6 évnél régebbi cikk

Technikai okok miatt később nyit az Aba-Novák kiállítás
Fehérvár Médiacentrum fotójaTechnikai okok miatt később nyit az Aba-Novák kiállítás

Az eredetileg tervezett június 16-a helyett bizonytalan időre elhalasztották a Csók István Képtárban az Aba-Novák Vilmos kiállítást.

 Ahogy korábban meg is írtuk, hetek óta folynak a nagyértékű, részben magángyűjteményekből származó alkotások egész sorát felvonultató Színek és színek megint kiállítás előkészületei, amely Aba-Novák Vilmos munkáiból ad válogatást a látogatóknak. A Szent István Király Múzeum igazgatója, Kulcsár Mihály azonban ma arról tájékoztatott, hogy technikai okok miatt a tárlat megnyitására a tervezettnél később kerül sor. 

Több országos jelentőségű nagy kiállítást szervez idén a Szent István Király Múzeum. Ezek egyike az az Aba-Novák Vilmos alkotásaiból rendezett tárlat, amely áttekintő válogatást ad a Székesfehérváron több nagyméretű seccójáról ismert festőművész pályájáról. A kiállításnak otthont adó Csók István Képtárban számos, közgyűjteményekből és magángyűjtőktől származó alkotást tárnak majd a látogatók elé, és természetesen a Magyar-francia történelmi kapcsolatok pannó adja mindennek a hátterét. A kiállítás természetesen mindenképpen hamarosan megvalósul, a pontos időpontról hamarosan tájékoztatják majd a nyilvánosságot.

Forrás: ÖKK

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek