamerikai foci·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaMég több amerikai foci lesz az fmc.hu-n
·Sportamerikai foci·Utolsó frissítés: undefined

Meg a Fehérvár Médiacentrum összes felületén is (Fehérvár TV, Vörösmarty Rádió, FehérVár Magazin, szekesfehervar.hu). Kedden délelőtt ugyanis együttműködési megállapodást kötött egymással a médiacentrum és a Fehérvár Enthroners amerikai foci csapata.

Azoknak, akik nem láttak még élőben amerikai foci mérkőzést, a sportág legjobb reklámja volt az idei Super Bowl, ami azon túl, hogy vitathatatlanul a legjobb nagydöntő volt, simán pályázhatna a minden idők legjobb sporteseménye/sportmérkőzése címre is. A New England Patriots és az Atlanta Falcons meccsén rengeteg, addig örökérvényűnek vélt rekord megdőlt, és ez lett az a Super Bowl, amiről valóban évek múlva is még beszélnek majd az emberek.

Székesfehérváron ugyan még nem Tom Brady vagy Matt Ryan az irányító, és nem is Julian Edelman vagy James White kapkodja el a labdákat, de az úton már rajta vagyunk. Kedd délelőtt óta pedig még jobban: az egy dolog, hogy a First Field - nevéhez hűen - Magyarország első, direkt amerikai focira épített (átalakított) pályája, de most már az is biztos, hogy hivatalos médiafelületei is lesznek a Fehérvár Enthroners csapatának. A Koronázók együttműködési megállapodást kötöttek ugyanis a Fehérvár Médiacentrummal, melynek értelmében a médiacentrum felületei (Fehérvár Televízió, Vörösmarty Rádió, FehérVár Magazin, fmc.hu, szekesfehervar.hu) még több figyelmet szentelnek a csapatnak. 

A megállapodást Márkus Péter, az Enthroners elnöke és Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója írta alá a Hiemer-házban.

Kezdésnek például rögtön a jövő héten már jegyeket lehet nyerni a következő mérkőzésre a Vörösmarty Rádióban, illetve az is biztos, hogy a március végén esedékes szlovéniai edzőtáborban is ott lesz a csapattal a médiacentrum stábja.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek