3 évnél régebbi cikk

Bíróság előtt felelhet a másokat benzinnel leöntő székesfehérvári nő
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Bíróság előtt felelhet a másokat benzinnel leöntő székesfehérvári nő

Emberölési kísérlet miatt folyik eljárás az ellen a székesfehérvári nő ellen, aki még szeptemberben több vitapartnerét benzinnel lelocsolta és fel akarta gyújtani.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a napokban fejezték be az ügy vizsgálatát, és átadták az ügyészségnek az iratokat. Így most már a bíróság előtt kell felelnie annak a székesfehérvári 59 éves nőnek, aki még szeptemberben több ember benzinnel locsolt le egy székesfehérvári bevásárlóközpont előtt.

2019. szeptember 22-én 9 óra körül Székesfehérváron, egy áruház előtt, rövid szóváltást követően többen összeverekedtek, melynek során egy személy megsérült. A dulakodást sikerült a helyszínre érkező rendőri egységeknek rövid időn belül megfékezni, akik helyreállították a közrendet, és hat főt állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Az eset vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben, valamint az ügyben folytatott adatgyűjtések alapján állapították meg, hogy a szóváltásba keveredett, majd dulakodó személyek közül egy nő benzinnel több másik embert locsolt le, közben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. Az üzemanyagot felgyújtani azonban nem tudta, mert a kezéből az öngyújtót egy másik nő kirúgta.

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek