4 évnél régebbi cikk

Szeptember 30-ig lehet licitálni ifj. Ocskay Gábor jégkorong ütőjére
Szeptember 30-ig lehet licitálni ifj. Ocskay Gábor jégkorong ütőjére

Bár a ritka genetikai betegségben szenvedő Zente gyógykezelésére rekordidő alatt összegyűlt a szükséges összeg, a székesfehérvári felajánlásnak is lesz helye: hasonló betegségben szenvedő gyerekeknek segítenek Ocskay Zsuzsáék.

Hetek óta Zente a pécsi kisfiú gyógykezelésére gyűjt az ország, aki egy rendkívül ritka, genetikai eredetű betegségben, spinális izomatrófiában szenved. Zente megsegítésére megmozdult az ország, Székesfehérváron Ocskay Zsuzsanna családja, a tragikusan korán elhunyt nagyszerű jégkorongozó ifj. Ocskay Gábor ütőjét bocsájtotta árverésre.

Szeptember 25-én, délelőtt jó hírt közölt Zente édesanyja: a teljes összeg összegyűlt, így Zente végre megkaphatja a gyógykezelést. Ezért az ő kezeléséhez több adományt már nem kell utalni, a beérkező pénz már fedezi azt.

Jelenleg 600 ezer forintnál tart a licit, amely szeptember 30-ig tart.

Az Ocskay család már egyeztetett az eddig a legtöbb pénzt felajánló székelyföldi, csíkszeredai nyertessel. Tekintve, hogy Zentének már összegyűlt a gyógykezelésre szükséges összeg, a döntés szerint a pénzzel hasonló gondokkal sújtott gyermekek megsegítését célozzák meg Ocskay Zsuzsáék.

 

Borítókép: Körtvélyes Tivadar
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek