6 évnél régebbi cikk

Fehérvári dugók: Szent Vendel utca–Móri út kereszteződés
·Közlekedésfehérvári dugók·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvári dugók: Szent Vendel utca–Móri út kereszteződés
·Közlekedésfehérvári dugók·Utolsó frissítés: undefined

A nyomába sem ér a rómainak, a New York-inak, de még csak a budapestinek se, attól még bosszantó. A fehérvári dugók kevés helyen ütik fel a fejüket, de ott aztán nagyon. Kis város, kis dugó, nagy méreg – ezúttal a Szent Vendel utca és a Móri út kereszteződésében.

Arra gondoltunk, hogy mivel amúgy sem szeretünk sokáig aludni, és mi lehetne annál jobb program kora reggel, mint a dugóban ácsorgás, ezért felkeressük Székesfehérvár leginkább beduguló helyeit. Anyázás és idegeskedés nélkül végigálljuk a sort, hogy neked már ne kelljen, vagy ha mégis beszorulsz egy-egy helyre, akkor tudd, hogy nagyjából hány perc alatt jutsz át a soron. 

A sorozat első részében nem kellett messzire autóznunk, mert a szerkesztőségtől légvonalban néhány tíz méterre, a város egyik legveszélyesebb(nek tűnő) kereszteződésén nem olyan egyszerű átkelni. A Szent Vendel utca és a Móri út találkozása ezért a reggeli és délutáni csúcsban a volán mögött unottan maguk elé bámuló vagy puffogó emberek egyik legfontosabb gyűjtőhelye. 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek