3 évnél régebbi cikk

Ingyenes István, a király koncert lesz augusztus 20-án Székesfehérváron
Ingyenes István, a király koncert lesz augusztus 20-án Székesfehérváron

Megvan, mi lesz a program augusztus 20-án este Fehérváron!

Ezen a nyáron különösen ki vagyunk éhezve egy látványos szabadtéri zenés produkcióra, de most már tudjuk, hogy van mire várni! A legendás rockopera, aminek még a cédéjét is Székesfehérváron készítették, Szent István ünnepén koncert formájában, egy ingyenes előadáson kerül színpadra Székesfehérváron. 

Hetven percen keresztül szólnak majd Szörényi Levente és Bródy János szerzeményei 20.30-tól a Zichy Színpadon, olyan neves színészek előadásában, mint Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter. Közreműködik a Crescendo Music Orchestra.

Egy kis kedvcsináló,hogy mire számíthatsz: 

A látványos, modern hangzásvilágú produkció a ma elérhető legprofesszionálisabb világítás-, látvány- és animációtechnikával mutatja be a rockopera koncertváltozatát.

2019 nyarán közel 50.000 néző láthatta a produkciót: Mosonmagyaróvár főtere, a kárpátaljai Turulfesztivál, valamint Felvidék legnagyobb nyári eseménye, a Gombaszögi Nyári Tábor óriási sikerrel fogadta a rockopera koncertváltozatát.

 A koncert ingyenes. A nézőtér ültetett, a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A szereplőváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.

Az esemény Facebook-oldalát  ezen a linken találod. 

Borítókép: Facebook.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek