4 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod mind a 75 zenekart egy képen?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod mind a 75 zenekart egy képen?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

A világ valószínűleg legtöbb idővel rendelkező grafikusai 75 zenésszel/zenekarral kapcsolatos utalást rejtettek el egyetlen különleges műgonddal összehegesztett képen. A dallamok kedvelőinek kötelező a megoldás, de sanszos, hogy még a legrutinosabbaknak is beletörik a bicskájuk. Ti megtaláljátok mind a 75 muzsikust egyetlen képen?

Napok óta kerülgetek egy érdekes képet Facebookon, amelynek első körben nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, ám miután egyre több helyen felbukkant, csak megnéztem magamnak, és akkor koppant: nem hétköznapi művészi fotóról van szó, hanem egy olyanról, amelyen több zenész és zenekar jellegzetes mütyürkéit rejtették el.

Ha inkább filmek után kutatnátok: megtalálod mind a 28 filmet egy képen?

Kicsit utánajárva a világhálón megtaláltam a kép forrását (eredetileg a The Virgin Digital hegesztette össze), amely szerint ha jobban ráfókuszáltok a mesterműre, akkor nem kevesebb, mint 75 bandát vagy előadót találhattok rajta.

Megmondom őszintén, én csak 10 zenekarig jutottam, de biztos vagyok benne, nektek jobban fog menni ez a zenés brigádkeresősdi. Hajrá, hajrá!

 

Ha elakadtatok, akkor ide kattintva tudjátok meglesni a végeredményt!

Borítókép: The Virgin Digital
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek