Partly cloudy29 °C
2020. augusztus 7. péntek Ibolya
Menü

Így készül a tökéletes székesfehérvári, felsővárosi szalagos fánk

Így készül a tökéletes székesfehérvári, felsővárosi szalagos fánk
A farsangi fánk baracklekvárra a legfinomabb (Fotó: Tar Károly/Fehérvár Televízió)

A szép sárgájú házi tojás az alap, amihez fűszerként adódik a szeretet, az őszinte öröm és azok a mozdulatok, amelyektől a tészta végül tökéletes lesz. Így készül a farsangi fánk Székesfehérváron, a Felsővárosban.

Nincs farsang habkönnyű, szalagos fánk nélkül, aminek a közepében izgatóan csillog a házi készítésű baracklekvár. És hogy mi a titka a tökéletes farsangi fánknak a gyönyörű sárgájú házi tojáson kívül? A székesfehérvári felsővárosi asszonyok megmutatják: 

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár