18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
5 évnél régebbi cikk

Húsz éve indult a Szex és New York - felismered még a szereplőket?
Fehérvár Médiacentrum fotója
timesquaregossip.com
Húsz éve indult a Szex és New York - felismered még a szereplőket?

Éppen két évtizede, 1998. június 6-án került először képernyőre a négy New York-i szingli életét bemutató, korszakalkotó sorozat, a Szex és New York.

1998. és 2004. között hat évadon és két mozifilmen át követhettünk nyomon Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha kalandjait a női önismeret és pasivadászat terén a felhőkarcolók dzsungelében. A manhattani legendát azóta folyamatosan életben tartották az alkotók: bár az utolsó évad tizennégy éve véget ért, azóta két mozifilm is készült (harmadik úgy tűnik nem lesz.) Bár több külön cikket lehetne szentelni annak, hogy miért hiúsult meg a nagy elánnal tervezett következő mozifilm, hiszen tele az Internet Kim Katrall és Sarah Jessica Parker háborúskodásának híreivel, de ezt most inkább hagyjuk.

Legyen a 20 éves évforduló a nosztalgiáé, azok számára, akik szerették, szeretik a sorozatot és a karaktereket:

Nézzük meg, hogy is néznek ki mostanában a Szex és New York szereplői. Néhányukra ugyanis alig lehet ráismerni! Kezdjük is a pasikkal, akikről úgyis kevesebbet hallani, mint a négy főszereplőről.

Chris Noth/Mr. Big (John James Preston)
Csöppet sokkoló ez a felvétel: hol van már az elsöprően sármos Mr. Big? Chris Noth egyébként a sorozat óta leginkább a Férjem védelmében évadaiban nyújtott még a magyar nézők számára emlékezetes alakítást, jelenleg pedig a Gone című zsaruszériában játszik a Döglött aktákból ismert Dany Pino partnereként.

John Corbett/Aiden
A Szex és New York előtt már a Miért éppen Alaszka? epizódjaiban is a szívünkhöz nőtt a szinte mindig jóságos mackót alakító John Corbett, akit legutóbb a Bazi nagy görög lagzi folytatásában láthattunk a mozivásznon. Ott Nia Vardalossal, a való életben Bo Derek színésznővel él 15 éve boldogságban.

David Eigenberg/Steve Brady
Az ártatlan kisfiús kisugárzás már a múlté, de David Eigenberg szerencsére nem tűnt el a nézők szeme elől: már a nyolcadik évadánál jár a Lángoló Chicago című sorozat, ahol hős tűzoltóként láthatjuk viszont.

Evan Handler/Harry Goldenblatt
A Szex és New York kedves Harry figurájához képest merőben más karakterként tért vissza Evan Handler az X-aktákból ismert David Duchovny oldalán a Kaliforgiában. Jó sorozat, tényleg, de ha továbbra is szeretni akarod Harryt, inkább ne nézd meg!

Jason Lewis/Smith Jerrod
A 46 éves színész az elmúlt nyolc évben, mióta bemutatták a második Szex és New York mozifilmet, inkább csak kisebb amerikai tévéfilmekben tűnik fel. Neki valószínűleg nem lenne ellenére a folytatás, ezért is igyekszik mindig nagyon diplomatikusan nyilatkozni ebben a témában.

Willie Garson/Stanford Blatch
Túl nagy filmes karriert azóta nem futott be a Carrie meleg jóbarátját alakító színész. Annyit tudni róla, hogy a valóságban hetero, és a magánéletét féltve óvja a kíváncsi szemek elől. Az egyetlen amit nyilvánosságra hozott, az 2010-ben a fia, Nathan örökbefogadása volt.

Kristin Davis/Charlotte York - Goldenblatt
Ahogy a sorozatban, a való életben is nagyon fontos számára az anyaság, és szintén az örökbefogadás mellett döntött. 2011-ben egy kislány, néhány hete, 2018. májusában pedig egy kisfiú lett ily módon a gyermeke.

Sarah Jessica Parker/Carrie Bradshaw
A sorozat abszolút főszereplőjének karrierje azóta is töretlen. Rendszeresen felbukkan a mozivásznon, és legújabb HBO-s sorozata, a Válás is felülmúlta a hozzá fűzött reményeket. Ebben a szerepben elvált, kétgyermekes anyaként új oldaláról mutatkozik be, és jól csinálja. Ráadásul ahogy nemrég mi is megírtuk, saját esküvői ruhakollekciót is tervezett.

Cynthia Nixon/Miranda Hobbs
Ősszel New York kormányzójának posztjáért indul - és nem, ez nem a legújabb sorozatszerepe. A színésznő valóban politikai pályával próbálkozik. Hosszú évek óta aktívan hallatja a hangját a számára, és a családja számára fontos kérdésekben, és szívén viseli a New York-i emberek mindennapi problémáit. Metróval közlekedik, gyerekeit állami iskolába járatja, és nem tartja magát az elit részének. Nem az a Hollywood-i sztáralkat, ugye? Kíváncsian várjuk, mire megy az új szerepben!

Kim Cattrall/Samantha Jones
A Szex és New York hozta meg számára a világsikert, Samantha Jones szerepéből azóta sem sikerült kibújnia. A mindig stílusos színésznő több mint negyven éve áll a kamerák előtt, sőt, még tanácsadó könyvet is írt fiatal lányok számára, hogyan vigyázhatnak legjobban a külsejükre és a lelkükre. Saját gyermeke azonban sosem született, többek között ez is az egyik dolog, amit a sorozat számlájára ír...

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de lehet, hogy jobb, ha a Szex és New York megmarad olyannak, amilyennek eddig megszerettük, és nem erőltetik már a folytatást. A cipőmániás szingli és szókimondó barátnőinek szerepe már nem biztos, hogy jól állna ezeknek a hölgyeknek..

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek