Rain15 °C
2021. május 13. csütörtök Szervác
Menü
Házhozszállítás

Atombunker eladó! Ez most Székesfehérvár környékének legjobb ingatlanhirdetése

Atombunker eladó! Ez most Székesfehérvár környékének legjobb ingatlanhirdetése
Atombunker eladó (Fotó: ingatlan.com)

Végül is bármikor jól jöhet, ha az embernek van egy biztonságos kuckója.

Az elmúlt évek ingatlanpiaci robbanása mellett szinte már nincs olyan ingatlanhirdetés, amire az ember felkapná a fejét. Vagyis csak nem volt, mostanáig. Merthogy nem messze Székesfehérvártól, Inotán, a Baglyas-hegy lábánál bújik meg egy egykori szovjet katonai bunker, ami így 2020-ban éppen a gazdáját keresi. 

Az 1950-es években biztonsági óvóhelyként épült földalatti létesítmény 1998-ig a Honvédelmi Minisztériumban titkosított objektumként szerepelt, most viszont akár gombatermesztő pincének is kiváló lehet a 2012 nm telekterülettel és 1400 nm -gyakorlatilag atombunker- pincével rendelkező hely.

Atombunker eladó (Fotó: ingatlan.com)
Atombunker eladó (Fotó: ingatlan.com)

Néhány csemege a hirdetés szövegéből:

"A belső terek légkalapáccsal kialakított oldalfalait és aljzatát 40-60 cm vastagságú vasalt betonnal fedték. A járatrendszer felett 5-25 méter vastagságú dolomit szikla található,valamint két 3,5 m átmérőjű ,felszíni fogadóegységgel rendelkező,lifttel is ellátható szellőzőkürtő,vészkijárat.

A felépítménybe és annak rendszerébe két kapun juthatunk be.A földalatti járatrendszerben,mely összesen 1400 nm alapterületű, 3 db 4 m széles,átlagosan 28 m hosszú és 3,5 m magasságú,ívelt nyílású terem található,amelyek egyikének végén öltözők,mosdók találhatóak. Az összekötő folyosórendszerek 2,85 m szélesek, 2,6 m belmagassággal."

Vagyis ha úgy érezzük, hogy egy igazán masszív atombunkerre vágynánk, most nem elérhetetlen, amennyiben van 125 millió forintunk. A teljes hirdetést ide kattintva tudjátok megnézni.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár