Clear sky6 °C
2020. november 24. kedd Emma
Menü
Házhozszállítás

Így lehetsz Te is tolmács a Királyi Napokon!

Így lehetsz Te is tolmács a Királyi Napokon!
Királyi Napok 2018 (Fotó: Kiss László)

Ha jól beszélsz nyelveket és szívesen megismernél különböző kultúrákból érkezett embereket, itt a lehetőség! Ne csak a színpadon nézd meg a török, kínai vagy brazil táncosokat, hanem tölts velük napokat és estéket, és beszélgessetek. Mutatjuk, hogy jelentkezhetsz tolmácsnak a Királyi Napokra!

Legszívesebben körbeutaznád az egész világot? Bejárnál számtalan színes országot, hogy belekóstolhass, hogy élnek ott az emberek, miként gondolkodnak? Egy ilyen álom nagy falat, és még véletlenül sem szeretnénk arról lebeszélni, hogy megvalósítsd. Csupán felhívjuk a figyelmedet arra, hogy milyen inspiráló lehet találkozni Dél-Amerikától Ázsián át a világ legkülönfélébb pontjairól érkezett emberekkel, méghozzá itthon, a szülővárosodban, az otthonodban.

Székesfehérváron erre több mint két évtizede páratlan lehetőséget nyújt a Királyi Napok keretében megrendezett Nemzetközi Néptáncfesztivál. Az idei évben Törökországból, Tajvanról, Brazíliából, Indiából és Kínából is érkeznek táncosok városunkba augusztusban. Az itt töltött néhány nap alatt esténként fellépnek majd a szabadtéri színpadon és a Táncházban is, napközben pedig különféle színes programok során igyekeznek egy kicsit megismerni városunkat. Ha szeretnél csatlakozni hozzájuk, és felejthetetlen ismeretségeket kötni, most jelentkezhetsz tolmácsnak a Királyi Napokra!

Az ehhez szükséges nyomtatványt ezen a linken töltheted ki.

A teljes erre vonatkozó felhívást a Királyi Napok Facebook-oldalán találod, ebben a posztban:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár