7 évnél régebbi cikk

Egyetemista vagy és van egy jó ötleted? Most nyerhetsz egymilliót
Fehérvár Médiacentrum fotójaEgyetemista vagy és van egy jó ötleted? Most nyerhetsz egymilliót

Ha olyan egyetemista vagy, aki szeret túrázni, és némi programozói ismerettel is rendelkezik, ezt a pályázatot neked találták ki! Egymillió forintot is nyerhetsz, ha te találod ki a legjobb erdőjáró applikációt.

Egymillió forintot is nyerhetsz az Észak Magyarországi Informatikai Klaszter és a Földművelésügyi Minisztérium versenyén, persze csak ha egy felsőoktatási intézmény hallgatója vagy, illetve alternatív programozó képzésben veszel részt. A feladat kezdő fejlesztőknek sem túl bonyolult: egy olyan erdőjáró mobil appot kell megszerkeszteni, ami bárkinek kedvet hozhat egy kis erdei túrához.

Elsősorban koncepció szinten kell kidolgozni az ötletet, amit március 15-ig az erdojaro@infoklaszter.hu email címre kell elküldeni. A beérkezett pályaművek közül választják ki a nyertest, akinek három hónapja lesz megszerkeszteni, és feltölteni Google Play-re a működő alkalmazást. 

Az sem gáz, ha nem vagy annyira ügyes az appok terén, vagy ha az egyik barátod kreatívabb, mert akár párban is nevezhettek- de csak ha mind a kettőtöknek felsőoktatási jogviszonya van.

Túl sok kötöttség nincs, a lényeg az, hogy a Északerdő Zrt. által kezelt erdőkben is működjön az applikáció, mert ott lesz az első éles bevetés.

Bővebb információért és a regisztrációs űrlapért kattints ide.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek