Partly cloudy23 °C
2019. július 17. szerda Endre, Elek
Menü

Folytatódik a Berényi út felújítása - Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát

Folytatódik a Berényi út felújítása - Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát
Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát (Fotó: Horváth Reni)

Augusztus 23-án, csütörtökön reggeltől teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát, a Berényi út felújításának második üteme miatt.

A Berényi út Vértanú utca és Virág Benedek utca közötti szakaszának felújítása a Cserkész utca és Mikszáth Kálmán utca közötti járda átépítésével elkezdődött.

Elsőként a Mikszáth Kálmán utcai ágon történik munkavégzés, azaz a közművek, valamint az út és a járda építése. Emiatt a kivitelező 2018. augusztus 23-tól, csütörtöktől teljes szélességében lezárja a közúti forgalom elől a Mikszáth Kálmán utcát a jelzőlámpás csomóponttól a Mikszáth Kálmán utca 4. számú lakóházig, a csomópontban a jelzőlámpák sárgán villogó üzemmódban fognak működni.

A lezárt szakaszon jelzőlámpás csomóponttól a 4. számú lakóházig, a járművek terelőútvonalon fognak közlekedni. A kijelölt terelő útvonal Virág Benedek utca lesz a Zámoly utca felől a Berényi út irányába a Rozgonyi Piroska utcai körforgalomtól. A Virág Benedek utca jelenlegi forgalmi rendje változatlan marad. Ugyanakkor felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a Csitári G. Emil utca csatlakozásában a KRESZ szerinti jobb kéz szabály érvényes. A Széna tér felől Zámoly utca felé a jelzett terelőútvonal a Berényi út - Csutora utca - Forgó utca, vagy a Szekfű Gyula utca - Dózsa György út útvonal lesz.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Eseménynaptár

 • Furcsa kérés - drogos alligátoroktól tartanak Amerikában
  Furcsa kérés - drogos alligátoroktól tartanak Amerikában
 • Ukrán nyelvtörvény - életbe lépett
  Ukrán nyelvtörvény - életbe lépett
 • Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól
  Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól
 • Drágulnak az üzemanyagok
  Drágulnak az üzemanyagok